14

баба мара

преди 1 година

да ще има ще гласуват тези с хартиената бюлетина другите няма да излязаттака че които и да спечели наи много гласове нищо няма да може да направизащото представл'ява само прос-тата част от обществото до два мандата в нсизбори до дупка докато се изчистим

13

Внушения!

преди 1 година

Пак ни внушават как няма да има активност и по-добре да не ходим!Каква им е целта?Да съсипят България ли?ГЛАСУВАЙТЕ, защото от всички нас зависи.

12

Юлий Август

преди 1 година

Поради твърде ниската избирателна активност и следващият парламент няма да има необходимата легитимност, независимо от това кой ще "спечели" изборите. Мненията на политолози, социолози, социопати, телепатки, ясновидци и врачки са без значение.

11

пришълеца

преди 1 година

Теория и практика как се вкарва герб в позиция без президентска република:))) но парламета вече е друго място....:))))

10

Нели

преди 1 година

Нищо ново не казваш Павлов Българина нищо не може да направи На него му дай само да плюе ,и да хвърля вината на чужд гръб.Да направят всички чужденци с българско гражданство за да могат да гласуват.Българина в доказал,че не може да си стопанисва държавата.Жалко но фак

9

Име

преди 1 година

До Анонимен 1, отивайте да гласувате, но не очаквайте различен резултат, при едно и също действие! Без лустрация, нищо ново няма да се получи.

8

Анонимен

преди 1 година

Аз лично няма да гласувам. Гласуваш, не гласуваш, резултата е един и същ. Който има мерак да ходи да блъска с глава бетоната стена с надеждата, че един ден ще я пробие..

7

ясна е работата

преди 1 година

про виспка активност флашките не работят и процентите са калпави... откъде ги намирате такива специалисти бе ...дрънкат глупости по цял ден

6

ВСИЧКИ НАШИ

преди 1 година

Танкове--ЗА УКРАЙНА!

5

Анонимен

преди 1 година

Който от политика разбира---ДПС И ГЕРБ ИЗБИРА!

4

Анонимен

преди 1 година

Вече ШЕСТА година слушаме "внимателно" повръщането на Рундьо - ясно, като преяде човек с всичко на наш гръб, и най-вече с - чудовищна болшевишка власт БЕЗ всякаква отговорност, ще почне да повръща, нали? Е, почва много да вони на повръщано,излагация,ИЗОЛАЦИЯ и СРАМ дори и при "социализма" не сме били по-зле! Пак се намеси Копринков от "Дондуков" 2, няма да ме четете - толкова по-добре за ВАШЕ добро!

3

Христо Христов

преди 1 година

Нормално е в демокрациите хората да са апатични към изборите. Всичко им е наред, имат демократични традиции и са спокойни за бъдещето, независимо кой ги управлява. Радостно е, че и България стана член на клуба на богатите и българите станаха като всички европейци уверени в по-доброто си бъдеще.

2

Анонимен

преди 1 година

Каквото каже КГБ-то на наш Мундрю Путлеров - това ще бъде! Слемльовският гном зори не подозира за съществуването на славяновското путлерче, ама на - то се докарва и ближе ли, ближе, белким "по-голямото" джудже го забележи и НЕ сипе новичок в салатата на селяндурската му кобила. РАЗКРАЧВАНЕТО на Рундьо Ветото между Европа и Азия е за сметка на нашия живот, поминък и оцеляване!

1

Анонимен

преди 1 година

Хайде пак ни внушават как няма да има активност и по-добре да не ходим...Каква им е целта?Да съсипят България ли?Отивайте да гласувате,защото следващия път може призовки за фронта да получите,а не бюлетина.