16

Анонимен

преди 1 година

Абе нали уж бяхме едно семейство.Що стана.Всички на софрата,само ние в нужника.

15

Хюго Бос до 14

преди 1 година

И изслушвания правиха, циркове, да покажат колко сме зле.

14

Хюго Бос do 5

преди 1 година

Що? Ако изберем служителите на Нексо и Прокопиев, ще влезем ли?

13

Анонимен

преди 1 година

А вие с военнатаФатмашка диктатура сте за турския Шенген, при турската президентска бананова република.

12

Анонимен

преди 1 година

Нас някой пита ли ни?

11

Каквото

преди 1 година

сам си направиш никой друг не може да ти направи. Румънците гледат да представят страната си като най-достойна в Европарламента, а нашите евродепутати взимат космически заплати и пишат доноси срещу майка България да я очернят и окакат. Защо после трябва да търсим вина в Нидерландия или Австрия - те просто са слушали внимателно доклада на Радан и милиЙончева срещу България.

10

Анонимен

преди 1 година

Аз казах ли, че ще отделят Румъния от България?!! :)Ето, случва се! След изборите у нас ще стане много "интересно" по пътя към Шенген и еврото!

9

Нямаше

преди 1 година

румънски евродепутати да пишат доклади в Европарламента против страната си. Не като нашите Радан и милиЙончева. Затова ще приемат Румъния а нас не.

8

Анонимен

преди 1 година

Съгласен съм с Джамбазки, че холандското вето няма нищо общо с мигрантите. Цялата драма е, че ако влезем в Шенген, цялото китайско карго с кораби и после с камиони ще се насочи към по-краткия път през пристанище Пирея и ще минава през България, вместо както досега да разтоварват в Ротердам. Това ще нанесе сериозни загуби на холандчетата. Всеки си гледа интереса. А в наш интерес е да започнем тънко да правим сечено на холандките умници за всяка една друга важна за тях тема.

7

Анонимен

преди 1 година

Пpaвят nocтъnkи в EK и EП зa oтgeлянeтo ни oт Pyмъния в npиcъegинявaнeтo. Доcтa nogличko нямa, cnop, нo имaт cили, cpegcтвa, влияниe и ca egинни...

6

Даа

преди 1 година

Напразно си затворихме четирите реактора на АЕЦ-а

5

Нидерландия

преди 1 година

да ходи да се дърви на Германия - те ги поканиха, а сега си измиват ръцете с нас. Лицемери и ***...

4

Анонимен

преди 1 година

С такива съюзници не ти трябват врагове!

3

Анонимен

преди 1 година

Голям праз. Дали ще ходя до Гърция с лична карта или ще минавам така не ми е основен житейски проблем. В Румъния нямам желание да ходя. Да, неприятно е, че холандчетата ни цакат тънко, заради съвсем различни причини от мигрантите, но и в крайна сметка, всеки посетил дори и Хърватия, може да потвърди, че изобщо не сме за приемане в шенген. Ние пък може да започнем да ги цакаме тънко за други важни за тях теми.

2

Ко

преди 1 година

тъкмо ще влезем и ще разстурят сбора.

1

Анонимен

преди 1 година

Разделяй и владей! Сега Австрия ще отсвири Румъния, а Швеция ще отсвири България. Германчугите потриват доволно крадливи ръчички, защото това си е техния план.