72

Я, па Я

преди 1 година

Войната е икономика, преди всичко. Русия нападна Украйна по 4 причини: 1 е стратегическия излаз за руския флот-Крим. 2. Най-голямото находище на литии и др. редки метали, открито ор САЩ в Донбас наскоро. 3. Най-голямото находище на каменна сол в Европа което ще стигне за цял свят за 1500 г. и накрая Въглища за поне 1000 г. за цяла Европа. Плодородните земи и желязната руда са малък бонус към основното. Олигарсите на Путин са супер алчни и няма да се откажат, не се надявайте.Накрая ще погребът РФ

71

Анонимен

преди 1 година

Никъде не си бил. Тия градове си ги заучил от новините за сегашният конфликт. Хората не са глупави. Има си снимки с площадите и църквите трамваите и тролейбусите. Харков има метро не само Киев. И са строени по съветско време. Метрото в София е почнато чак към 98 година. А асфалта у нас е правен от турски фирмички подизпълнители. Собствени нямаме.

70

Анонимен

преди 1 година

Истината е, че Ручките не спряха Хитлер. Този, който успя бе САЩ, с 2 бомби над Япония. Другите просто гледаха отстрани.

69

Той

преди 1 година

Такива небивалици не бях чел отдавна. Пълни тъпня. Със съсед, като Русия няма как да се справят, ако ще и земното ядро да извадят.Да преотстъпва тази безсмислена територия и да спасят човешките ивоти, но за тези укри май територията е по-важна от човешкия живот.

68

Танкиста

преди 1 година

Нова година, нови ручки трупове. Добра година ще е.

67

Бонго Бонго

преди 1 година

66 халюцинатор, ти бил ли си в Украйна преди войната?????България е райска градина спрямо Украйна преди войната. Да ти кажа ли,къде съм бил:Рени, Болград, Одеса,Николаев,Херсон,Кривой рог.Когато се прибрах след поредно ходене там, исках да целуна счупеният афалт на Дуранкулак.Не говори глупости.България е добре в ЕС и еврото!!!

66

Анонимен

преди 1 година

Когато зе...леното чу...довище абдикира!

65

тодор живков

преди 1 година

Много скоро като се събудите ще чуете приятната новина В В Путин е наредил изтеглянето на руските войски от Крим и Донбас . 99% това ще се случи , ако не се случи, ще има операция " ШОК и Ужас " .

64

До 66

преди 1 година

Такива като теб заслужават Путин да навлезе с оръжията в БГ и да ни направи руска колония и ЕС да каже по-добре да направим живота на хората в другите ЕС държави по-добър, БГ и без това влезна в ЕС като много по-бедна държава от Украйна

63

Анонимен

преди 1 година

Тръгнали голи като немци да заплашват Русия.

62

Ужас

преди 1 година

ЕС съобщи че е дал на Украйна до сега 49 милиарда?!Пари който щяха да направят живота ни по добър отиват за нацисти в Украйна.

61

Анонимен

преди 1 година

Стига с този Путин,стига с този Еленски,стига с тези манипулации.Питайте хората от източна Украйна какво искат.Мъчили са ги 8 г.,а сега наливат пари и оръжия още да ги мъчат.Не са го заслужили.Връщайте на дрогирания Хънтър парите за закупената земя в Украйна вместо бомби да купувате и приключвайте.Явно там са разделили украинците на две,не се понасят и да им слагат една стена да се спрат да се избиват по между си.Когато им дойде акъла в главата тогава ще са пак заедно.

60

Анонимен

преди 1 година

Хитлер и той си е мислил, че Русия ще се откаже, ама.

59

Да

преди 1 година

Фашисткият режим в Украйна е заплаха не само за Русия но и за Европа.

58

Анонимен

преди 1 година

Когато нацисткия режим в Киев спре да застрашава военно Русия, международния мир и започне да съблюдава спорозуменията си като минските.

57

Да

преди 1 година

Когато освободи Европа от фашизма .

56

Анонимен

преди 1 година

За нещастие трябва да се съглася с горе написаното. Руснаците няма да ги трогне никакъв брой жертви. Ще продължат дори да измират с милиони. Единственото решение според мен е след изтласкването им от Украйна, здраво укрепване на 30 км от границата и всеки опит за десант на същата, да е съпроводено с унищожение на преминаващите военни сили.

55

БезотговоренРедактор

преди 1 година

До Mm 46 - Да, "Разбойническо дело" беше велик гъзетник! През 70-те години на миналия век имаше публикации, твърдящи че всяна минута в САЩ става по едно убийство, което означава, че хамериканците отдавна са изчезнали, тъй като прираста им е дегенеративно отчайващ. Та така и с Дума, наследникът на Делото - таблоид, като "Морнинг стар". Последният го четат в UK когато ингилизите са в лошо настроение, за да се посмеят от сърДце.

54

Миии

преди 1 година

Путин има още достаНеизползвани нови оръжия.Няма са се откаже, дащото игра Ва банк. И заложи Себе си.

53

путин ще се откаже

преди 1 година

когато поради нещастен случай се препъне по стълбите на бункера и си чупи врата.