72

Анонимен

преди 1 година

ДА ГО ОСЪДЯТ ЗА НАСАЖДАНЕ НА ОМРАЗА И ДА СЕ ИЗВИНЯТ НА МЮСЮЛМАНИТЕ

71

Анонимен

преди 1 година

Това само показва колко са извън реалността тези на запад. Първо напълниха се с мусюлмани. Тези от идил са там. Второ, давайки оръжия на украйна, тези оръжия циркулират точно из европа и е въпрос на време европа да пламне от атентати. Положението скоро ще излезе извън контрол.

70

Анонимен

преди 1 година

Българина не е религиозен ве мен, Господ не го спаси от турското робство, защо наливаш вода в олиото :))) Българина е чешит, турците имат страх от нас, да не говорим за гърците и сърбежите :)))

69

С куранъ

преди 1 година

си паля барбекюто за свинскитеВратни пържолки

68

резаните примати

преди 1 година

вън от Европа.

67

Анонимен

преди 1 година

Значи, обяснявам за нискоинтелигентните избиратели на ГРОБ-ДПС-БСП-Възраждане тук. Горенетето на корана е форма на протест и се търси разрешение преди това. Конституцонно право е всеки гражданин да изразява своята позиция и мнение. Протеста е конституцонно право на всеки гражданин и държавата не може да се меси в това. Утре може някой да реши да изгори библията и нямат право да му откажат ако протеста е обявен предварително. Понеже вие сте свикнали да сте мачкни не го разбирате това.

66

Анонимен

преди 1 година

Абе ние си живеем в сговор от време оно,тези нас ни учеха на толерантност .

65

Анонимен

преди 1 година

До 98: Преди да се пеняви някой не ве жа за "ислямските ценности" да посочи къде в корана се проповядва война. Само се сетете за т.нар. джихад - удобно приктитие за войнстващи фанатици. Айдееесиктииир

64

Анонимен

преди 1 година

Като ги прибираха за ниско платени длъжности,нямаше лошо.Сега хак да ви е.

63

Анонимен

преди 1 година

Ко се оказа, че българите сме най-толерантни :))) Иначе лицемерието ни е ясно, хем били за равноправие, хем горят корана......хахахахаха :)))

62

нинджите и шалварите

преди 1 година

не стават за Европа.

61

Хей abu хуя ми

преди 1 година

за християните святото е да си стоитеВпещерите в следващите безбройни години.

60

Твоите или моите

преди 1 година

"кво стана със ценностите бре...." ценности каскет смачкан?

59

Анонимен

преди 1 година

Да поясним : Пегида се финансира от Русия. Това са провокации за да се помогне на Ердо. Никой в Холандия не се занимава с подобни глупости. Никой, освен руските агенти. Точно сега почнаха да късат... защо? Причина 0!!

58

В.

преди 1 година

1 0Предпочитам да пускаш нещо написано от теб. Ще го откривам сред простотиите. Намери начин да не се занимаваш с тях. Прави го нарочно. Постепенно те обработва. Откъсва те от всичко. Не можел денонощно да отвръщаш на откачалка.

57

Анонимен

преди 1 година

Някой иска война! Тези показни акции не са случайни! Някой подклажда всичко това!

56

Анонимен

преди 1 година

Там няма никакво християнство. Само секти, всеки може да си открие "църква", т.е. стопански субект с "непроизводствена цел". Падение отвсякъде. Култура значи граница, по дефиниция. Когато няма задръжки, не е свобода е дивотия. А низшите страсти е важно да се озаптяват, иначе става кърваво.

55

Анонимен

преди 1 година

Точно в Нидерландия промениха съдържанието на "Пипи дългото чорапче". Защото баща и бил "негггърррски крал",също отмениха собствения си празник, свързан с Коледа, когато идват на поклонение тримата влъхви, зашото традиционно единият от тях се изобразява като нннегъррр",което в случая е символ а Африка(тримата влъхви, тримата учени мъдреци, които носят дарове на Дева Мария и младенеца,се изобразяват като единство на трите континента от стария свят и трите възрасти на човека).Войнстващо невежество

54

Abu Hurayra

преди 1 година

За християните не е останало нищо свято. Нито религията им е свята - не знаят колко версии е, нито съпругите им, нито семейството им, нищо. И затова се дразнят, че мюсюлманите имаме още червени линии, държим на някои неща и сме готови да ги отстояваме. На всеки от нас и милиони да предложат, няма да се отречем от вярата си. Това ги ядосва. Всичките тези, посегнали на Корана ще са с охрана от държавата, ще се крият зад блиндирани врати и ще се надяват да не ги убият като кучета. Тези скотове.

53

Коментатор

преди 1 година

Това са руснаци.