173

бясен

преди 1 година

Тоя папилом какво ни го навирате. Айде да минават и следващите избори и да отича в канала с другите чалгари

172

Анонимен

преди 1 година

Само не разбрах за каква приемственост говори Тошко африкански.Приемственост от гербавите управление,или приемственост от тяхната излагация?Очаквам уточнение.

171

ИТН

преди 1 година

= СМРАД И САМОЧУВСТВИЕ. НЕ МОГА ДА РАЗЛИЧАТ ОБИДА ОТ САТИРА. А РАЗЛИКАТА Е ОГРОМНА.

170

БОЯН ЧУКОВ

преди 1 година

КАКВО СТАНА С 6-ТЕ ВЪПРОСА НА СЛАВИ И СЛУГИТЕ МУ === РЕФФЕРЕНДУМА ОТ 2016 ГОДИНА..1. СУБСИДИИ = 0 ЛЕВАС, 2. БЕЗ ИМУНИТЕТ НА ДЕПУТАТ И ВСЕКИ ДЪРЖ.СЛУЖИТЕЛ ?? + 3. 120 БРОЯ АВАНТО-ХРАНТУТНИЦИ, 4. ПРЯК ИЗБОР НА ПРОКУРОР (И С НАМАЛЕН МАНДАТ ОТ 7 на 3 ГОДИНИ), 5. ИЗБОР НА МЕСТЕН ШЕФ НА ПОЛИЦИЯТА (РДВР, КАТ, СДВР)..И 6. = НАЙ-ВАЖНИЯ ВЪПРОС..100 ПРОЦЕНТА МАЖОРИТАРНА СИСТЕМА ЗА ИЗБОРИ НА ВСИЧКИ НИВА = МЕСТНИ + НАЦИОНАЛНО-ПАРТИИНИ ИЗБОРИ, СЪС 120 ЕДИНИЧНИ МЕСТА В ПРЯК ДВУБОЙ ЕДИН СРЕЩУ ЕДИН, на два тура?

169

Хах

преди 1 година

Тошеее, Тоше, на изборите 0,031% нали? *** вие сте над тия неща бееее...Айде и повече не се "занимавайте" с политика. Не ставате.

168

Анонимен

преди 1 година

до 181 Малко разграничавай нещата...не депутатите от ИТН направиха песента, а сценаристите на Дългия. А сценаристите на Дългия се занимават с всякаква сатира на всякакво ниво. Капиш?

167

Мариам

преди 1 година

Накъдето и да извиеш врат - развала и разврат! Блудници и коцкари всички до един!Война и блудство - блудство и война. Само тези неща не излизат от мода. Prostaka днес е на почит , та дори е известен с това. Свестните днес ги считат за луди....!

166

Анонимен

преди 1 година

Като има сатира срещу Маргарет Тачър, вие трябва да се направите на британци, може би? Т.е. да съберем де що има *** право тук, в България. Ние не знаем какво се е случило на творците срещу Маргарет Тачър ама трябва да знаем за нас - Последно? ИТН партия ли е или политически сатиричен театър?

165

Анонимен

преди 1 година

До 178 Е нищо, че не си я чул, те тук в коментарите ти я изпяха :))

164

Анонимен

преди 1 година

Най ми е смешно, че тези от ИТН дето искаха да намалят депутатите на 120 души сега напират да избираме ВНС с 400 депутати, които ако решат може да продължат живота на ВНС по-дълго време и така вместо 240 да храним 400 депутати. Те и шерифи щяха да избират, и главен прокурор пряко от народа и най-вече щяха да изчегъртват ГЕРБ, ама като им скръцнаха със зъби от мафията изчетъртаха Промяната и най-вече себе си. Сега тия долнопробни халтураджии пробут поредната си нелепица.

163

Анонимен

преди 1 година

до 179 Не си я чувал...само 2-3 пъти, нали?

162

Анонимен

преди 1 година

Дори не съм я чул и не ме интересува за да си направя този труд да я търся.Само чух,че има песен от това предаване дето не го гледам от години и дори не му знам канала по който се излъчва.С опростачени индивиди не контактувам и не им гледам ''творчеството''.Но да ми го набиват непрекъснато по медии,сайтове и т.н. е недопустимо натрапване!

161

Анонимен

преди 1 година

Итн бяха най-малко лошите от тази коалиция.

160

до 175

преди 1 година

Истината когато се казва става пошло? Кефиш!

159

Веско

преди 1 година

Не мога да разбера каква е целта на "медиите" да преекспонират някаква *** песничка за посредствена секретарка. А, сигурно защото всичко в държавата е законно и върви по мед и масло ;)

158

Анонимен

преди 1 година

Прав е Бойко за едно,материалът е лош.80% харесват пошлото,за тях са хитове простотиите.ИТН разчита точно на тях за изборите дето идват.

157

Анонимен

преди 1 година

Тия вече хората взеха да ги забравят и затова излизат с някаква гръмка идея, само и само да напомнят за себе си, важното е хората да не им се вързват на приказките, пълен ignore и те сами ще изчезнат.

156

Анонимен

преди 1 година

Защо, песента е голям хит, голям шлагер. Я да си я пусна пак. гладна хиена... мустсаката... устремена хахаха

155

до 168

преди 1 година

Де да бях дете..Вероятно съм ти дядо,но ти си коментирай не ми пречиш.

154

Анонимен

преди 1 година

до 163 Откога истината( в случая казаното в песента) стана глупост, моето дете?