260

Хаха

преди 1 година

Страх лозе пази!Но истинската причина на тия демонстрации е да се втълпи на народа, че някой ги заплашва. В русия властта се крепи само на тия внушения и пропаганда.

259

Отговор

преди 1 година

До Анонимен 341 Когато стане въпрос за Байдън ще коментираме. Тук става въпрос за пс-ихо-пата Путин.

258

Питам

преди 1 година

До Анонимен 338 Защо бе ? Да не мислиш че СМ ще ни нападне ?

257

Съвет

преди 1 година

Аха , страх го тресе Путин.Работата става много дебела.Путин няма семейство и него съсипа.Да подписва вече капитулацията , че вече ни писна от този пс-их-о-пат.

256

Анонимен

преди 1 година

Каква радост за нашите " политически" клептомани !

255

Не на пропагандата!

преди 1 година

Какви стотици МИЛИ бе Не Ли ? Като преписваш спуснатата ти пропаганда, поне обърни мерните единици, че иначе си напълно прозрачна. В Европа никой не ползва МИЛИ.

254

Анонимен

преди 1 година

Дори и най-старите танкове Леопард превъзхождат по всичко руските танкове Те могат да пробият бронята на руски танк , но няма руски танк който може да пробие Леопард Затова украинците настояват толкова за тях

253

Анонимен

преди 1 година

Укропите казвали, че им трябват 300 танка и щяли да победят. Забравихте ли, че преди 1 година бендеро-нацистите разполагаха с не по-малко от 6 000 танка? Къде са? Къде са хилядите самолети, въртолети, оръдия? Няма ги. Или ги продадоха или СВО ги демилитаризира.

252

Анонимен

преди 1 година

Стига ни занимахте с Путин,кажете нещо за Байдън,Хънтър за секретните документи намерени в къщата им.

251

Анонимен

преди 1 година

Украинците казват че им трябват 300 танка за да изтласкат руските фашисти Европейските страни им дават около 100 леопарда От Чехия вземат 100 ремонтирани руски танка и от Кипър чакат още 80 И след месец започват офанзивата срешу азиатските варвари

250

за доброто на света

преди 1 година

недораслия бакшиш трябва да го закопаят.

249

Анонимен

преди 1 година

Имат - монтират. В Бъогария имаме 2 броя само. И само АЕЦ-ът донякъде е защитен. НАТО няма да опази ни химически заводи, ни градовете, да не говорим за язовирни стени или газопроводи...

248

Анонимен

преди 1 година

Гледал е филмчето как ликвидират с дрон подобни на него елементи и го е обзел страх който явно вече е прераснал в параноя.

247

Анонимен

преди 1 година

Пиндостанците са кандардисали нацисткия внук да обещае да даде една рота танкове "Леопард-2" на режима в Киев, като са му обещали, че до дни ще изпратят на Зе-клоуна "Абрамс"-и.

246

В.

преди 1 година

1 0Предпочитам да пускаш нещо написано от теб. Ще го откривам сред простотиите. Намери начин да не се занимаваш с тях. Прави го нарочно. Постепенно те обработва. Откъсва те от всичко. Не можел денонощно да отвръщаш на откачалка.

245

Г-л Ястребовский

преди 1 година

Като стана дума за клоуни, кой преди една година можеше да предположи, че шепа разгащени украинки, предвождани от един надрусан клоун ще разгащят от бой втората военна сила в света??

244

до 328

преди 1 година

Като не е клоун, голям героизъм ли е да пращаш момчета от бедните райони на Русия да ги трепят в Украйна, (вече са над 120 хиляди... ) а на "приближените" да си живеят в масковията.

243

Анонимен

преди 1 година

Руският президент не е клоун, че да му се налага да забавлява приятелите си. Клоунът е начело на киевския режим.

242

Народеее????

преди 1 година

Ейй големи русофоби се пръкнахте! Яжте си черните мухи и брашнени червеи и само може да мечтайте един ден да дойде Русия и пак да ни освободи от бесните евроатлантици с луди почитатели! ЩЕ РЕВЕТЕ ЗА РУСНАЦИТЕ НО КЪСНО Е ЧАДО МАНДАЛОТО ХЛОПНА! ПРОМИТИ МОДЪЦИ!

241

Г-л Ястребовский

преди 1 година

Откъде накъде ... От "На третия ден ще забием знамето над украинската Рада и на четвъртия ще подщипваме полякинките под полите им на полската граница" стигнахме до преспиване между зенитни ракети дълбоко в бункера нейде из сибирската тайга. Очаквам някой русофил след като изтрезнее да ни просветли в тънкостите на този гениален план на руския генералитет.