17

Предложение:

преди 1 година

Поканете еврокомисаря по разширяването Верхей да посети РСМ заедно с българската делегация и евродепутати/които имат запрещение да влизат в РСМ/на поклонението и полагането на венци на гроба на Гоце Делчев по случай 151 годишнината от рождението му....гОООлям цирк ще настане в РСМ !!!!

16

Българин

преди 1 година

Още малко ще ги изслушва това поредно НС. Време е президентът да ги уволни. За да станат безработни, а от икономиите за заплатите им да има пари за чертежите на самолетите. Не знам за какво са ни тези самолети, нито пък къде отидоха 16-те милиарда евра облигационен заем, взет от третото му правителство на лидера им на Герб.

15

Анонимен

преди 1 година

Стефан Пендаров да бъде обявен за персона нонграта още днес, друго въобще не трябва да се обсъжда.

14

Анонимен

преди 1 година

До кога България ще търпи наглото сърбокомунистическо управление в РСМ да се отнася така с българите и България? Кой ще връчи протестна нота и ще замрази всякакви отношения с измислената РСМ, след снощното нагло изказване на сърбомана Стефан Пендаров ,който директно заплашваше българите и държавата ни, както и хората които ще отидат да положат цвете на българския революционер Гоце Делчев и щял да забранява на българите които говорят историческата истина за област Македония да бъдат наказвани?!

13

Анонимен

преди 1 година

Много сърбоманска пап лач е налазила тоя сайт, явно парите от Скопие и Белград са потеклои към тро ловете.Но каквото и да правят истината винаги излиза победител. Не може вчера да излиза по телевизора еничарина Стефан Пендаров и да заявява че всеки който говори истината примерно че племенника на Самуил, Иван Владислав сам е написал в Битоля " Аз Иван Владислав българин по род построих тази крепост в защита на българите" ще бъде наказван. Срам.

12

бг

преди 1 година

бойкот на всички македонски стоки зеленчуци вина и пр. да си ядатзаедно с сръбския муй който не им е излизат от устите

11

Анонимен

преди 1 година

Може би наистина е българин все пак. С това одухотворено излъчване.

10

Анонимен

преди 1 година

А бе защо сте сложили снимка на Делян Пеевски?

9

3,2

преди 1 година

На Груевски младата сила сега е секретар на клуб на цар наредна година може ке е со малдотурската револуциа

8

Анонимен

преди 1 година

Квадратна глава, един пръст чело.... защо ли неволно се връщам 30-и а години назад?

7

Анонимен

преди 1 година

Тоя си е живо мутре. Като нашите от 90-те.

6

Анонимен

преди 1 година

Това на снимката не е ли Пеевски?

5

Анонимен

преди 1 година

Боя може да е от битов характер или "бизнес",а те го политизираха веднага.Да не говорим,че доста неща се прикриват от нашите медии.В България и Македония бият ежедневно други хора,но никой не го е грижа за тях.В България има над 1000 бездомни,има хора които пострадаха от наводнение и нишо не направиха за тях и тяхните жилища. Но като е изгодно ситуацията се използва.Това момче преди само 2 години е бил анти-Българин,има доказателства за това.

4

Анонимен

преди 1 година

Вземете кажете и кои са тези хора свързани с руското разузнаване за които говори Пендаровски.

3

Анонимен

преди 1 година

Не е допустимо да се бият хора,но това е факт и ежедневие навсякъде.Това с това момче е сценарий на Българското ВМРО,можеби заедно с Македонското.Боя може да е от друго естество,но силите които управляват България и са опозиция в Македония искат точно това да се случи.Боя може да е платен от хора,които нямат нищо общо с Македония.Разследването сега е започнало и не приключило.Само за информация бащата,който уби детето и жена си ,получи 12 години затвор......

2

Анонимен

преди 1 година

За пореден път НС се занимава със странични неща. Това е работа на изпълнителната власт, а не на законодателната. Да ги разпуска Радев по-бързо, че полза от както се събраха след последните избори не е имало никаква. Политиката в България е гьол, а тези луди жаби в него надуха главите на народа до пръсване.

1

Анонимен

преди 1 година

Какво изслушване...хващайте IT експерти и започвайте да блокирате групите в социалните мрежи,които насаждат омраза между Македония и България.Какви са тези,които организират бой на българи там?Пак ли са чужденци провокатори?Като имаха митинги се оплакваха от някакви чужденци с качулки,които правели провокации и ги гонеха,а при нас някакъв неизвестен от Канада отвори македонски клуб да провокира...Който цели война по украински модел да гори в ада и Господ да го накаже!