164

Анонимен

преди 1 година

На никъде са. Руските войски в Украйна нищо не могат да направят. Вижте колко месеца им трябват за едни 20-тина км. около този Бахмут. От месеци го мъчат.

163

Анонимен

преди 1 година

Службата за сигурност на Украйна застреля и уби Денис Киреев, финансист и член на първата делегация на Украйна на преговорите с Русия в края на февруари 2022 г., поради подозрения за шпионаж в полза на Русия ----///------ Щом са го застреляли, не са били само подозрения...

162

Германия

преди 1 година

Даде зелена светлина на съюзниците си от Нато да започне Официално:) обучението за Леопард2-кошмарът на руските генерали

161

АНГЕЛ

преди 1 година

Старо, старо.Бахмут го превзеха още преди 10 дена. Сякаш публикуват стари новини !

160

Четец

преди 1 година

Четейки русожопите словесни напъни да превземат Украйна, започвам да си мисля, че са я "превзели". На думи всичко е лесно. Практиката демонстрира други измерения.

159

Опорни точки

преди 1 година

На русофобските т.ролове се препоръчва да се придържат към следните опорни точки: 1. Бахмут е малък град и е без значение .......................................................................... 2. Руската армия дава много жертви за превземането му (украинската - не). .................... 3. Украйна ще победи. .................................................................................... 5. Идва ново западно оръжие

158

Напред, на нож

преди 1 година

Преди дни по руската телевизия показаха клип, публикуван от украински войник, на който се вижда как командването им се изнася заедно с креватите си от Соледар.

157

До174

преди 1 година

Бъди сигурен че сме прави:)))

156

Кой какъв е

преди 1 година

Бившият френски военен Адриан Боке, който говори за украинската инсценировка в Буча, се обърна към Путин и стана руски гражданин. По-рано той каза, че не може да се върне във Франция от страх, че ще бъде лишен от свобода.

155

Анонимен

преди 1 година

До 170 идват само в болния ти мозък.Украйна губи катастрофално и всички са наясно с това.Ще ви вземат час от територията,а за другата част ще ви кажат "Оправяйте се"

154

Дългът на Украйна

преди 1 година

ще бъде поет от Полша , в качеството и на правоприемник на това, което ще остане от Украйна..

153

Анонимен

преди 1 година

Държава Украйна няма, не е имало и никога няма да има. Руснаците отиват на фронта за да спасят сънародниците си от една безумна фашистка идеология, подклаждана умело от САЩ и ЕС сред националистическите бандеровски среди в крайните южни европейски територии на Русия. Русия ще победи в тази война защото истината и справедливоста са с нея!

152

По-обеднена

преди 1 година

До :))) Прав си. Украйна е по-обеднена от всякога. За оръжията, които им доставят от САЩ не само децата а и внуците им ще плащат. Поне от това, което ще остане от Украйна след края на войната

151

До 169

преди 1 година

До Укронацизъм 169 Какво да го пише и какво да го каже някой си, като още тогава при разстрела имаше видео, което документираше този случай на "правосъдие" от фашистката *** в Киев!!!

150

Анонимен

преди 1 година

"Специалната Военна Операция " започната от рашка, ще завърши с операция "ШОК и УЖАС" и ще бъде съпроводена с жално скимтене и изнасяне от Украйна .

149

:)))

преди 1 година

До 165 това е целта.Така трябва да изглежда. В мътна вода най добре се лови риба:))) А Украйна не се разпада:))) разпада се само в руските медии. Украйна е по убединена от всякога и ако до онзи ден имаше съмнение че такава нация има, то Путин затвърди еднозначно-че има:)) А леопардите:))) - те са за да утъпчат пътеката на Абрамсите, защото и те идват:))), а и авиация ще има та имай търпение малко и ще разбереш щом ти е интересно:)))

148

Укронацизъм

преди 1 година

Службата за сигурност на Украйна застреля и уби Денис Киреев, финансист и член на първата делегация на Украйна на преговорите с Русия в края на февруари 2022 г., поради подозрения за шпионаж в полза на Русия, пише Wall Street Journal, позовавайки се на неназован служител на СБУ.

147

Анонимен

преди 1 година

Това е техническа грешка, яйцата на килограм, сиренето на каче а медиите раздухват истерия. Може всички да са корумпета, но не и Зеленски, той няма време от седене по екраните.

146

А снаряди няма

преди 1 година

САЩ са изпразнили складовите си запаси от снаряди 155мм и вече са започнали да доставят за Украйна от складове в Израел и Южна Корея. Украинците ги изстрелват по-бързо отколкото могат да им доставят. А като свършат израелските и корейските тогава?

145

Малко за политика

преди 1 година

Има просто обяснение защо и САЩ и Германия не бързат да изпращат танкове на Украйна. А причината е че в реални бойни действия ще се види, че и едните и другите са лесно уязвими. И когато това стане очевидно, след това ще им бъде трудно да ги продават.