94

реалност

преди 1 година

Ще вземат укрите 30-40 танка . 10ина ще продадат / може и повече / 20ина ще бъдат унищожени при минаване на границата /питайте гръцкото оръжие / 5-6 ще се развалят из полята . А с останалите укротанкистите ще се чудят какво да правят

93

Анонимен

преди 1 година

Брат, брат колко да е брат. Цялото оръжие и пари ги дава на кредит с лихва. Само европедерасите дават безплатно.

92

Анонимен

преди 1 година

тигър е тежък танк с много яко оръдие и е заплаха за т34- но първо те са малко и са произведени 42 година а и руснаците изкарват тежки танкове - кв които не отстъпват на тигъра а и са с по голямо оръдие- а танак т34 дава насоката за строителството на всички по следващи серии танкове - всички се убеждават че танка трябва да има колкото може по обтекаема форма

91

DIvanov

преди 1 година

До 105 По-скоро да мобилизират тия с руските знамена Възраждане и комунистите от БСП. То на БСП-то електората намалява всеки ден заради възрастта на избирателите, но копейката е идеален за Вагнер, нали набират престъпници.

90

Анонимен

преди 1 година

Да мобилизират гласуващите за ДБ, ПП и ГЕРБ и да ги пратят с по една пръчка на предна линия

89

DIvanov

преди 1 година

До 96 Е то не останаха затворници в рашата, ще трябва мобилизация до последния човек. Тактика от ПСВ. Наличния състав на вагнерците ще намалее и ще гледаме изгоряла съветска техника.

88

Анонимен

преди 1 година

Представям си как в калните украински полета навлизат 75 тонните Чаланджъри и Абрамси. Те не могат да се справят с калта а какво остава и с бойното поле. Ако не изпопадат от мостовете ще си останат в калта. Или ще си караме само по шосетата.

87

бай Пешо

преди 1 година

да де, ама всъщност "Вагнер" направиха укронацитите за "еднократна употреба". И това е страшен резил, невиждан досега: военни подразделения от затворници да опукват масирано цели бригади "елитни" части на укровермахта, специално подготвени от натовски инструктори, че даже и в натовски държави. Накрая ще се окаже,че 25-те бригади и нац-батальони в Бахмут, и пращаните там хиляди резерви на бивша Оркианавече са изтребени до крак...Е, затова кучетат лаят против "Вагнер"...много ги боли от "Вагнер"

86

Анонимен

преди 1 година

08 февруари 2018 г Деер ее Зоар (Сирия ) .........

85

Уил Смит

преди 1 година

току що шпигел е съобщил че шолц е решил леопардите тръгват за украйна, решението за доставки е от днеска малиййййй сега ще има пак опечени *** и продънени фронтове из Донбас

84

Анонимен

преди 1 година

Каквито и да са вагнеровци, важното е, че трепят укрите. С камиони им ги изпращат в чувалите. Само от Соледар, за две седмици около 100 камиона пълни с черни чували изпращат за Зеленски.

83

Анонимен

преди 1 година

С на мен ми се проведоха пирожки

82

ВЪПРОС

преди 1 година

Вагнер са пичове - 4 месечен Договор , обучение и Пенсия ако оцелееш .Чудя се откъде Украйна набира Войници , след като цялата Армия на Украйна е в БГ Хотели ?

81

Анонимен

преди 1 година

Говоря за незапознатия, който твърди, че Тигър се среща с произведения СЛЕД тях Т-34 , което е историческа глупост. Тигрите са произведени поне 2 години след Т34

80

Анонимен

преди 1 година

Буахахахха "Сектерна технология в Бронята." По-голяма глупост не бях чел. Да го бяха обяснили на йеменските селяни с противотанковите ракети да не ги обстрелват че са много секретни. Вземи слез на земята бе.

79

Анонимен

преди 1 година

"81Определено плачеш за тупаник селянино, не съм писал кога са произведени Тигър и Пантера, но са по-добри от руските бараки :)))" Явно нещо не си разбрал. По-добри са, но са произведени по-късно от Т 34. А за тупаниците , отворен, не си ми от класата.

78

Анонимен

преди 1 година

До 78.Ми те по-съвременно нямат.Един танк Ейбрамс от 80,който изведнъж взел да харчи много и не бил удобен за Украйна.Германците основно с "Леопард 2",който няма динамична защита срещу ПТРК и това тежката бронирана техника,аи англичаните с няколко танка.

77

Анонимен

преди 1 година

Абе вярно ли Вагнер бият НАТО в Укрия? Голям резил, ей!

76

ХИЧО

преди 1 година

Побесняла,мaлoyмна руска cган,банда изкуфели зомбита,на които им е все едно ,дали са живи или мъртви.Пасмина от престъпници,алкохолици,сутеньори,джебчии,ненормални,освободени от лудници и затвори...

75

Анонимен

преди 1 година

До АнонименПо добри танкове от руските няма и си го на6ий в просстата глава. Видяхме последните 5 години кои са добри и кои не струват. И Абрамси и Леопарди гърмяха като пуканки. Руските Т-90 издържат на всякакви противотанкови ракети в това число и Джавелин.