44

неук

преди 1 година

Никой не казва каква е съдбата на Распутин. Някой запознат с историята ако може да сподели.

43

Някой си...

преди 1 година

Един истински смислен коментар, а не катко повечето драскачи, изливащи словесен бълвоч! Истински ме изкефи мнението ти !

42

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще го сравняват с Брежнев. Еднакво мъртви хахаха

41

Банкеръ

преди 1 година

Като гледам какъв вой надават враговете на Русия от несретниците на Кадиров и Вагнер си представям какво ще е ако Императора на Русия прати Спецназ да прибере Зеленски в Кремъл.В Русия има широка обществена подкрепа за СВО,защото в нея участват само ислямски фанатици и престъпници жадни за пари.Пари Путин ще им даде колкото искат,оръжие тоже,девици те ще си намерят и така.

40

Анонимен

преди 1 година

Ще дойде време, когато този и Кадиров ще побъркат Русия! С тези частни армии и ресурсите, които притежават, ще могат да контролират политика, икономика и хора! Путин в стремежа си да наложи преимущество, не знае какъв таралеж си вкара в гащите! Няма даже да е нелогично, точно те да го свалят от власт.

39

Вагнер чисти Русия

преди 1 година

Всички паднали руски олигарси са тяхно дело

38

Анонимен

преди 1 година

Ако си мислите, че ще е по-добре този да смени Путин, пак си помислете. Путин поне има мозък, този е кръвожаден звяр, който без да се замисли 2 пъти хвърля на сигурна смърт своите, за да си постигне целите. Представете си го със атомни бомби!

37

.,.

преди 1 година

малка корекция - Всеки, който се докосне до власт, където и да е по света е с огромно его и особено висока оценка за себе си. За справка - България.

36

Анонимен

преди 1 година

САЩ държат изцяло контрола над войната в Украйна. Те са знаели за нея поне година по-рано, затова се изтеглиха така необяснимо за другите от Афганистан. Планирали са всичко, дори в момента съветват украинците да не настъпват. Предоставят незначителна техника, с която обаче успяват да постигат целите си. Вероятно се опитват да принудят Русия да използва шумно рекламираната си военна техника, за да покажат реалните й възможности и да спечелят клиентите й на своя страна.

35

Антифашист

преди 1 година

На путлерчето вече му треперят гащите! Пригошката му дърпа черджето

34

.,.

преди 1 година

Как така всеки който се докосне до власт в Русия е диктатор с огромно его

33

С Русия в сърцето

преди 1 година

Пригожин и негоеите богатири от Вгнер са бич и най лошия кошмар за САЩ и НАТО! Пречат им да поробват по-слаби народи по цялата Земя!

32

анонимен келеш

преди 1 година

И Пригожката разправя яки вицове,обаче Медведя на 2 водки верно няма стигане:):):)

31

Анонимен

преди 1 година

Руската власт видимо отслабва за сметка на засилващата се мощ на чеченци и затворници, които все по уверено се изправят срещу руските главнокомандващи. Последните от своя страна не могат да се противопоставят на тази конфронтация, защото станаха напълно зависими от опонентите си. Скоро Русия ще се управлява от затворници и чеченци и няма да се учудя, ако руския народ не поиска помощ от НАТО.

30

Анонимен

преди 1 година

Сравнението на американците с непослушни малчугани е твърде любезно. Тези "малчугани" от един век и нещо тероризират света както им е кеф, разсипаха сума държави и изтрепаха милиони невинни хора. Мисля, че превъзпитаването им трябва да бъде подобаващо строго и справедливо. По Макаренковски, така да се каже:

29

до 29

преди 1 година

Ами не, никви марионетки не се споменават, Сталин е предложил размяна на територии, те не са се съгласили и са яли сталиновия. Същото стана и с Украйна. Имаше предложение за справяне с проблема по мирен път, те отхвърлиха и сега ядът пригожиновия.

28

Анонимен

преди 1 година

Само дето целта във Финландия е да я направят марионетна на СССР държава. И не успяват. Сега опитват същото с Украйна.

27

Анонимен

преди 1 година

Нищо подобно не е заявил, "че приема да бъда сравняван с монаха и че приликите са очевидни" лесно се проверява в телеграм канала му публикуваха и въпроса и отговора още преди дни

26

цървул

преди 1 година

МУР за Русия

25

пак аз

преди 1 година

Ще почерпя в кварталната кръчма когато го обесят тоя. С кеф!