200

Анонимен

преди 1 година

В Русия по ред причини безопасността е на достатъчно високо ниво в сравнение с много места по света включително и Запада, не се очакват нито енергийни, нито икономически, нито продоволствени кризи.

199

Анонимен

преди 1 година

Турция преустанови преговорите на Швеция и Финландия за НАТО. "Планираните за февруари разговори с Швеция и Финландия в рамките на тристранния механизъм за присъединяването им към НАТО бяха отложени" заявиха от НАТО.

198

Лъсна Истината.

преди 1 година

Симон Милков роптае срещу евроатлантическия път на България. Това е човека, който интервюира Лойко и Шиши. Един от малкото, когито Севда Арнаудова допусна до толупa.

197

Компостилизация

преди 1 година

За една година 8-10 хиляди тона компост. 8-10 млн килограма. Ако щеш 100 000 * 80кг, както искате ги смятайте

196

Зуби Алинов

преди 1 година

На Путин много ясно му е казано от САЩ, че ако само намекне за ядрена ескалация и ако разузнаването установи каквито и да е приготовления за това, ще го елиминират физически, заедно с целия му ген. щаб. Става въпрос за някакво оръжие, което все още не сме виждали. Може би е имало и някаква private демонстрация, разбира се.

195

Дъбев До Бай Лазо

преди 1 година

Прав си байо , Путин набълбука Русия със западни и китайски дрънкулки и внуши на ватата че са по велики от всякога, и ония му повярваха и сега се радват като малки деца като превземат някое украинско село.

194

Земеделец

преди 1 година

Добрият Путин спаси реколтата в Украйна със 100 хиляди руснака компост.

193

Изведнъж

преди 1 година

Чу се камбанен звон, и Зеленски долетя на дрон !

192

Коритаров лайфизлайф

преди 1 година

Джуджака спасява хората на Донбас, по официални данни на ДНР - цивилни жертви за 2021 7(седем) човека. Пак по официални данни на ДНР цивилни жертви за 2022 1100(хиляда и сто), а загиналините мобилзанти са отделно. Добре ги спасява, спор няма.

191

Ой горкият

преди 1 година

Ам сега.. !

190

Бай Лазар

преди 1 година

Едно време по соца, НАТО си знаеше мястото. При предателя Путин става точно това - унижение, унижение, унижение. Така е като се подадеш на изкушенията и тръгнеш по грешен път. Сега ще има още много унижение докато ви дойде акъла в главата и го разкарате този народен предател!

189

Колумбия

преди 1 година

НАТО дори още не е стъпило в Украйна, а Русия е в пълномащабна война на последни издихания.

188

Бай Енот

преди 1 година

...руснаците навсякъде имат предимство... Да имат, да имат, колко да имат?

187

Анонимен

преди 1 година

Нищо няма да им се случи на русофилчетата, стига крещя и плаши матряла. Ще си бачкат като общаци както обикновено. Просто ще са малко по-отритнати от обществото ама те са си свикнали.

186

преди 1 година

СЛАВА НА БЪЛГАРИЯ!

185

Анонимен

преди 1 година

сега вече на запада му е спукана работата окончателно.Спукана е твоята мисъл овча!:))))))))

184

#404

преди 1 година

ТЯО ще промени правилата на играта. Демократично и пожелано. Казах

183

ДБ, ПП

преди 1 година

КОЗЯК СА ГОТОВИ С БЪЛГАРСКИЯ ЗЕЛЕНСКИЙ. ЛОШО ИМ СЕ ПИШЕ НА 50-ТЕ ХИЛЯДИ ФАНАТИЗИРАНИ РУСОФИЛИ В БЪЛГАРИЯ.

182

Анонимен

преди 1 година

Предимството навсякъде на руснаците е че едновременно много артистично и едновременно много практично полягат във формат "братская могила".

181

Spoko

преди 1 година

Танковете са за да плашат ватата, иначе те не решават войната. Видяхме че на путинската армия танковете и стигнаха колкото да избягат като бити педеpyнгели от под киев.