47

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 53Ние ще ги спрем, даже може да позволим на албанците да ги превземат :)))

46

Анонимен

преди 1 година

и вече кой ще ги спре бе кокорчо!

45

Анонимен

преди 1 година

Ако ние не се застъпихме първи за тех, едва ли щяха да са държава :))) Уплашихме албанците, те тъкмо щяха да ги превземат през 90-те, за благодарност ни псуват като каруцари :)))

44

Анонимен

преди 1 година

България е мъртва вече за мен.Не съществува,понеже всички Ви политици са продадени на Путин.Нямате нито една демократична партия и нямате и демокрация.Имате подлизурковци,популисти и продажници.

43

Анонимен

преди 1 година

Ако Македония не е държава ,тогава няма и други държави.Ако няма Македонски народ и той е измислен ,значи няма и Български народ. Това е брат Джабаски.Повече твой крак в Македония няма да стъпи.Ще си персона нон грата за Македонците,даже и за тези които милеят за България.

42

Анонимен

преди 1 година

И тези се научиха с популизъм.България няма за кой да гласува.Всичко заради интереси е.В случая Русия наделя в България.Асенчо и ти ли защитаваш Джамбаски и Костадинов?

41

Анонимен

преди 1 година

РСМ НЕ Е ДЪРЖАВА, А ПАТОКА НЕ Е РАКИЯ ! .... ВАСИЛЕВ ПА НЕ МИ Е СИМПАТИЧЕН ЗАЕДНО С КОЛЕГАТА СИ ....

40

Сата НАТО

преди 1 година

САЩ никога няма да подкрепят България да направи това, което направи Путин. С тия мало умни игри България само ще си проиграе всички шансове и Сърбия ще заеме мястото ни в балканския пъзел. После пак ще псуваме, че някой ни е пре е бал. Това изнасилване, което България се опитва да приложи върху Македония, само ни излага.

39

Анонимен

преди 1 година

Цар Борис III е направил много за евреите в България, нормално е да има клуб на негово име :))) Сърбежите от яд почнаха да бият, ама нали срещу тях е само един човек :)))

38

Предложение:

преди 1 година

Поканете еврокомисаря по разширяването Верхей да посети РСМ заедно с българската делегация и евродепутати/които имат запрещение да влизат в РСМ/на поклонението и полагането на венци на гроба на Гоце Делчев по случай 151 годишнината от рождението му....гОООлям цирк ще настане в РСМ !!!!

37

Сата НАТО

преди 1 година

Тези клубове не са проблем на Българската държава, Отваря ги частно лице с неясно финансиране. Някакъв болен мозък, който е решил, че си е забравил нещо в Македония. България като държава не бива да се забърква с това и не бива да се разиграва тая пропагандна истерия, която заразява лум пените.

36

Анонимен

преди 1 година

Те немат геостратигическа територия, малки са, изкуственяци са, надали на некой ще му пуказа тез измислените :))) Ако разчитат на сърбетата, пиши ги ум рели :)))

35

Един Българин

преди 1 година

До ПАК Хайде пак ГЛУПОСТИ!!! Гласуваха го всички, включително любимците ти от ГЕРБ-ДПС!!! И няма дата. За това са преговори. За да се договори нещо и ако се харесва и на двете страни се случва! Асен е прав, че трябва да мобилизираме цялата дипломация на ЕС. "Македонците" наистина не се усещат че работят срещу себе си както и братята им на изток (политици).

34

Изпълзя

преди 1 година

и този отнякъде пак да лъже ... шарлатанин налитака ви кръсти Радев

33

Анонимен

преди 1 година

Макетата направиха грешка, че единствените хора на които им пукаше за тех, сега им обърнаха гръб :) Българина може да е всякакъв, но когато го обидят следва потоп, може да питате братята си сърбежи би сърбе на върбе :)))

32

Анонимен

преди 1 година

Факт е, че аз няма да се чувствам сигурен да пътувам със семейството си в Северна Македония, там където местните жители мразят българите, нищо, че прадядо ми е от Дойран. За мен РСМ няма място в ЕС. Не мога да съм в някаква форма на съюз с някой, който ме обижда на фашист, татар и какво ли не и този някой дори не е виновен, така го учат от малък.

31

ПАК

преди 1 година

Асен пак Лъже - Той и Кирил дадоха зелена светлина за СМР - срещу заплащане от Чуждо Военно Разузнаване .За СМР има дата за приемане в ЕС .

30

Анонимен

преди 1 година

оле притеснен, сега? или просто политическо подмазване за пред простолюдието. Иначе всичко друго отнасящо се до народа е цъфнало и вързало но за там нищо не се казва защото е едно голямо лно

29

Анонимен

преди 1 година

правилна позиция

28

Анонимен

преди 1 година

То е ясно, че нема да ги допуснем в ЕС, просто се оказаха сръбски лицемери :)))