27

Лл

преди 1 година

Именно за това беше гениално да се приеме Македония в ЕС с опция за вето във всеки един момент и то точно с предложение и рамка от голяма ЕС държава. ЕС не ни вярваха какви са болестни макетата, сега те да се опитат да излезнат на една глава с тях да ги видим. После да не питат пак защо имало вето.

26

Анонимен

преди 1 година

Ококорен, кажи си колко милиона ти преведоха от Нексо?

25

ПП

преди 1 година

Кирил Петков е човекът направил май-много за обезбългаряването на РСМ.

24

Анонимен

преди 1 година

Сакън бе Асенчо, как не ти изсъхна езика за родината да се застъпиш!

23

опулен

преди 1 година

ти по добре тренирай за затвора след днещните данни за нехо

22

КОЙ ЧЕГЪРТА БЪЛГАРИ?

преди 1 година

2 ГОДИНИ ХОДЯТ ПО ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА И РАЗНАСЯХА БЕСИЛКИ, ПРИГОТВЕНИ ЗА БЪЛГАРИ......... КОИ СА ВРАГОВЕТЕ НА БЪЛГАРИТЕ..??....ОТРОВНОТО ДС/БКП....!!!

21

Анонимен

преди 1 година

Макето пише на латиница, а уж беха създателите на Кирилицата......хахахахаха :))) Нема вече маке, когато засегнеш българин, това значи, че ще ви гоним до последно :)))

20

До 15

преди 1 година

Така е, затова и няма да започнат преговори за ЕС. Всички простотии и тормоз срещу хората с българско самосъзнание е на показ пред Европа. Ние уж "вдигнахме" ветото, за да не спъваме Албания за Европа заради *** сърбомани, а в замяна вкарахме мониторинга за правата на българите като условие за приемане. Много път имат да извървят от северна македония, те дори не могат да впишат българите в конституцията, камо ли на практика да гарантират правата им.

19

Анонимен

преди 1 година

Подкрепям македонците и осъждам всякакви нападения и насилие над тях, особено от българи. Само ще кажа, че всеки, който действа против българите, интересите на българите и България, ни е враг в пълния смисъл на думата. Не преживяхме византийци, не преживяхме хуни, араби, османци, нацисти и комунисти, за да ни тъпчат някакви случайни ceлянета-биячи, които си мислят, че имат права над нас и историята ни!

18

ПП ЧЕГЪРТАТ БЪЛГАРИ.

преди 1 година

ДА НЕ МИ СЕ ПРАВЯТ НА ДЕМОКРАТИ.....ШАРЛАТАНИТЕ,ВЪН..!!

17

?!?

преди 1 година

Опитва се пак да извлече някакви дивиденти от неща с които няма нищо общо. За всичко това да целува ръка на Бойко да не си цапа устата с мрасотии . Всички помним как се криха за македония и как Борисов с една пресконференция обърна позицията на България . Срамно е Василев това твоето.

16

Анонимен

преди 1 година

Те попаднаха в собствения си капан, така ние ще излезем с чисти ръце :))) Ако ни питат западняците, що ги ***, имаме солидно основание за това :)))

15

Анонимен

преди 1 година

До 13 - По-скоро ще изтилат извън македония всеки, който не им отърва, ще минат 2-3 години и ще кажат, *** няма проблем. ЕС иска македония, не защото много ги обича, а защото не иска да го оставя за Русия или Китай. Има нова геополитическа реалност.

14

Анонимен

преди 1 година

Некви скинари бият българи, трошът наред клубове и паметници, уж за дружбата помежду ни, горят ни знамето, наричат ни фашисти, скапват жувота на сънародниците си, които са имали "наглостта" да са само приятели с българи ... А правителството им чарряи очи и произнася една и съща реч, дето сигорно е на някой шаблон вече, без да орави нишо по въпроса! Да са живи, здрави и щастливи мирните, нормални македонци! Но с тея другите гoвeда, дето безчинстват така, няма да се разбереме

13

Ужас

преди 1 година

Чета и невярвам даже в мексико вече не искат бьлгари , можете ли да си представите

12

До 2

преди 1 година

Доста добър ход на българската дипломация. Съжалявам, че не можеш да го разбереш. Ама то не е за всеки, на сърбоманите по вардаро им скроихме шапка. Сега проблемът на македонските граждани с българско самосъзнание е проблем за целия ЕС. И българомразците там се омазват всеки божи ден и това е видно за всички. Нещата бавно ще се променят. Дотогава хейтърите и ксенофобите вън от Европа.

11

Ха ха

преди 1 година

Асенчо още си мисли , че от него и парапето нещо зависи - бяхте фактор в политиката ама герб ви прекара без машините ще сте при дай бг

10

Анонимен

преди 1 година

Оф фурнаджийке ... Вече се чъдите откъде да закачите вот ... Асене! Ари на бас *** няма да стигнете 16%!

9

преди 1 година

Късно е чадо. Вие приключихте когато подписахте за Македония. Отивате си. След изборите други партии ще оправят и вашите каши и ще сложат нещата в ред. Вие се го мислете. Поздрави орСиднейАавстралия

8

Анонимен

преди 1 година

До 2, ветото не е вдигнато, а им беше позволено само да започнат преговорен процес! България може да върне ветото винаги когато прецени че Македония нарушава условията на добросъседство