128

Анонимен

преди 1 година

Абе важното е, че народът си сака (И СИ ГЛАСУВА ЗА) все същите!!!

127

Анонимен

преди 1 година

Ами спрете да ги купувате. Всички знаят че е фалшиво и вредно ама продължават да купуват. Ами кой ви е виновен? Как работи демокрацията и свободния пазар? Като не ти харесва нещо не го купуваш и не гласуваш за него. Купувайте си цели храни които не могат да се фалшифицират. Спрете да купувате меласите и измамниците ще фалират след 1 месец.

126

Анонимен

преди 1 година

Изобщо 33 години разруха. Да и таковам демокрацията.--------------------------------------------------------------------Не ти е виновна демокрацията, а овчият народ, който се оставя да го грабят по всевъзможни начини бившите комунисти,техните наследници и приближени - пишман политици и бизнесмени

125

Скакалец

преди 1 година

Е,сега вече разрешиха и насекоми да се слагат в храните,та дали има месо или мухи в салама не е толкова важно! Ние колко *** сме изяли и все още мърдаме, та едни насекоми ли, ще ни стреснат!

124

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 1 година

До 131: СЛЕЗ НА ЗЕМЯТА БЕ : БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЕЗИ 45 ГОДИНИ ОТИДОХМЕ 100 ГОДИНИ НАЗАД...ИМАШЕ НЕЩО ПРЕДИ КОМУНЗ Ъ ***

123

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 1 година

45 ГОДИНИ ИМАХМЕ "ОЦЕЛЯВАЩА СТРАТЕГИЯ...Благодарение именно на нея, все още има нещо за крадене на територията, не ли?33 години само грабеж и разруха, ти за оправяне ми думаш, наред ли си, се чудя?

122

Анонимен

преди 1 година

А бе има ли нормален български салам та и този !? Има ли в Европа луканки и салами от по 30-35лева без никакво качество,пълни с лой и отпадъци!? Какво ядем и колко живеем?

121

Призив

преди 1 година

До всички дупчени с ковид препаратите: Потърсете отговорност от палачите си, докато можете. Проверете какво се случва по света с такива като вас. Така както нищо ви няма, изведнъж ще се преселите в другия свят, а тези които ви го причиниха ще си живеят живота.

120

Гост

преди 1 година

А къде е Държавата Риокос а да те пребитата рошвет

119

Анонимен

преди 1 година

Ганню е проЦД и уапа сичкУ.ВажнУтУ е да има по много от сичкУ.Сланина, джибри, турлюгювеч Нали така, селяни балкански!!

118

Разбирател

преди 1 година

Родопа Бургас не съществува вече. Старата сграда на месокомбината е складове и офиси. Салам шпеков Убав Нема! Купуваме сурова наденица от частен производител, и сушим на терасата за 15 дена. После само вино требе...

117

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 1 година

И сега, големият въпрос е, къде са заплатаджиите от БАБХ - ТИЯ СЕ ПРОДАВАТ ЗА ДВЕ ТАРЕЛКИ СУРОВИ КЕБАПЧЕТА...

116

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 1 година

До ЩО СИ ТРАЕМ : ТО 45 ГОДИНИ ИМАХМЕ "ОЦЕЛЯВАЩА СТРАТЕГИЯ" И ПОСЛЕ НЕ МОЖЕМ 33 ГОДИНИ ДА СЕ ОПРАВИМ....

115

Шарлатанин

преди 1 година

И сега, големият въпрос е, къде са заплатаджиите от БАБХ? Щото те са компетентните заптиета, призвани да накажат виновните по закона.

114

Предложение

преди 1 година

Предлагам да влезем с иновация и България първа да въведе в Европа добавянето на бълхи в храната като суплеммент. Така ще задоволим световният глад, като убиваме козичките на бабата и даваме бълхи на света да се нахрани.

113

ЩО СИ ТРАЕМ

преди 1 година

Щото е оцеляваща стратегия, доказана в годините...

112

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 1 година

Те и законите така, не ги отменят, само ги допълват, и то така та да ти влиза по-дълбоко. НАПЪНО ВЯРНО И ЩО СИ ТРАЕМ ????

111

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 1 година

ТА ЗАКОНА ЗАПОЧНА ДА ГЛАСИ ЧЕ "СТАНДАРТА Е САМО ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕЛЕН" И ПОНЕЖЕ У БГ САМО СИ ПРАВИМ ПАС ВМЕСТО ДА СМЕНИМ ВСИЧКИ БИВШИ КОМ У Н И С Т И ЯДЕМ НИСКО КАЧЕСТВЕНИ ХРАНИ. ХЛЯБА Е СЪЩАТА ИСТОРИЯ

110

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 1 година

Тъй де, допълнен е БДС, вече освен необходимите съставки, могат да се добавят допълнено и всякакви отпадъци, нале...Те и законите така, не ги отменят, само ги допълват, и то така та да ти влиза по-дълбоко..

109

М

преди 1 година

не само салама е менте а всичко което се предлага като хранителни стоки. Сирене без мляко, хляб без брашно, краве масло от палмова мазнина, зеленчуци отглеждани не в почва а в разтвор, мляко с трайност месец, набухватели подобрители овкусители и т.н.Държава менте, парламент менте образование менте здравеопазване -търговия. Изобщо 33 години разруха. Да и таковам демокрацията. От 9 милиона станахме 6 от които половината с език различен от български. Иначе за някои среди цъфтим и вържем.