18

анонимен

преди 1 година

Eвропа вече е залята от бежанци и то, от бежанци с различни културни и религиозни особености! Страшното предстои, когато станат повече от европейците! Питайте англичаните, харесват ли своя премиер Сунак?

17

Анонимен

преди 1 година

Нелица е либерлана към редактирането на текстовете си

16

ZV

преди 1 година

Васко, Васко... когато терористичната организация нато нападаше държавите на тези хора, тогава къде спеше? Защо не оставихте хората да си живеят спокойно?

15

Факт

преди 1 година

Всички говорят за вълната хуни която залива Европа. Но всички мълчат кой отприщи тази вълна с агресията си и превратите в Арабският свят.Сащ и пуделите им Англия и Франция са виновни за всички беди в Европа.

14

Хора

преди 1 година

Спомнете си как Меркел ги покани....и сега всички страдаме.

13

Долу ЕС

преди 1 година

ние да сложим минно поле пък да ни заливат колкото искат, ще мирише на трупове, но чужди не български

12

Жоро

преди 1 година

По онова време имаше пехотни мини по браздата с Турция , тоес граничната линия и никой несмееше да припари защото му нестискаше и крачка напред да направи. А сега ????

11

Arabesque

преди 1 година

Военните загряват бавно, но затова пък разсъждават елементарно и повърхностно.Затова в армията си има йерархия и заповедите се изпълняват без да се коментират много много. Не е необходимо пенсионирани военни да демонстрират това с безмислени мнения.

10

Асан

преди 1 година

Пенсиониран *** и пенция и заплата влачи :)))

9

Peerast

преди 1 година

Даже са малко. Трябват още 50-60 млн. за облагородяване на евронациите.

8

Анонимен

преди 1 година

Забавно е как ви дърпат конците на така наречените медии. От "бежанци" и "уплашени майки с деца" плавно преминахте към "мигранти" сякаш е най-нормалното нещо на света ордите да се опитват да пробият границата. Явно си въобразихте, че плавно ще прелеете от една опорка в друга без да усетим. За разлика от вас, ние от самото начало ги наричаме нелегални.

7

Космонавт

преди 1 година

На всеки 500 години Европа е залята от бежанци. Всеки път, развръзката е една и съща - белите хора колят чужденците в огромни количества, използвайки наука, технологии, креативност и много злоба. Концлагери, инквизиция, кръстоносни походи, робство - все интересни събития. Нямам търпение да видя как действат спринцовките, графена, антените, ЕМП, дроновете, чакат ни интересни времена.

6

Алекс

преди 1 година

Това не са мигранти,а нашественици.Даваме си земята без бой.Крайно време е Европа да се събуди и да забрави за политиката на баба Меркел.

5

Анонимен

преди 1 година

Ген. Васил Василев: Европа е прекалено либерлана към мигрантите. . . . . . . . . . Нелата, която е в пълна неграмотност, няма заглавие без ортографични или граматични грешки! Браво! Поздрави за постоянноста й! Няма да се излагаме де!

4

Анонимен

преди 1 година

Да, Европа е либерална към мигранти. Няма никаква полза от това, само вреда. Да се върнат КПП-тата по границата и въоръжена охрана с право да стреля. И да се направи палатков лагер за мигранти до резиденция Бояна. Има достатъчно място.

3

анонимен

преди 1 година

е от друг свят, начин на живот, друго съзнание, друг манталитет'- точно, нямат място в Европа, кога ще го разберат, дано вече не е много късно

2

Анонимен

преди 1 година

Либерлани журланисте

1

Анонимен

преди 1 година

Браво! Василе за премиер!