35

Анонимен

преди 1 година

Браво на Франция. Да приемем и ние 64 г. възраст за пенсиониране.

34

Анонимен

преди 1 година

Не могат да се справят с разходите и в същото време хвърлят милиарди в окрайна. И накрая кой плаща тая лудост? Пенсионерите! Типична евро.гейска демокрация под краварска диктовка. Макрон на макарони.

33

Анонимен

преди 1 година

Пълeн kpax нa rлoбaлиcтkия нeoлибepaлeн "мogeл"...

32

Анонимен

преди 1 година

Просто всеки да си бие камшика, никаква солидарна система, всеки да си използва за пенсия парите, които плаща за социални осигуровки. И ще видим после откъде ще крадат.

31

Във Бг --

преди 1 година

Да не би парите които се внасят за пенсионо осигуряване да са достатъчно за пенсии ? Искам и мъжете и жените да се пенсионират на 70 г а воени и полиция на 75 щото им се работи --- не е ли така ? като ги *** сионират по-рано веднага се хващат на друга работа да работят до 75 па после ако искат и на две места да работят !

30

Анонимен

преди 1 година

Експерти не настояват това, което пишете вие, утечки журналистически. Неправилно сте превели- експертите до един са срещу тази несправедлива и ненужна пенсионна реформа.

29

Венци касапина

преди 1 година

Да живее Маню Макрон,бре!Колкото и "жон жилет"постигнаха нещо,толкоз и тези"бунтари" ще успеят!Ха ха ха!пп-А иначе в нашите сърца е вечен спомена за Добро поле-16.09.1918година,когато 122 елитна фр.дивизия разби армията на Царството и отърва Беломорието от татарски гнет,бре!При Добро поле-бой,бой,бой а после Ньой,Ньой и пак Ньой!Да живее Франция-най и най-цивилизованата страна в Света!Слава на Макрон и неговото правителство,бре!!!

28

Анонимен

преди 1 година

Какви пенсии, бе? Някой трябва да произвежда помощи за Украйна и САЩ!

27

Анонимен

преди 1 година

Отдавна е време евро г еецът да се събуди. И са осъзнае, че няма вече колонии и няма кой да му работи, а той да лежи. Не може до безкрай да я караш на социал и да "работиш" измислени службички по 2 часа на ден, а да имаш по-висок стандарт от тоя, дето работи 10 часа 6 дни седмично. Да караш на депресанти, щот нещо ти убива мазолът.

26

Анонимен

преди 1 година

Протестите са конкретно срещу Макрон. Пенсионната реформа е между другото. Криви манипулирани новини, типично в стила на пропагандна медия. Добре, че има и други източници на информация.

25

Анонимен

преди 1 година

Пенсионните фондове гръмнаха, затова повишават пенсионната възраст. Да, ама като дойдат новите по опасни азиатски щамове на КОВИД 19 и в градовете настане мор... Само на село тия, дето отглеждат кокошки, коза, прасе, и сеят картофи и зеле в двора, май ще имат шансове за оцеляване ? А, и пушка не е зле да имат, за бандити и вълци. Ще видим. Предвидливите отрано си правят домашното. Неподготвените стават жертва. Вълкът е с дебел врат, защото сам носи агнето на гърба си.

24

Анонимен

преди 1 година

Миналата седмица 1 млн протестиращи по улиците. На 31 януари ще се съберат повече. И само за инфо, именно фашистите са измислили пенсионната система!

23

Анонимен

преди 1 година

Пенсионните фондове са изядени ! Не разчитайте на държавата !

22

Анонимен

преди 1 година

На това не му ли се викаше фашизъм?Хората едно искат,а правителството друго?Какво им е станало?Нещо не е наред...

21

Анонимен

преди 1 година

Жените се пенсионираха на 55,мъжете на 60.

20

Анонимен

преди 1 година

Целта е да бачкаш до гроб, без да се охарчва държавата за пенсии.

19

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен (13) През комунизма се пенсионираха на 60!!!Не лъжи хората!! Помня как вдигнаха пенсионната възраст през соца, Беше някъде 72-73таВоенните се пенсионираха на 45-50.

18

Анонимен

преди 1 година

Във Франция не питат простия *** как да се управлява държавата защото там управниците са умни и хора с визия. В Ганчово всеки знаЙ а управниците са толкова неграмотни колкото и народонаселението.

17

Анонимен

преди 1 година

Пенсионните фондове са задължавани да изкупуват държавните облигации. Вследствие на инфлацията облигациите се обезценяват. Няма да има пари за пенсии след няколко години. И да искат, и да не искат французите, това е положението.

16

Долу ЕС

преди 1 година

гледах депутатка в техния парламент като каза, че се налага защото няма раждаемост??? ами напечатахте млрд за всякакви програми проекти и петилетки от които спечелиха корпорациите и борсите. Колко пари напечатахте, за да се раждат бели французи???? николко както в цялатс скапана европа