30

Нищо ново

преди 1 година

Трябва им време на западняшите да разберат, че без Украйна могат, но без Русия - не.

29

Анонимен

преди 1 година

А главаннаците в ЕС имат един ресурс въглища и те искат да го забранят, загубана работа.

28

Хххх

преди 1 година

До 23Я пак....какво имали ФАЩ....най-големите залежи на редки метали са в Китай, Русия и Африка.....в Европата няма нищо същото е и в ФАЩ....

27

Анонимен

преди 1 година

Глупости на търкалета. Според руската пропаганда всичко зависи от Русия. Сякаш няма кораби с които да извозят китайските редкоземни материали които се произвеждат от години в Китай поради две причини. Първата е че добива на тези метали е идключително замърсяващ околната среда на което в Китай не се обръща внимание и втората е ниската цена на тези метали произвеждани по начин недопустим в белите държави. Ама къде ти толкова акъл у русофилите, те си мислят че без Русия светът ще загине на мига.

26

Хххх

преди 1 година

Пренасяйте матриалите с кораби бе...шъ заобикаляте кво толкова...димокрацията е кът салама има си цена.... шъ плащате

25

ПроСоТо

преди 1 година

аз наистина не мога да си обясня каква е тая претъпа ИГРА на "санкции"...Според мен,те /"санкциите"/ би трябвало да са във вреда на санкционирания,а не на санкциониращия,както се получава...Мислех че девиза "Я не сакам мене да е добре,сакам Вуте да му е зле" е валиден само за шопите...Оказва се обаче,че светът е пълен с такива извеяници..

24

Анонимен

преди 1 година

Какво ви стана,та такива статии днес?

23

Анонимен

преди 1 година

Ниа цветните праиме по 12 деца оти можеме па виа бъгърете ша ни ги раните оти сте шашови.

22

До 20

преди 1 година

Е белите хора са си горе долу същият брой, това че цветните правят по 10 деца какво общо има? А и Китайците като няма къде да си продават метала ще клекнат щото иначе ще умрат от глад. Това е проблем за ЕС, не и за САЩ които имат капацитета да произвеждат всичко, просто така им излиза по на сметка.

21

Анонимен

преди 1 година

До До 80 Къ ду 80 бе, куту та глеам на 40? Тиа шашовите да ти не тръкът тава дека *** пишеш? Малийййй! Глей кви ора! Сакат да ти са струва дека сички мислат куту тиа дека им дават парете! Мани! Мани!

20

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 12 - И без щатските технологии и иновации, без щатското ишлеме, Поднебесната е утишла у ряката. Другарят Си не е глупав човек, колкото и да му веят червените знамена у глъвътъ.

19

До 80

преди 1 година

Човече през 80-те населението на Земята беше с три милиарда по-малко. Сега е над седем милиарда. Тези хора имат потребности, а китайските стоки са евтини. При сегашната глобализация, ако твоя Запад спре доставка на китайски стоки и суровини, стоките му стават непродаваеми. Да ми сравняваш 80-те със сега е както некакви други твърдят, че през 50-те не всичко било електрифицирано. Искаш или не, живота се обръща. Ще има война. И то заради хора като теб.

18

Анонимен

преди 1 година

колко трябва да са глупави руснаците за да продават или превозват ценни метали и суровини на техните врагове ЕС които избиват руските деца. *** народ и путин и той *** що не беше сега Сталин щеше да висят по стълбовете

17

Руска форУМна трупа

преди 1 година

Не се напиняйте! Парите са в САЩ и Запад-нала Европа. Дори парите на китайци, руснаци, саудитци и прочее. Всичко е в долари, Бритиш паунди, евро и отчасти в швейцарски франкове. Кога си направите тоалетната валюта, тогава вдигайте пушилка. Между другото, какво стана с иБРИК валютата, прогресира ли? Смачкахте ли долара?

16

ьаьаьа

преди 1 година

ОТ Войната само ЕС ще загуби; САЩ. КИТАЙ, Индия, Русия,Турция, "АФРИКА" АПАК. висички ще спечелят по нещо повече.И ние трябва да се откъснем от ЕС за да спечелим и да на влезнам в капана.

15

БайДън

преди 1 година

Стига с тая Русия БЕЕЕЕЕЕ! Сакаме да ги пубедиме оти сакаме да им земеме тава дека *** имат! Ниа сме димукрате! И сакаме Киро и Асан! Оти са утт наште! Уръъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ!!! Та да видите виъ дека ни не раните!

14

ot Germ

преди 1 година

До ot GermPrav e pone 10:Тези, които вярват в санкциите са бавноразвиващи се.

13

ot Germ

преди 1 година

До Анонимен100000000000000000 % PRAV!

12

Анонимен

преди 1 година

Стига вече с тия развиващи се държави Русия и Китай. Как до преди 80те години когато Китай беше допуснат до световната търговия Запада не беше зависим от тях? Трябва пренастройка на стокообмена както си беше.

11

Анонимен

преди 1 година

Без руската и китайската промишленост ЕС ще затъне до ушите в айна.