22

Юри

преди 1 година

До путинофилите: независимо дали ви харесва или не света се управлява от Щатите. Вие малко по-бавно загрявате но няма проблем. Някой ден ще го осъзнаете.

21

Анонимен

преди 1 година

Това не са мигранти, а нелегални терористични клетки, които се внедряват в България. Нека да наричаме нещата с истинските им имена.

20

Ханс

преди 1 година

Ако американците са кравари, тогава руснаците са кравите. Ха ха. Свещените руски крави ще станат на хамбургери.

19

ZZ Top

преди 1 година

Германската социална система ще рухне защото насърчава мързела. Германците мразят *** ама засега се правят на разсеяни. И останалите мразят.

18

Колапс Европа

преди 1 година

Аз съм същият в Австрия Виена, тия се грижат само за роми!

17

Анонимен

преди 1 година

Хората искат в Европа, не искат в Африка, Сирия, Ирак, Иран, Индия или Сомалия...искат в мъничката малка Европа...:))) Даже се чудя как ще ги поберат толкова желаещи в малкия континент :))) Нека си правят бизнеса нашите, стига да наливат пари в хазната, те и без това ни избягват мигрантите :))

16

Спасов

преди 1 година

Понеже се въведоха роботи и тези хора станаха излишни. Така че държавата трябва да осигури и пенсии за младите защото не осигурява работни места нито за местните, нито за чужди!

15

Анонимен

преди 1 година

Хората не са виновниАмериканците и нато им разрушиха къщите хуманитарно и сега къде от отидат тези хора

14

Анонимен

преди 1 година

Каналите са под покровителството на ДПС и ГЕРБ.

13

Баба Meркел

преди 1 година

Да идват.Ще се реши демографската криза.

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Така че не се притеснявайте, че некой искал да остане по нашите ширини :))" ------------ те може и да не искат, но мурсула нито тях ще пита, нито нас. Тука ще се настанява най-голямата утааайка от новодошлите европейци. Не си мислите, че ще ни се размине европейският халифат!

11

Павлина Паньова

преди 1 година

Българите мизерстват, а те само за украинците ще ми говорят по новините. И само пари искат и оръжие искат.

10

Анонимен

преди 1 година

Има ли държава? Има ли граница? Да се пуснат повече гранични полицаи и да се вземат мерки, щом ситуацията го налага! Интересно как успяваха да спрат хората да не влизат в мола без инжекция, а границата няма как да опазят!

9

Анонимен

преди 1 година

Имаше един сириец навремето, та беше казал челяка - по добре куче в Германия, отколкото човек в България....:))) Така че не се притеснявайте, че некой искал да остане по нашите ширини :))

8

Анонимен

преди 1 година

До АнонимеН "БЛАГОДАРЕТЕ НА ПОКОЙНИЯ ФАЛШИВ КЪПУТЪН , ЧЕ НАПЪЛНИ ЕС СЪС БЕЖАНЦИ" ---- ахааа... значи той е виновен и за инзвазията от афганистан и колониална африка... 100% той разбута и либия! Абе, това козяяяците сте юберпро3ти!

7

Зелен Демократ

преди 1 година

Прекрасно, най-после ще живнат обезлюдените ни села, плановете на нашите и световни управници вече дават видими резултати, Респект и Поклон пред Вас колеги!!!

6

Анонимен

преди 1 година

В Сирия е топло, и храна има. Така че кръгом и въз от кораба!

5

АнонимеН

преди 1 година

БЛАГОДАРЕТЕ НА ПОКОЙНИЯ ФАЛШИВ КЪПУТЪН , ЧЕ НАПЪЛНИ ЕС СЪС БЕЖАНЦИ ОТ СИРИЯ КОЯТО ОКУПИРА! ДОКАТО РЕЖИМА В КОМУНИСТИЧЕСКАТА НЕ ПАДНЕ И В СИРИЯ НЯМА ДА ИМА МИР!

4

Вие нямате ли

преди 1 година

Ловни пушки??? Бой по престъпниците и се целете в главите.

3

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

"Набелязват се мерки"...... егаси льольовксото изказване, честно! Дано някой мигрант те набележи теб!