132

Киев

преди 1 година

Зеленски е най-големият патриот за последните 80г. европейска история. Възхищавам се на 44годишен бивш комик, със семейството!. Всеки момент може да бъде убит, въпреки това, се бори вече 333 дни за народ който дори не е от неговата кръв. Вкара *** и всички около него в малкият си джоб. И Милиони дори милиарди да има, заслужава ги!

131

Киев

преди 1 година

Браво на автора, Русия никога няма да спре това, още когато войските на Кремъл бяха пред портите на Украйна трябваше да се осъзнае. Запада трябваше да изпрати 500 000 войници с възможно най-много военна техника и самолети и пву и т.н. днес нямаше да има нахлуване но вече е късно

130

Анонимен

преди 1 година

Той , човека се наcpa в ефир и не се отказа ... ще драпа докато го убият "своите"

129

Анонимен

преди 1 година

Писано е, все едно този ще пребъде във вековете. Никой американски шпионин не е направил толкова за разрухата на Русия, колкото Путин. Утре ще осветят лисичата му мутра с фенерче, като на Саддам

128

Анонимен

преди 1 година

Цитирам две точкиНов ред тире За разлика от демократичните лидери, които се задържат на власт, като печелят подкрепата на значителна част от населението в избирателна възраст .....е по-голяма смешка няма . Не си спомням , кога точно имаше избори за гинеколожката урсула ....аа тя беше демократично назначена ,без да се търси мнението на европейските бедни селяни , те трябва само да плащат данъци

127

Анонимен

преди 1 година

имаше файда да си ударят блока, сега ще им се сбъднат желанията за още оръжие, ако западняците нещо започнат пак да се ослушват ако требе ша нацелят и резеденциата на зелю

126

Когато

преди 1 година

САЩ се откажат от Европа, тогава..

125

Путин

преди 1 година

Много ми прилича на Луи XIV-ти. След него и потоп. В случая зануляване на човешкия род

124

Глух Пор

преди 1 година

"Дори ако Украйна прогони всички руски войници от земята си...."-- И това в кое измерение?!!!:):) Юанче, още ли не си разбрала че земята на Донбас е на хората от Донбас, които воюват за нея, а не на Зеленски и фашистката му шайка. Не преписвай глупости, а потърси последното интервю на Арестович. Ако не знаеш, той бе първия съветник на Зеленски.

123

до 132

преди 1 година

"Путинофили, набозайте се за последно, преди да пресъхне млякото на Кремълската овца"Ние платените *** не сме глупави, за да бозаем мижави рубли, а бозаем от сочните цицонки на Сорос и Клаус Шваб. Да не мислиш, че сме по-балами от журналистите бе?

122

Анонимен

преди 1 година

Русия сбърка, че не подкрепи рускоезичното население в Украйна през 2014 г., когато САЩ не се бяха окопали толкова в тази държава. Голяма грешка на Путин, че прие Минските споразумения. На лицемерен, лъжлив запад не биваше да вярва.

121

Глух Пор

преди 1 година

"Кога Путин ще се откаже от Украйна?"--- Кой пита? И за каква "украйна" става дума? Пък и Арестович в последното си интервю ясно обясни

120

Анонимен

преди 1 година

Путинофили, набозайте се за последно, преди да пресъхне млякото на Кремълската овца.

119

Анонимен

преди 1 година

Когато и последното укронази е заровено в земята

118

Анонимен

преди 1 година

Динозаврите са били огромни и човечеството се интересува от тях. Путинофилите са безинтересни и са храна за гарвани и плъхове.

117

Анонимен

преди 1 година

Путинофилът не разсъждава, защото спазва заповедта на диктатора към подчиненото му стадо. Путинофилът е длъжен да изпълни заповедта на диктатора, да нахлуе в чужда страна и да върши военни престъпления. А когато го посрещнат, както заслужава, да нахрани гарваните и плъховете, които са единствените печеливши от специалната могилизация.

116

Анонимен

преди 1 година

от 105 години Русия мъти водите в цял свят с техните призиви за световна революция. Бележат непостижими успехи в унищожаването на собствено население и население в други страни. Погледнете историята на съюзните им държави. Това унищожително поведение с огледален ефект се обръща срещу самата Русия. Природният закон гласи: всяка сила поражда равна на себе си и обратна по посока контра сила.

115

Анонимен

преди 1 година

т.е. Украйна не може да се надява на мир говорейки в маниера на Зеленски, тъй като няма какви толкова оръжия да натрупа. Втори мински споразумения биха били добър вариант да си осигури нещо!

114

Анонимен

преди 1 година

До 41...Украйна е колонизирана от Русия.За това в състава на СССР Украйна влиза като самостоятелна република УССР.Не съм чул някой да ,,подарява" републики.Подаряват се области , но не и държави.

113

Равнопосавеност

преди 1 година

Целенасочен удар в жилищна сграда в Днепър са на баба ти футболните ***. Дори украинците казаха, че целта е била електрическа централа, но ракетата я е подминала. Никой не се е ангажирал да каже защо не е улучила - възможно е и да е заради радиоелектронна борба или техническа неизправност. Когато трябва да отразяваш новини, а вместо това си ги измисляш, украсяваш или откровено лъжеш то според мен, а вярвам и според повечето читатели не заслужаваш заплатата си поне не и като журналист.