19

анализатор

преди 1 година

Чета най-сбъркани коментари за гърците.Аз живея на 20 км. от грницата,и съм много често там.Всичкото там е по-добро от нашето.Като чета нашата преса,отдовна да са дошли да са ни априслуга.А то е обратното.Защо не кажете с два реда колко пари сега им отпускат на домакинство,и при какви условия.Повтарам,пак са по-добре от нас.А ние само се лъжем, и крадем един друг,и сме отчайващо мързеливи и невежи.

18

Натовеца

преди 1 година

За простолюдието ще има Soylent green направен от специално подпрани буболечки под надзорана на дедо ви Клаус Швабчо и трупове от програмата за асистирано самоубийство ,която съща както във филам вече е ФАКТ !Слава на НАТО И ФАЩ И ЕС !Всичко е било истината и предиктивно програмиране или аларми вече не може да се отрече ,цялата култура ни е подготвяла за това ИСТИНА Е !СЛУЧВА СЕ СЪБУДЕТЕ СЕ !

17

Аз

преди 1 година

С буболечки ли? Гърция отдавна е просто един бранд...

16

Анонимен

преди 1 година

Като минем всички на купони за храна, ще станем послушни. Щото който не слуша, хоп, държавата му спира купона и го приключва. Това е идеята на купонната система и затова ще я въведат в целия свят. Целта тотален контрол над всички и над всичко.

15

Натовеца

преди 1 година

Това е ефекта само от антируските санкции ами представете си какво ще е когато почнат антизападните санкции ,трагикомедия в три действия ...... глада идва със всичка сила !Запасявайкте се нищо не сме видели още !Глад мизерия и смърт това е бъдещето на смелият нов атлантически свят !Ще се хранят само богатите !

14

ПроСоТо

преди 1 година

мда,на пръв поглед,"хуманно решение"...Но какво всъщност става,замисляли ли сте се?....-Вместо да се вдига стандарта,макар че изобщо не искам да сравнявам тоя на гърците с нашия,те /"УПРАВЛЯВАЩИТЕ"/ просто поставят В ЗАВИСИМОСТ "електората" от тези ПОДАЯНИЯ ..Схващате ли?..."Ако искаш подаяние,ТРАЙ СИ !"...АБСОЛЮТНО СЪЩОТО е и с "траншовете от ес",с които Брюксел ни държи на каишка..

13

Анонимен

преди 1 година

Гърците ако са мързеливи, българите какви са? В следствие на комунизма в България е анархия. Никъде по света не съм виждал такъв начин на работа като в България. В Гърция като се ремонтира магистрала след десетилетия използване, се работи денонощно и качествено и за няколко дена всичко е готово. В България не може да се построи нормален път без да се налага след няколко месеца ремонт. После след няколко месеца следва ремонт на ремонта, ремонт на ремонта на ремонта след още няколко месеца и т. н.

12

Анонимен

преди 1 година

Сега сравнете гръцките заплати с българските. Гърция е на 20 място по стандарт на живот в света. България на кое място е? И там политиците им дават помощи на гражданите си, а тукашните политици не дават. Ами това говори за какви са политиците. Политиците в България са комуни и не мислят за България и за българите. те мразят България и българите. Затова в България животът е мизерен и заплатите са мизерни.

11

мда

преди 1 година

Целта е хората да станат зависими от държавата. Зануляването е в ход.

10

Анонимен

преди 1 година

А тепърва ще идва храната произведена със прескъпа тор заради санкциите.

9

Анонимен

преди 1 година

Хората на купони и помощи те искат в Евро зоната да ни вкарват хаха

8

Анонимен

преди 1 година

Маляките реват за драхмата.

7

Ценител

преди 1 година

Аз пък харесвам космати жени.

6

до Лос Анжелис

преди 1 година

приятел,ти ги самосезира! ще ги хване срам и ще драснат три реда

5

Анонимен

преди 1 година

В САЩ 100 милиона са на купони за хрна иначе ще стане цветна революция.

4

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще минат на купонна система за храна. Гърците са мързелив народ и все чакат друг да ги храни.

3

Анонимен

преди 1 година

ЕС е на колене, а уж Русия трябваше да фалира, нищо подобно.

2

Анонимен

преди 1 година

А тука помощи се дават само на неграмотните безработни,които живеят в коптори,но карат лъскави коли,ползват айфони и не плащат за нищо.И никой не ги пита откъде са им парите за този лукс,а дори първи се подреждат за социални помощи.

1

Анонимен

преди 1 година

Гърция помощи Испания стачкуват недоволство заради скъпотията, само у нас робът мълчи