24

Анонимен

преди 1 година

С мафията явно е като с комунизма. Много от възрастните хора в България знаят, че комунизмът беше зло, знаят за концлагерите и пак искат да се върне.

23

Анонимен

преди 1 година

А Борисов кога ще го вкарат в затвора?

22

Нека да му е зле

преди 1 година

Не е мълчанието, а способностите. Щом още през 1990 лично си премахнал двама прокурори значи не си някой който не знае как се постига лукса.

21

Тревога Тероризъм

преди 1 година

Полицията в симбиоза с Пернишки мутри ЕКЗЕКУТИРАТ БЪЛГАРИ по поръчка в ЦЕЛИЯТ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ! Мирослав Германов- Виена Австрия- тези се опитват да ме убият !

20

ББ

преди 1 година

Ще ми липсваш, колега! И аз съм от 30 години в играта! Като тебе. Но ти си запознат, работили сме и работим заедно и така ще бъде и за напред - моите внуци ще работят с твоите внуци и така - кръговрата на живота, братче.

19

Анонимен

преди 1 година

Е маани голем пробив на италианските власти.А да го и охраняват сега 30г. и те така те.Цирка е пълен.Не мога да повярвам ,че толкова лесно може да се манипулира общественото мнение.Пак, че не го хванаха на 90г.,или вероятно държавата трябва да поеме охраната защото е стар и в мафиотските среди е опасно за него.Така е по затулно има си мафия и държава човечеца.

18

Ми то...

преди 1 година

Да се чуди човек,как не е забегнал за меката....Дубай?

17

Дон Чочоне

преди 1 година

Властите винаги играят мръсно ивинаги нарушават поне 3 закона докато изкарат някой сиромах престъпник. И никога не носят отговорността за престъпленията си

16

Джо Фалкон

преди 1 година

Босовете на Коза Ностра,винаги са били издирване от Интерпол в продължение на 10-20-35 години,и все за късмет са залавяни винаги в Италия.И то не къде да е,а винаги точно в Сицилия.Иначе са издирвани в целия свят.приказки от ,,1001 нощ''.Във Итали единствения който е гонил Мафията е Дучето,но след ВСВ всички италиански партии,както и в България до ден днешен,всички партии са леви,няма републиканци,нито в България,нито в Италия.А социал демократите,това са масоните и ложите им.Или просто Мафията.

15

Анонимен

преди 1 година

Сициалианската мафия ряпа да яде пред Боковата,Ахмеддогановата и новата мафия на ППто,нашите са на светлинни години пред тях...

14

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Не, били са си местни хора в Сицилия, нападнати по някое време и превзети от арабите, арабите са стояли известно време там , след това са прогонени, асимилирани, гърци не е имало , освен ако са придошли заедно с арабите, защото и гърците са от Мала Азия.

13

Анонимен

преди 1 година

И ние си имаме такива, дето никой не ги търси, но официалната версия е друга. И при тях има в правителството мафиоти които им слагат чадър. Сицилианския б.ок.лук не случайно пристигаше в България, нашите нали се учат от тях.

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Древните гърци са били много племена които не могат да се разберат по между си от различни острови. Такива са днешните сицилиански език и др. които не се разбират от другите италянци и така са затворена общност като ромите примерно. Били са и потурчвани от араби доста векове.

11

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Това е официалната лъжлива версия - "Южна Италия са повече гърци още преди Рим. Търгували са с Египет и Индия и са се крили и парите по островите ако има войни и така и днес има села които говорят на гръцки и са много потайни и затворени фамилии .", а е реалната история и фактите са, че гърците идват от Азия, от днешна Турция, а през късните векове и най-вече през XIX век се преселват в Европа. Де факто голяма част от Азиатска Турция , са били населени с коренно гръцко население.

10

А тука

преди 1 година

Просто стават политици

9

Анонимен

преди 1 година

Мафията беше засипала цяла Италия със смет, включително и под пясъка на бреговете, включително и радиоатктивни отпадъци в селско стопански райони, освен наркотиците и оръжия, които продават.

8

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 5 Южна Италия са повече гърци още преди Рим. Търгували са с Египет и Индия и са се крили и парите по островите ако има войни и така и днес има села които говорят на гръцки и са много потайни и затворени фамилии .

7

Анонимен

преди 1 година

Много висока безработица и се принуждават да стават мафиоти и убийци.

6

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 5 Те не знаят брато, Германия като име се появява при Бисмарк, Италия винаги е била слаба, разделена на републики, те също отскоро се наричат Италия :)))

5

Анонимен

преди 1 година

До АнонименУчи реална история. По тъй нареченото(измислено) "римско време", Италия не е съществувала, до неотдавана , са били множество феодални владения, които впоследствие се обединяват и се образува Италия, всъщност до Наполеон, нито Германия, нито Италия е съществувала като държава.