67

АнонимеН

преди 1 година

ПРИКАЗКИ НА ПАЗАРА!!!! ТОЧНО ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА ПУСНА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ БЕЗ ДА СА СИ ПРОМЕНИЛИ ИСТОРИЯТА !!! А ГЪРЦИЯ ГИ НАКАРА ИМЕТО СИ ДА СМЕНЯТ! НИЕ БЯХМЕ ПРЕДАДЕНИ ОТ ПП, ГЕРБ, ДПС И КОСТОВА НЕДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ!

66

Анонимен

преди 1 година

благодарете на любимата си расия за този дремещ конфликт със севмак-я!

65

Дядо Байдън

преди 1 година

Който е македонец да си остава в Македония,който е българин да се връща в България.Македония за македонците,България за българите.

64

Червенски

преди 1 година

Не знаете ли, че ДС/БКП ГЕНЕРАЛИТЕ искат да отворят фронт на Балканите, за да помогнат на Русия и Путн ?

63

Анонимен

преди 1 година

за ДБ и ПП ще гласувам, другите сме ги виждали колко не могат и колко са алчни и крадливи!

62

Анонимен

преди 1 година

Македонизмът се използва като инструмент на Великосръбската доктрина като целта му е формирането на отделна славянска народност в Македония и отделянето ѝ от българския етнос и като втора стъпка се е предвиждало нейното сърбизиране. Което е станало.

61

Анонимен

преди 1 година

Пак казвам, за да предпазите българските Македонци просто ги поканете да живеят в БГ. Има глад за работна ръка има и места за живеене. И въпроса дето го врънкате толкова време се решава.

60

Анонимен

преди 1 година

Да живее Македония,Слава на Македония.

59

Киро

преди 1 година

До Анонимен 64Една поправка - чака я декомунизация, а не денацификация! Няма по-голям враг на българщината в Македония, от наследения и още жив титовски комунизъм!

58

Анонимен

преди 1 година

Областта Македония е по голяма от България и лесно ще се обединят да ви отсранят завинаги от ЕС и НАТО болшевишка мафия и Русия мислеще че ще победи Украйна уви вече 9г.боят не спира Украйна се въоражава до зъби и сбогом Русия, така ще стане и с България ако много се ерчите болшевики,къде е мъртвото джудже гори в Ада непрестанно а

57

Бунгур

преди 1 година

А,македонците в България защитени ли са?

56

Анонимен

преди 1 година

Северната република , която е югозападно от България я чака денацификация !

55

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 56Ти явно си доста спрял, ако обидиш българина нема прошка :)))

54

Анонимен

преди 1 година

Рода ми е от Егейска Македония и понеже насила искаха Гърците да ни направят гърци нашите им казват турци ще се пишем гърци никога и идват през 41г в Пиринска Македония Шопите цял живот ми викат Маке е вече ми писна и от утре ставам истински македонец такъв ще съм и на преброяването .Аман казахме от хора искащи насила да ни правят народ по техните разбирания и вярвания

53

Анонимен

преди 1 година

Кокорьо като не е на власт и се опитва да звучи нагаждачески. Като му се даде власт и прави каквото си знае

52

Анонимен

преди 1 година

Всички политици в България са продадени.България е обречена на гибел.Който гласува значе не е разбрал. Фалита е неизбежен.Няма кой да я спаси вече.Тя се самоунишожава.

51

Анонимен

преди 1 година

Боже какво се случва. Даже и ПП и ДБ да защитават Джамбаски и Костадинов. Бития е наркоман и приятел на Джамбаски.До преди година е бил от ВМРО ДПМНЕ и е бил активен анти -Българин.Пендаровски иска забрана за влизане в Македония на Джамбаски и Костадинов ,които преди няколко дни са се изказвали брутално в Скопие на жентралния им площад.Говорили са анти- Македонски и са ползвали наци-риторика.В Български я няма медия и партия да каже какво се случва. Вече нямаме демокрация имаме продадени души.

50

До 49 и 50

преди 1 година

Човече, никой не се интересува от твоята Македония. Това е една от най-мижавите държави в целия свят. Какво си взел да се репчиш. Хич не ми пука за твоята усраааанааа Македония и на никой българин не му пука. Има двама-трима политици, които ви правят уж "важни". Истината е, че на българите не им пука за вас. Вие сте дребнаво, завистливо и злоообнооо племе, което не ни трабва. Така че, живей в измисления си свят и се мисли за "велик" в кръчмарските ти изхвърляния.

49

Аноним

преди 1 година

Василев какво стана със самолетната линия София Скопие кой плати

48

Анонимен

преди 1 година

О, ще се присъедини, защото вие НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ вече направихте това възможно с вдигането на ветото!!!!