74

Льл

преди 1 година

Нещо много надъхани има против САЩ напоследък. Само ще ви кажа едно нещо, не съм за САЩ, но трябва да се страхуваш от САЩ! САЩ е най-параноичната нация в света от големите! Няма втора такава, като мега параноична нация, тя никога няма да си издаде и най-малката тайна. Справка: танковете Ейбрамс, които САЩ вече година отказва да прати поради секретна технология за бронята им. Това е! Това е причината. Ся размърдайте малко мозъка и си представете само какви тайни оръжия имат...

73

DIvanov

преди 1 година

До 80 Това е танкът, който закъса на парада в Мацква, нали така? А и няма много такива в Украйна. Като видях какво представлява великата червена армия, представям си и този танк на какво ниво е.

72

кретенче русофилче

преди 1 година

До 81. Сериозно? Не ми се вярва :)))) Най-много да ми направиш една... :))))

71

Анонимен

преди 1 година

Доколкото знам България не е във война. Русофобите байдънолюби ако са във война да заминават.

70

Анонимен

преди 1 година

Абе, tъпак! Още 41 г. има танк Т-34. Тигрите са произведени доста по-късно! Толкова ли си кух за да го разбереш!

69

до 78

преди 1 година

Че защо аз да ходя да се бия. Не съм голям фен на НАТО, още по-малко на Зеленски, а руснаците се справят и сами. Ако почне нещо на наша територия, то е друга работа. Ти като искаш, върви да се сражаваш на страната на Зеленски, никой не те спира

68

Анонимен

преди 1 година

НАТО няма никаква друга техника освен от 80те години. Те са минало и си живеят в някаква жестока заблуда. Мислят си че са някаква сила само защото винаги са нападали малки и слаби държави. Те никога не са се били с по-силен противник. Т-90СМ е по-добър и модерен от всички натовски танкове.

67

@

преди 1 година

До АнонименСмешно... НАТО праща шепа оборудване от 80 те години и със същото Урките смачкат руските тенекии, а какво остава ако дойде нещо по съвременно?

66

Анонимен

преди 1 година

Най-после Шолц се е съгласил Германия да изпрати танкове на Украйна Също и Германия дава позволение и на други страни да изпращат Леопарди на украинците

65

Анонимен

преди 1 година

До до 63Русия е най-мощната ядрена сила в света бе неадекватник. Всичките ядрени оръжия на САЩ в Европа са бомби. Това означава че няма да има шанс да навлязат самолетите над Русия и ще ни ги изсипат над главите в източна Европа. Русия има единственото в света ефективно ПРО и то сис сигурност ще спре огромна част от междуконтиненталните ракети. Представи си само какъв ще бъде отговора на Русия при положение че на запад не са защитени от абсолютно никаква адекватна система.

64

фдс

преди 1 година

Точно като варварите едно време, влизали за като зомбита навсякъде

63

Анонимен

преди 1 година

Както споменах, в НАТО свършва матряла. Около 10%, дето са на хранилки от САЩ много искат да бият руснаците, но само зад клавиаятурите. Пък и реално не могат да участват в бой, завалиите, те затова са на хранилки. Останалите 90% ако ще се бият за някого, няма да е за НАТО, поне в сегашния му вид. Въобще положението е хуже губернаторское и Вагнер надделява над Алианса. Слушаме "Пръстена на Нибелунгите", драги гости, само за вас!:))

62

Анонимен

преди 1 година

Абе неостър, още 1941 г. немските танкове се срещат с Т 34 и губят броевете с него. Кога е произведен Тигър, бе разбирател? Щото участва (може би за пръв път) в битката за Курск. Виж кога е и после пиши глупости. Това са общоизвестни факти. Не се излагай като кифладжия.

61

Анонимен

преди 1 година

До до 63 Забрави да добавиш и ФАЩ

60

Анонимен

преди 1 година

До ТаняРазсъждаваш като жена :))) Нали е готвача на Путин, да не мислиш, че ще си плюе на групировката и некой го е карал :)))

59

Анонимен

преди 1 година

Западните танкове може и да не стигнат в Украйна защото се събират в Беларус доста мощни руски сили. Говори се за стотици хиляди войници

58

Бай Дрън

преди 1 година

Ще има ново немско танково гробище, уха. Ако е като Гуфо, далеч няма да стигнат.Всеки иска и купува, после реве, че на месец прави два ремонта, а се появяват 3. И с тия танкове ще е така, но при тях бързо ще приключи всичко във вид на разтопени котки.

57

DIvanov

преди 1 година

Стоооп! Да не спорим за танкове. Нека продължим когато западните са в Украйна и видим резултата. А някой виждал ли е Армата в Украйна? Този дето закъса на един парад в Мацква и дето не можаха да го изтеглят :)

56

Анонимен

преди 1 година

Немския танк Леопард има изключително калпава броня и ще гори много ама много. Вече ги видяхме турските Леопарди в Сирия какво им се случи. Американските Абрамс гърмяха като пуканки в Йемен. Затова американците ги е страх да пратят на Украйна защото знаят че оръжието им не струва пукната пара и ще станат за смях. Тръгнали с допотопните си танкове да скачат на руските Т-90СМ. Не виждат ли че ще ги попилеят. Ще хвърчат НАТОвски ламарини чак на Луната.

55

Анонимен

преди 1 година

НАТО не може да победи "Вагнер". Щеше да е много смешно, ако не беше трагично. В общи линии, трябва да се мобилизират евроатлантиците, иначе няма да стане.