23

Bitcoin

преди 1 година

Що ли си мисля,че покрай новата валута ще направят и Биткойн законно платежно средство по примера на Ел Славадор!Долара умира Buy Bitcoin!

22

Някой

преди 1 година

За скромния си живот от 36 години на тази земя, винаги съм слушал само лоши неща за долара и до сега той беше погребван повече пъти, от колкото мога да си спомня. Но ето ни днес, все още го има, и реално няма друга валута, която да е толкова лесна за ползване. Навсякъде можеш да отидеш с нея и да я обмениш. Европейския съюз се помъчи с еврото, но колко се получи, колко не. Та защо да си нямат и там както в европейския? Да не се окаже само фишек накрая и след известно време да се откажат от нея.

21

До 28

преди 1 година

Те се финансират от Вашингтон, та затова и не казаться цялата истината .

20

Анонимен

преди 1 година

Похвално е ,че написахте нещо по въпроса. Не написхте обаче как ще се казва, вече си има име. Пишете също, че юяло да се обсъжда, а то е, че след 4 месеца започва внедряването на практика. Още инфо : най-много биткойни "копаят" в Иран спомощта на Китай, т.е. с помощта на китайски мощни компютри.За сведение на тезим които вярват,че биткойните са непроследими и неконтрилируени:Навремето и за интернет един американски президент е казал че не може да се ограничи, но китайците съвсем даже го контроли

19

Шишо

преди 1 година

Как така обща валута? Няма ли да приемат рублата? Чух, че била най-конвертируаемата валута в наши дни...

18

Мдаа

преди 1 година

целия свят е вече с обща валута - биткойн

17

българина

преди 1 година

светът се отърсва от юдейското мачкане, а ние ще направим още *** паметници и дежендърски образователни програми, защото искаме да се самозатрием завинаги. Плюя на българското гражданство, предпочитам турско, унгарско руско или китайско, някой който мисли 50 г напред и не смята да си затрие държавата за фалшиви долари

16

българина

преди 1 година

ако не беше операцията в украйна това нямаше да се случи, още много неща ще се случат, Русия пак ще даде свобода на хората, който я иска разбира се, ЕС си иска под краварскяи ботуша ние сме доволни, ч ени мачкат в калта кравари и краварки.... още много хубави неща ще се случат по света, ще гонят всяка американска база като проказа. Само ние шпак вървим в обратна посока, нищо ниво, за това ще изчезнема като парата от тази земя и никой даже няма да се сеща за нас, стига 1400 г мъки, проззто племе

15

Анонимен

преди 1 година

Съветвам ги да въведат рублата, ще останат много доволни. У нас един много умен човек с мозък 10 килограма и череп с обем 1 литър ще прави референдум на тема да запазим българския лев до въвеждането на рублата.

14

Анонимен

преди 1 година

Спешно да им пратим Копейката!Да проведе референдум.Той е по референдумите.

13

Мдааа...

преди 1 година

...ачаква рязка демократизация в Бразилия и Аржентина. Усеща се остра нужда от силно демократично поляризиране.... Смятам че напоследък самолетоносач не е правил учения в непосредствена близост до двете държави. И дано Бразилското ПВО не се окаже френско като на Кадафи, че последните имат навика да изключват функции и да не работи в точно определен момент ;) .... Идват интересни времена.

12

мдаа

преди 1 година

Краварите не харесват това. Садам и Кадафи имаха подобни идеи и видяхме какво им се случи. Очаквам революции в Южна Америка.

11

Анонимен

преди 1 година

За ужас на САЩ.

10

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Такааа, Русия, Индия, Китай и Иран вече работят в собствени валутни разчети в търговията помежду си! Сега ще направят същото Бразилия, Аржентина и в последствие цяла Ю. Америка ! Ще ги последват страните от Южна Африка с основна движеща сила ЮАР и ........ Ей го на БРИКС в действие Т.е 3/4 от световното население което контролира 2/3 от Земните ресурси ще излезе от доларовата примка! Слава УкраИна, А ?

9

Анонимен

преди 1 година

Oт cимвoл нa cвoбogнaтa rлoбaлнa тъproвия, goлapът ce npeвъpнa в cимвoл нa rлoбaлния rнeт...

8

Анонимен

преди 1 година

Сега американците ще открият диктатура в Бразилия и епруветка с химическо оръжие в Аржентина.

7

Анонимен

преди 1 година

Просят си един бразилско-аржентински Майдан!

6

Учуден

преди 1 година

А! Че защо не търгуват с рубли?? Нали затова направихме Брикс. Май си просят някой Посейдон да ги посети.

5

Анонимен

преди 1 година

Oчakвaйтe npeвpaти и вoйни...

4

Анонимен

преди 1 година

ЛАтино аМЕриканско еуРО = ЛАМЕРО.