87

Анонимен

преди 1 година

Кокорчо и Канадеца са за обесване.

86

Дракон

преди 1 година

По каква причина българите в Македония още стоят там!?!Този конфликт е от много години и само ядове за двете страни и ситуацията се нажежава.В България има вече 30% македонци с европейски паспорти, нашите още дремят в Македония да ги унижават и да ги бият там. Ега ти живота.Няма ли кой да ги вразуми тези хора?

85

Инфо

преди 1 година

Кокор е гласувал против в НС по въпроса за ветото. Мътна работа

84

Анонимен

преди 1 година

Зa ceraшната нarлocт нa БЮРМ-ите вита носят ПП (Aмepиka зa Бълrapия)...

83

Предложение:

преди 1 година

Поканете еврокомисаря по разширяването Верхей да посети РСМ заедно с българската делегация и евродепутати/които имат запрещение да влизат в РСМ/на поклонението и полагането на венци на гроба на Гоце Делчев по случай 151 годишнината от рождението му....гОООлям цирк ще настане в РСМ !!!!

82

Анонимен

преди 1 година

Циничен, точно Петков, Василев ПП, водиха двойнствена външна политика и свалиха ветото срещу РСМ, без да поискат гаранции за спазване на правата на българите в Северна Македония. Никога повече, ПП във властта.

81

отец Нафърфорий

преди 1 година

Комунистическа България по настояване от Кремъл предаде братята македонци ,но сега България е в друга позиция , в момента нашата страна е на почит в Европа и САЩ около конфликта в Украйна така че тези мишки като Пендаровски и другите *** ще имат да вземат .

80

Анонимен

преди 1 година

Серерна македонце с Бг паспорти в Европа наи долното племе на балканите една шепа северно македонце шепа шиптари и шепа босненци измислена нация

79

До Христо Христов

преди 1 година

Абе а кой не е лъжец от Възраждане , най-големите лъжци!!

78

Христо Христов

преди 1 година

Като какъв го казва? Евтин лъжец също като Киро.

77

От народа

преди 1 година

Виж какво, бе Василев. Не си плащам данъците, за да може ти д се опиташ да ме докараш да бъда роб на сащ и Англия. От вас искахме дни едно- да осъдите хунтата от Герб-Сдс и да се вкарат в затвора. Това не се случи. Видяхме, че за нищо не ставате, а че марионетки на краварите. Така, че е редно да си тръгнете без бой и да се извините на българския народ. Ако не желаете да си тръгнете с добро, тогава ви очаква як пердах, много по-злбен от тоя, с който Русия яко пегари Украйна, а и НАТО. Тде

76

Pro- staka

преди 1 година

Партия ПП - Повтарящи Папагали .Една собствена мисъл нямат тези , ту евроатлантици , ту комунисти ....най -добре го каза Киро при Светльо Черния по Би Тиви - то : "Ние сме просто ТЪРГОВЦИ ,ПРОДАВАЧИ " ! аБЕ ПРОДАЖНИЦИ за всичко СА да има само изгода сменят мнението си ! Пак си ги изберете да ви крадат и ЕВат умно-красивите без ва -зелин .

75

Ами

преди 1 година

До ЧЕ е жив Не е само това. Всички, които искаха да живеят в Турция, трябваше да са с турски имена. Нима след Османската империя там не са останали други народности, като българи, гърци и други народности? За гоненията знаем, но все някои хора са останали!

74

Анонимен

преди 1 година

До Дядо Байдън Македонци има и в България, но те са по смисъла, както има шопи, тракийци, родопчани и т.н.. Онези, които се правят на наследници на Аце са северномакедонци!

73

Ами

преди 1 година

До Бунгур Питай ги, дали някой ги е пребивал!

72

Анонимен

преди 1 година

ТоА сега патриот ли ще го играе? Пита ли в американското посолство одобряват ли такива приказки? Македония ще я приемат навсякъде колкото и да лаем, защото единствената им цел е по всякакъв начин да и попречат да влезе пряко или косвено под руско влияние. Не че ми харесва, но като сме се навряли в тия съюзи, това ни чака.

71

Анонимен

преди 1 година

Вие ли бе шопи болшевики мафиоти ще нападате нашите братя от Македония денасификация щели да правят, ами ние наследниците на Яне Сандански, Гоце Делчев и Даме Груев от Пиринска Македония да не стоим с скпъстени ръце бе мафия отмах заминаваме да защитаваме нашите братя за който умряха тези герой, вашия Левски и Ботев се срамуват от вас изедници. Македония ке я цела да е всеки ке я знае,вас няма да ви има

70

ЧЕ е жив

преди 1 година

Не съм срещу турците,съседи сме,но Бай Тошо при възродителния процес беше казал;Който се чуства турчин да си отива в Турция,който мисли че е българин да си остава в България.PS.-Да не забравяме защо започна този процес и какво го провокира,те искаха автономия,започнаха атентати и т.н.Не искам да дълбая и да си играя с огъня.

69

Анонимен

преди 1 година

Фасилеф, умник, а не мислиш ли, че точно това е целта на провокацията бе ?

68

Анонимен

преди 1 година

До Дядо Байдън_да разбираме ли, че в севмак-я никой не трябва да ходи или само за българите става въпрос?... то се вижда че се капсулират