232

.!.

преди 1 година

Значи още преди първата световна война се знае, че русия не става и за ч.п за зеле! няма да говоря за ПСВ но втората виж там нещата са прделно ясни! Ако САЩ не бяха доставяли на рашистан всичко необходимо за войната, то сега в рашистан щеше да се говори немски! Но сега САЩ доставят на Украйна! Което може да се каже, че рашистан могат да ревът! Както и винаги са го правили досега! и при доставките на HIMARS при това само 16 броя! путинофилията изпонапъни гащите! няма да говоря за 14 танка :))))))

231

ПроСоТо

преди 1 година

и понеже става въпрос и за рашъните,да обърна внимание на бесните русофоби:..-Неуважаеми,според "Брояча на населението" само тази година населението на Русия се е УВЕЛИЧИЛО с почти 4000 човека !..За същия периот българите сме НАМАЛЯЛИ с 3100 трупа !!!!!!...Е,вие лаете с/у Русия,но проблема ви НЕ Е ТЯ,А САМИТЕ ВИЕ !!!!

230

ПроСоТо

преди 1 година

започвам да съжалявам укрите...Россияните имаха техните си основания да нападт,верно,агресия си е...Но "приятелите" на Украйна вместо да направят всичко възможно по дипломатичен път,с отстъпки и от двете страни да потушат пожара,те "НАЛИВАТ МАСЛО В ОГЪНЯ"...Ама какво им дреме?..-Нали укри и руснаци ще се избиват взаимно ..А ония потриват доволно ръчички..

229

Уил Смит

преди 1 година

Украйна получава все по мощни оръжия и логично рашка пищи все повече, след последният " брониран" Рамщайн иде февруарският за бойната авиация, а познайте от три пъти ( като за руZнаци) с какви литаки ще се обзаведе ВСУ, един приятел разправя че в 25 държави по света Ф ката 16 е основен боен самальот, абе яс настоявах че е МиZ29 или поне Zушкин там каквато и да е номерация хахахахах

228

Анонимен

преди 1 година

А бе те тия ракети свършват от една година насам! Какво още ще измислите да превеждате?

227

Анонимен

преди 1 година

Свършили са ракетите земя-земя и използват земя-въздух.

226

Мисиркенца,

преди 1 година

С300/400 са зенитни ракети за поразяване на самолети. Те не са за удари по наземни целли. Това че украинската военна пропаганда разправя, че Русия ги обстрелва с С300 е защото при всеки залп на украинското ПВО, украинските ракети С300 поразяват цижилни обекти (като полския трактор) и за да замажат това, украинците твърдят че тези ракети изначално са долетели от Русия. Бива пропаганда, ама чак толкова...

225

Анонимен

преди 1 година

До 233 е ти що си мислиш,че Руснаците не могат да метнат или сваляме ракетите,а нямаме ток.Що поне не си замълчите,ами се излагате.

224

Анонимен

преди 1 година

явно следващото което ще се иска е "Томахоук", баво но постепенно вървим към ядрена война, само следвайте градацията на оръжията.

223

Анонимен

преди 1 година

Тез ракети се свалят само с F16 ти . Ама трябва да струва половин милиард лева бройката и да са само на чертежи . Ааа и да си у нато .

222

Анонимен

преди 1 година

"Системата IRIS-T е изключително ефективна унищожава 9 от 10 ракети и на практика спасява живота на украинците като поразява мишената. Това е най-високият показател, който е постиган от всички оръжия, които сме виждали и които използваме", каза украинският премиер. Сега за тях мълчи и иска "Пейтриът" и SAMP-T.

221

Анонимен

преди 1 година

Работа на 2 смени монтаж на електромеханични изделия.

220

сесесере

преди 1 година

Абе путинофили що не кажете на фюрера да удари Бургас и Варна.

219

Зеленски

преди 1 година

да метне, ама няма какво..Няма и да има, та не се надявай излишно..

218

Анонимен

преди 1 година

Да бе да, не може да ги сваля, до оня ден кажи-речи не оставаше несвалена ракета, според зелката. Сега като им свършиха боеприпасите и им нагърмяха ПВО почнаха да разправят, че не можели, а да се уточнят, че нещо много се умотаха в лъжи

217

С-400

преди 1 година

Зеленски ако метне нещо по кремля ще се подредят нещата

216

Анонимен

преди 1 година

До Бой.Кой ти каза,че сме такива.Просто сме наясно,че Русия не може да бъде победена и за това сме за спирането на войната и за преговори.

215

Рапунцел

преди 1 година

8 млн. украинци изоставиха страната си като 3 млн. от тях избягаха в Русия, останалите в цяла Европа. /Данни на ООН/.

214

Знищенько

преди 1 година

Путин, сдайся!

213

Анонимен

преди 1 година

До 222 то в тоя някакъв Бахмут изчезна 30% от армията на украинците и то голяма част от боеспособната.Иначе си е просто някакъв.То още един Бахмут и работата приключва.