70

Бай Дрън

преди 1 година

Няма страшно, ще отворим старите мини, както ще ги отваряме за акумулиране на енергия.Старите мини са му майkaтта на Запада. И въглища ще извадим и кинетични батерии ще сложим и тантал ще извадим ако трябва! Да живее Запада!

69

Анонимен

преди 1 година

Някой путинофили тук имат нужда от тел 122

68

На евроиндустрията

преди 1 година

Не й пука щото има МНОГО ЛОШИ НАЛОЖЕНИ САНКЦИИ СРЕЩУ РУСИЯ,КОИТО ПАК НЕ Я СПИРАТ??? ПРОКЛЕТИ ЕВРОПУМИЯРИ УМРЕТЕ!!! СКОРО ВИДОВ ДЕН ИДВА И ЕС ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ НИКВО ЕВРО ТОВА Е САМОУБИЙСТВОТО НА БГ

67

Иванов

преди 1 година

Какво се вайкат още с тези танкове щяло да ескалира войната тя отдавна е ескалирала господа и дами,тоя режим в Москва само от война разбира дипломацията отдавна е мъртва украинците ще се бият до последно или ще победят или не но ще е до последно край и точка,затова трябва да им се помогне военно колкото може

66

Анонимен

преди 1 година

Путин започна война, настрои цивилизования свят против Русия, и ритна камбаната. Остави руснаците и двойниците си да плащат за греховете му.

65

Анонимен

преди 1 година

На българските путинофили им е широко около врата. Никой не ги мобилизира и могат да ругаят политиците на воля. Но не са достатъчно влюбени в Путин, за да се преместят в Русия. ЗАЩО ЛИ ???

64

Анонимен

преди 1 година

от 105 години Русия мъти водите в цял свят с техните призиви за световна революция. Бележат непостижими успехи в унищожаването на собствено население и население в други страни. Погледнете историята на съюзните им държави. Това унищожително поведение с огледален ефект се обръща срещу самата Русия. Природният закон гласи: всяка сила поражда равна на себе си и обратна по посока контра сила.

63

Путин изпусна юздите

преди 1 година

Единственият който ще загине е Русия. Броят на ЧВК в Русия за последния месец нарасна от 1 до 27. Всеки с пари си организира частна армия. Не си мислете че тези частни армии ще отидат да воюват в Украйна. Ще започне война между тези армии за преразпределяне на богатствата на Русия между отделните олигарси. Процесът на разпад на Русия е стартиран и никой не може да го спре.

62

Вучката

преди 1 година

Айде айде, направо загиваме без руски газ, нефт, сега пък и пътища. Утре не знам какво ще измислите ... Вече не е интересно.

61

Анонимен

преди 1 година

Радвам се, че на някои им е дошъл ума в главата и вместо да воюват с Русия и убиват славяни, да печелят от търговия и създават връзки, през Русия с Азия и да печелят от това всички от Азия, Русия и Европа!

60

ПроСоТо

преди 1 година

До ЯМБОЛИЯ...така,така!.."Товарете портокалите в бурета!"

59

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Какви връзки с фашистка Русия. Та тя е мъртва за нашия Демократичен Свят.

58

до 61

преди 1 година

до 61 само 28 цента? в Германия е 47 при мен... хахха

57

Анонимен

преди 1 година

Със Северна Корея или без Северна Корея - все същото. С Русия или без Русия - няма разлика...

56

неутрален

преди 1 година

До Анонимензапада и сам се справя чудесно

55

ПроСоТо

преди 1 година

преди малко ЕВН е уведомила потребителите си в Австрия,че вдига цената на тока с цели 105 %..Един киловатчас вече е 28 евроцента..Честито на налагащите санкции !..Верно,че ако сравним заплатите там и у нас това си е направо евтин ток,но..увеличението тепърва предстои..

54

Анонимен

преди 1 година

Русия няма стигане, няма край. Танкове? Смях!

53

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 55 Освен влака трябва да има и петел!

52

Анонимен

преди 1 година

Ръшарите са гладни за долари. Нищо няма да затворят.А ако вдигнат цените, както направиха с газа, видяха, как работи пазарната икономика и конкуренцията не спи.

51

Анонимен

преди 1 година

Боже... колко много сте на пързалката.... Не вярвах, че има толкова много прооооооооооооооост народ! УЖАСТ!!!