96

Българин

преди 1 година

И спретна Радев , с парите на Черепа, един преврат, натресе ни Харвардските "шарлатани" , за да докажат, че всичките заедно не могат да управляват държавата като Борисов ! Нищо, избори до дупка, докато нещата си дойдат по местата!

95

Фатмак такъв

преди 1 година

с вдигнат юмрук, щеше да бори "Моделът Герб" ...

94

ехааааа

преди 1 година

Оооо, браво!Значи на 2-ри април ще изразя ''любовта'' си към герП върху ХАРТИЕНАТА бюлетинка......

93

Гошо пръдна лошо

преди 1 година

Докога ще има избори в България ве? Крайно време е нещо да се направи. А изборите трябва да са на 1 Април. Щот всички лъжат!

92

Предложение:

преди 1 година

Поканете еврокомисаря по разширяването Верхей да посети РСМ заедно с българската делегация и евродепутати/които имат запрещение да влизат в РСМ/на поклонението и полагането на венци на гроба на Гоце Делчев по случай 151 годишнината от рождението му....гОООлям цирк ще настане в РСМ !!!!

91

?

преди 1 година

изпълнителният директор на БАБХ д-р Иван Шиков трябва да бъде уволнен.Държавата не внесе 70лв такса за делото Еврошанс и изгуби Капитан Андреево - Отново!Радев ти си руска слуга на мафията и Кремъл и твоето правителство е кори.пирано

90

Бай Дрън

преди 1 година

Еех.за малко на първи. Тогава всички на шега щяхме да отидем да гласуваме.

89

манатарката

преди 1 година

Я тогава съм за гъби.

88

Анонимен

преди 1 година

По ще си съответстват ако бяха на 1 ви Април

87

Не е ли ясно?

преди 1 година

До До Не е баш тъй: Давам САЩ само като пример за държава, в която също има оство политическо противопоставяне. И в други държави има. Някъде (даже и сред комшиите) са стигали до бой в парламента, но това никой не прави капитал. Тези приказки че на нас ни пречело "острото политическо противопоставяне" са само прах в очите на хората. Ако някой разправя, че корупционният модел на ГЕРБ ще си отиде без "остро противопоставяне" или л'ъже себе си, или другите. Окопали са здраво.

86

Анонимен

преди 1 година

СПУСЪКЪТ (TRIGGER) ЗА РАЗПУСКАНЕ НА НС И НАСРОЧВАНЕ НА ИЗБОРИ Е ФАКТЪТ НА КОНСТАТАЦИЯТА ПО АЛ 5 НА ЧЛ 99. ТАКА,ЧЕ ВСИЧКО ОСТАНАЛО СВЪРЗАНО С РАЗПУСКАНЕ НА НС НА 3 ФЕВРУАРИ Е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО НЕЗАВИСИМО ОТ ДОБРИТЕ НАМЕРЕНИЯ ОСЕЯЛИ ПЪТЯ КЪМ АДА !!! ТАКА, ЧЕ ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ НЕ ПРЕСТЪПВАЙТЕ КОНСТИТУЦИЯТА И ИЗДАЙТЕ НЕЗАБАВНО НЕОБОДИМИТЕ УКАЗИ ЗА ИЗБОРИ НА 26 МАРТ !!! БЕЗПЛОДНИТЕ ПАРТИИ ДА СИ НОСЯТ ОТГОВОРНОСТТА - НИКАКВО ДОПЪЛНИТЕЛНО ВРЕМЕ ЗА БЕЗПЛОДНИЯТ ПАРЛАМЕНТ!!...

85

абе

преди 1 година

мая общата ще участва ли ?

84

Анонимен

преди 1 година

До ВасилевЗа мен рашките са смешни, какъв страх и уважение те гонят :)))

83

Истукан

преди 1 година

Никой няма да гласува и пак ще са същите в парламента, пак няма да се разберат за коалиция и пак избори наесен.

82

Анонимен

преди 1 година

Аз съм за служебното правителство

81

Анонимен

преди 1 година

Ако се обадя на шефа на Тихина и да кажа, че една туркиня ме ядосва.....ще ти бъде ли приятно :)))

80

До Не е баш тъй

преди 1 година

Не можеш да сравняваш САЩ и България, просто защото САЩ определят глобалния ред и нареждат кое право, кое е криво на правителствата и медиите!

79

Анонимен

преди 1 година

Не виждате ли, че един натовски нацист ви е узурпирал държавата? Нарочно ви се подиграва на изборите и конституцията и на вас самите. Просто застреляйтеФатмака и след това го обесете, като Мусолини.

78

Не е баш тъй

преди 1 година

До Eйgжънт Apиeл Ckит: Това за острото политическо противопоставяне важи не само за България. И в САЩ например има "острото политическо противопоставяне" между демократи и републиканци, спретват си компромати и съдебни дела, но никой не казва, че това води до изолация и т.н.

77

Анонимен

преди 1 година

Аз ще гласувам за Възраждане . Всички други ги видяхме Славита млавита Кокорчовци Тикви и т.н .То не че Коопейкин вдъхва много доверие ама нека да се пробва може пък той да е човека