204

Кажи му

преди 1 година

европеец и не го обиждай повече..

203

Аз съм европеец

преди 1 година

Демек безродник..Чак и се хвалиш с което...

202

Защо

преди 1 година

Бг не е ли свободна и демократична държава в която всеки има право на мнение. И Бг не е ли В и част от Европа. Защото ако е аз няма къде да бягам. Някой др трябва да бега:)))

201

Анонимен

преди 1 година

"Питам понеже то един автомобил като катастрофира няколко пъти..." - Катастрофа е целият ти мисловен процес.

200

Анонимен

преди 1 година

До 224 - Като со европеец се разкарай в Европа и не со наворай грозната чутура тук.

199

Шега ви се струва

преди 1 година

Чакайте ся - Бахмут е едно градпе, колкото Сливен, с няколко села с по 10 баби с мотоките. Те сенопъват на 30000 военни, с танкове, БТР-и, дронове, артилерия, ракети, самолети хеликоптри ... Щото те руснаците загубени ... Неее, нее, забравете, че там има концентрирани 25000 души украйнска армия, която има еквивалентна или по-добра военна техника, укрепленияниконстанта помощ от разузнаването на САЩ, и целият ЕС .. Бабите с лопатите държат руснаците пред едно село, до град колкото Сливен

198

До 221

преди 1 година

... Съжалявам. Аз съм европеец и някои балкански неща не ги разбирам.За това питам вещите в материята. А вярно ли е че през втората световна първо сте биле на страната на фашистка Германия, обаче когато сте видели че сте на страната на губещи те бързо сте се преориентирали на печеливша та страна защото иначе отново нац катастрофа? Питам понеже то един автомобил като катастрофира няколко пъти...

197

Призив

преди 1 година

До всички дупчени с ковид препаратите: Потърсете отговорност от палачите си, докато можете. Проверете какво се случва по света с такива като вас. Така както нищо ви няма, изведнъж ще се преселите в другия свят, а тези които ви го причиниха ще си живеят живота.

196

Анонимен

преди 1 година

До 220 - Лол ... Трoляк ..

195

До до ся

преди 1 година

Ти п-р-ост ли си или се правиш на такъв..Сам твърдиш, че е имало княжество България , за име на държавата говорим, не за прилежащите и територии..Най-вероятно си продукт на демократичното образование, дето ни сполетя последните 30години..

194

600 год

преди 1 година

Казваш. Сравнявам ги не само с Украйна и САЩ а като цяло на фона на Евро историята вкл и на Русия. И се питам защо такъв стар народ се е довел толкова пъти и до толкова нац катастрофите вярно ли е че като народ сте приели християнството от Византийците, с които в последствие сте водили войни вместо да се обединител против общия Ви враг Осман имп. Нали и голяма част от великите Ви царе Ви са възпит на Визант имп.Щяли сте да ги възпре те.??

193

Анонимен

преди 1 година

Е поне сме имали някакви граници пък те украинците тогава са ходели прави под масата.А между другото сме минали и през територията на сегашна Украйна,, ама там не е имало държава,която да се противопостави

192

Анонимен

преди 1 година

България пада под Османско владичество1393г.През 1885 е съединението на България,я смятали че не са и 500г.Тя 30 годишна история лесно се учи.ама като спориш поне да си научил нещо.И преди да почнеш да спориш виж латиница ли използваш.

191

Анонимен

преди 1 година

"XVII век, всички свободни западни демократични медии непрестанно повтарят, че Слънцето се върти около Земята и цялото население на цивилизования демократичен свят е убедено в това, но един Галилео Галилей е пpocт и не може да го разбере това нещо."

190

До ся

преди 1 година

Ми ся като след освобождението от 1878г е имало княжество Бг и източна Румелия за ква една и съща Бг става въпр. А и нито след гръцко, нито след османско нито пък след това, а дори и след 2 свет война Бг никога не си е връщал реалните граници. името си е име. Както маке

189

Анонимен

преди 1 година

До 209 право не са 1250 ,а над 1300,от тях трябва да извадиш 700 а не 800 и остават 600.Сега ги сравни с тия 30 на Украйна и тия 200 на Америка.

188

Анонимен

преди 1 година

"колко кръв трябва да изложи кръволока путин, за да се насити?"-------- За н-ти път ти повтарям тролейбусе, като почнеш така да се пенявиш по същата причина срещу любимите ти работодатели от запада, тогава ще ти повярваме. Или принципите важат за всички, или за никой. Лицемерния ти праведен плам не струва и пукната пара.

187

Анонимен

преди 1 година

Е как така, нали Дзиленский щеше да прави парад в Москва за 9 май?

186

ся

преди 1 година

България е единствената държава заедно със Сан Марино, която е запазила името си от времето на своето основаване..Не знам за какви нови държави думаш..Да не иде реч за Германия или за Франция случайно?

185

А на др въпрос

преди 1 година

Дали би било уместно да помоля за някаква яснота. За историята на Българската държава. Благодаря предварително:)