36

Христо Христов

преди 1 година

Ми сами гласувате да им слугувате на холандците. КОЙ нормален гледа на слугите си като на равни?! Свиквайте да сте слуги - сами си го избирате! ПП. Пък сте си и про'с'ти.

35

ДОЛНА ЗЕМЯ...!!

преди 1 година

САМИ СА СЕ ОБОЗНАЧИЛИ КАКВИ СА...

34

Румъния

преди 1 година

Румъния е бързо развиваща се страна, те вече надминаха Унгария, често минавам през Румъния и виждам как расте от ден на ден, красиви села, добри пътища, имат 500 км магистрала в процес на изграждане, която ще бъде завършена до 2-3 години . Честито ! Къде сме българите?

33

Лично с очите си

преди 1 година

Минахвах преди 3 години през Румъния! Бях поразен от силната им "индустриализация" До 5-6 години ще стигнат нивото на Чехия, Полша и Унгария ако вървят в този темп. Лично с очите си видях как в почти всяко населено място има "промишлени зони" и няколко завода. Нма да говоря за това което видях пък при влизането в столижата им!. Няма да ми повярвате. С такъв икономически темп на развитие и напредък май няма друга държава в Евр. съюз. В нашето Гето освен мизерия, безработия, корупция, друго няма.

32

Анонимен

преди 1 година

Без евро.

31

Анонимен

преди 1 година

Стига сте търсили вътрешни виновници , ами се обединете срещу холандците които ни цакат по чисто икономически причини . И на челна стойка да им се изправите пак ще намерят причини да ни отхвърлят . Докато се дърляме вътре и се робопоклоничим навън Нищо няма да постигнем . Единство , достойнство и независимост - само това ще ни помогне

30

Анонимен

преди 1 година

След десет години герб - резултатите са на лице !

29

Black Metal

преди 1 година

А в Чалгаристан продължава да се мЕткат салфетки, дъни яка мазна чалга, пукат кИбапчИтЪ на промоция и руска салата за 1.50... И докато 95% от хората са в будна кома, ни Шенген, ни евро. Срам и позор. Румъния...на която българите така охотно се подиграваха преди 30 години. Има една приказка "Който се смее последен..."

28

Разликата

преди 1 година

между България и Румъния е че Кьовеши когато я погнаха в Румъния и я направиха европейски прокурор не се захвана да мъсти на Румъния, а нашенските Радан и Йончева едва влезли в Европарламента и пуснаха доноси и декларации да изтипосат България като най-големия бо..лук в ЕС.

27

=

преди 1 година

Революцията на черепа и компания ръководена от руския агент със зелени чорапи ще тежи десетилетия на България. Дано на следващите избори повече хора се освестят и да бият шута на келявите пепета и дебета, че държавата е на ръба на пропастта. Дори маргинална държавица като фиром почна да си прави гаргара с нас

26

Анонимен

преди 1 година

Да,ама в Румъния си нямат ограда като китайската стена и сума ти министри за корупция влязоха в затвора.А тука куче влачи,диря нема.

25

Преди 10 години

преди 1 година

Румъния беше след нас . А сега най- доброто което може да направят е да се откъснат от пакета България Румъния .Румъния е страната развиваща се с най- бързи темпове в Европа. Постигна истински успехи в борбата с корупцията. Стандарта е много по висок от българския . А ние се превърнахме в бавно развиващото се малко братче . Срамота

24

До Анонимен 23

преди 1 година

Роби сте, личи си по такива като тебе!

23

Анонимен

преди 1 година

18: ще е закрият, процеса си върви и той е много видим и показателен. ЦРУ има доклад пуснат 90г (има го онлайн ако ви се чете) и там си го пише че Бг 2050г ще е 5млн, без производства, икономика и ще си е все така бедна. 1М от тези 5 ще са туземции (пише го), но офцете тук си блеят, политиците не ги интересува и са там не за да оправят нещо а за да откраднат каквото могат. Факт. и така не 32г а още 100г

22

Ми

преди 1 година

Докато Борисов не бъде осъден, няма да влезем в Шенген. В Нидерландия той е регистриран като криминална личност свързана с дрога....

21

Анонимен

преди 1 година

През ую ми е за Холандия, за Шенген и за Румъния. Псевдо държави и нацийки са това. Когато е имало България, тия не са съществували.

20

Няма Шенген

преди 1 година

... ами няма и евро ... да го ...***. Първо в шенген и после след има няма 20-30 год. можем да помислим за ервото ..

19

Анонимен

преди 1 година

Холандците ни мразят много, но щом искат ромите от Румъния, но проблем :)))

18

Анонимен

преди 1 година

Нормално.Това е съдбата на покорния слуга.Той е по презрян и от най-върлия враг,с когото рано или късно се сяда на една маса.Слугата има право само да слугува и чинно и кротко да си стои в ъгъла.

17

Анонимен

преди 1 година

Миглена Кунева и тези от НДСВ, които закриха двата реактора за да им уговят, пак искат да довършат започнатото! Да закрият България!