СЕГАШНИЯТ ХАОС НЕ ВРЕДИ НА МЕСОПРЕРАБОТВАТЕЛИТЕ .А ВРЕДИ НА ВСЕКИ БЪЛГАРИН.ЗА КАКВО СА НИ ТИЯ ПРАВИТЕЛСТВА И ПО 240 НАРОДНИ ИЗЕДНИЦИ? АКО СЛУЖЕХА НА НАРОДА БЪЛГАРСКИ ОЩЕ ПРЕДИ 32Г. ДА СА СЪЗДАЛИ ЖЕЛЕЗНИ ЗАКОНИ ЗА ХРАНИТЕ.КОИТО НЕ ГИ ПРОИЗВЕЖДА ОТ КАЧЕСТВЕКНИ НЕЩА ЗАТВОР И КОНФИСКАЦИЯ НА ВСИЧКО.АКО ИМАШЕ ТАКЪВ ЗАКОН ЩЯХМЕ ДА ЯДЕМ КАЧЕСТВЕНИ ХРАНИ КАТО ПРЕДИ 1987Г.,НО ТОВА НЯМАЖЕ ДА ХАРЕСА НА ГОСПОДАРИТЕ ОТ БРЮКСЕЛ И С.А.Щ.ТЕ УНИЩОЖИХА ВСИЧКО БЪЛГАРСКО.
Стига с този шпек бургас- той само явно е проблема? -та няма истинско мляко сирене масло и хлябът е долнокачествен- гълтаме всякакви отрови= вафлите шоколадите- дори Своге направи така че шоколад Милка да няма нищо общо с шоколад- ядем масово отровни храни и се разболяваме ! внос на некачествени яйца суроватки и индустриална химия - днешните производители на месни и млени продукти са някакви алхимици-от нищо правят нещо си! в нормална държава като Китай и Турция -биха ги разстреляли на площада
Ако ми покажете какъвто и да е продукт, най-вече па салам, който да има съдържание: 100% месо.... евала.. За това страдаме от стомах сега всички, защото 100% всичко е баклук на пазара
А кметът на Бургас, следва ли да се намеси в този казус?Производителят следва да отговори и понесе отговорност!Името на града ни, не е за шир потреба, а за ниво и стандарт за високо качество! Аз съм пчелар, правямалко мед, но качесвото му ми го продава в Европа, САЩ и Австралия!
О то да е с целина и пилешки сърца ще е пак добре, дори полезно, но защо не разкрийте по опасните съставки, които не сте ги споменали?. Добре, че изобщо не купувам такива отрови!
След като подробно ни информирахте за съдържанието на месо в сухия шпек "Бургас", с нетърпение очакваме следващата статия от поредицата, за салам "Лудогорие".
Чудя се дали като няма никакьв контрол в сьстава не влизат кучета котки , пльхове помня един шокиращ репортаж за льтеница пьрвомай преди години
Салами не купувам от години. Докато живях в Ангтлия няколко пъти взех от български магазин там и като цена и като качество нямаха нищо общо с предстваите ми. От полските магазини съм намирал много по-свестни неща. Но и там взеха нещата да ги правят някакви измислени фирми работещи с големите вериги. Иначе италиански имаше добри, но това беше преди 10-тина години. Сега сигурно са започнали да ги правят "Deli".
Имаше един виц навремето. Влиза някакъв в магазин и гледа салам за 2 лв килото. Купил човека, отишъл в къщи. Резнал, хапнал, а салама целия пълен с дървени трески. Отишъл в магазина да се оплаква на управителя. А оня вика: абе ти за 2 лв килото какво искаш бе? Те за тоя салам във фабриката кучетата ги мелят направо с колибата.
Трябва да съдържа: 60% свинско + 40% говеждо месо= 100%Съставките: сол, консервант, черен пипер и вода в какви проценти ?
20 години чакаме, да кажете , че няма контрол и месото на всяка една фирма с извинение е ГОВНАА ?
Аз пък ако бях производител във всичко щях да слагам и банани. Ей така, малко, ама да ги пише на етикета и да напомня на хората какво са си пожелали и как са се докарали до тук!
Аз не ям месо, което не тича, не плува или не хвърчи. Вчера за малко да изям една сладорана в метрото, ама избяга. Много камери. Нощем по малките улички и около скъпите хотели има доста едри и вкусни хапки.
Което навежда на мисълта, че някой които трябва да извършват контрол, не са си гледали работата. А от доста време управлява прецедента ни. Дали ще има поне оставки?
Шпек "Бургас" от месо, но не съвсем, ами с целина, сърца, пилешко