95

Анонимен

преди 1 година

А френският легион какъв е!?Май също кримки и бродяги са се записвали в него!Американци и британци също има частни военни компании,със същия съмнителен контингент

94

Гиб Мелсън

преди 1 година

Ами като са големи френдс на Юкрейн да пратят в Юкрейн американски затворници и да видим кои са по-корави, руските или американските затворници. Сега гледат как руските затворници избиват елитните украински бойци и само зяпат и припяват. Дела са нужни дела. Щом ви пука за Юкрейн пращайте бойци. То оръжия всеки може да праща, дори ние дето нямаме армия.

93

Анонимен

преди 1 година

Въпреки сериозната предварителна подготовка и залагането на капана в Украйна, НАТО губи тази война. А капанът се оказа за мишки и не може да улови мечка.

92

Анонимен

преди 1 година

частен военен изпълнител "Вагнер" - хахахах ,това ли изкара гугъл преводача :)))))

91

Чичо Сам

преди 1 година

Е то излиза,че Вагнер са елитна наемна армия от убийци и изнасилвачи на мъже.То и в Османската империя е имало Еничари и Башибоздук,що да няма и в Руската империя.Окрайна си е част от Руската империя и императора ще си я върне а разните му там мизерници ще бъдат погребани плитко.*** да се бият,като мъже инак ще ги правят жени.

90

Анонимен

преди 1 година

изтриха някой, споделям мнението вече не на 95, а на 94. Хаха, ако прегледам още няколко минути, ще трябва да се обяснявам неколкократно, тук явно се трие често.

89

не се съмнявайте!

преди 1 година

САЩ са най-голямото зло за човечеството! те правят, подържат и участват във всички войни на земята! и винаги далече от тяхната земя!

88

Анонимен

преди 1 година

95 няма и да го питам, изток или запад подкрепя.... На 100 % споделям мнението му!

87

Анонимен

преди 1 година

Герб пак ще са първи всички на държавна хранилка ще гласуват за тях щото им качиха двойно заплатите. Писарушките не ги интересува че сънародниците им бачкат за 800 лв важното е те да са добре .

86

Анонимен

преди 1 година

до 85 83 - някой може ли да ми докаже, че клипът с *** не е фалшификат, произведен от киностудия Зеленски. При такъв зверски удар по шийните артерии, те би трябвало веднага да се разкъсат и от устата, носа и ушите на потърпевшия да бликне кръв. Нужин твърди, че са го отвлекли от улица в Киев - какво прави един пленник по киевските улици? Клипът се приписва на вагнер без никакви доказателства

85

Анонимен

преди 1 година

И САЩ са му отговорили, ако не са, вероятно са си мислили: Наложихме санкции на "вагнер", защото не ги харесваме. Разбира се, САЩ са готови да приемат реципрочните санции на "вагнер". Та, нека Пригожин да действа, не само да пита!

84

Анонимен

преди 1 година

Това са професионални войници . Частна армия ,какви терористи? Не че съм на тяхна страна

83

САЩ

преди 1 година

Дай боже нов Близък Изток че ....ще фалираме ей !

82

Анонимен

преди 1 година

Да но пак нарочно явно не ми отваряш коментари и ми пречиш по всякакъв начин. Аз не съм тррол но съм добронамерен човек. Защо ми пречиш. Карета без код и какво ли още не.

81

до 85

преди 1 година

Това дори и да се случи, после американското правосъдие ще го попилее, а в Русия вагнеровците ги награждават за зверствата, а на убийци и престъпници им отменят затвора... Кво да говорим повече за разликите?

80

Анонимен

преди 1 година

краварите създадоха алкайда и идил, ама Вагнер са терористи...

79

ъцз

преди 1 година

до 83аха те американските ЧВК не убиват безразборно :D нали осъзнаваш че точно САЩ въведоха тези ЧВК?

78

Анонимен

преди 1 година

Хамериканските ВЧК галят с перцце.

77

Анонимен

преди 1 година

Може да се поинтересувате какъв живот имат близките, познатите и роднините на всеки уличен в членство в Ал Кайда и да си прецените какъв живот ги чака близките и познатите на наемниците от Вагнер. Изобщо няма да ги питат килъри ли са били, или склададжии. Щом си бил от Вагнер, вече си виновен.

76

ъцз

преди 1 година

само американските ЧВК не са престъпници :D баси лицемрите бе братче....