41

Супер

преди 1 година

Честито нацита,Бахмут е в оперативно обкражение и ще стане същото като с Соледар.

40

анонимен келеш

преди 1 година

Е са да дойде някой и да ми предложи апартамент без пари в Москва и по 5К$ на месец без да работя,пак няма да отида да живея там при тези комунисти да им гледам пияните муцуни :):):)

39

Да

преди 1 година

Фейк е това.

38

Факт

преди 1 година

Поредната глупост.

37

Анонимен

преди 1 година

Дъртия български русофил няма търпение да омъжи дъщеря си за чеченски башибозук, насила ако трябва. Ислямиста ще я напъва пред дъртака, а той ще крещи "ДА ЖИВЕЙ РОССИЯ" и ще развява руско знаме.

36

Космонавт

преди 1 година

Православна Русия, а? Сатанизъм в чистата му форма и преклонение пред Яхве и Молох. Русия ще изчезне.

35

Супер Селтак

преди 1 година

до ОФчу, мда, *** глава затрива, пожелавам ти да стигнеш дъното, защото човек започва да цени нещата които е имал като ги загуби.

34

ни са знай

преди 1 година

Федерацията и по-силна от коалицията и скоро ще победи!

33

ОФчу

преди 1 година

Неъ, от *** акъл не ща, ако си толкова навит ходи да бършеш и да цунеш дебелите д.пета на афро-америкнците у Америка, аз искам да живея нормално в държавата си, а не да се чудя как да платя ипотеката, битовите сметки и да се чудя колко ще ми остане за прехрана! Анадън му бе ,иммбицил!

32

Анонимен

преди 1 година

Щом Кадиров така си позволява да плюе руската армия значи в Москва Путин тотално е изпуснал нещата.

31

Тенгри Кан

преди 1 година

До ОФчуБългарите към днешна дата са брутални овце пасани от мафиянките в София, които са си добре, защото цоцат ресурса на цяла България!

30

ОФчу

преди 1 година

Как живеят руснаците у Русия си е техен проблем, погледнете как живеем ние!!!!! Цените и разходите ни растът, и растът, а доходите падат и падат, за инфлацията да не говорим! И вземете се поразкарайте из източните Родопи и Североизточна Бг да се нагледате на забрадки и ш.лвари!

29

Анонимен

преди 1 година

То винаги когато ислямисти обявят "свещена война" срещу християни губят.

28

пришълеца

преди 1 година

Нормално е гяволете да развращават младите:))))това не новина:)))

27

Анонимен

преди 1 година

Какво е това НАТО ако 40 хиляди затвориха ги потрошиха? При все че те имат всички спътници, старклинкове и модерна техника хаххяхя

26

Анонимен

преди 1 година

Кадиров забради и рускините в Чечня.

25

до нова сводка

преди 1 година

"Андре Вюстнер - ръководител на Съюза на военнослужещите в Бундесвера: Бундесверът е гол! Очаква се до 2025 г. да имаме сериозен недостиг на оръжия поради енергийната криза. За заводите е просто нерентабилно да продават оръжия на предишните цени и ако цената се повиши, тогава Бундесвера няма да маже да осъществи тези покупки. За какви доставки на танкове за друга държава изобщо може да става дума? " - Казано Директно по Немсата ТВ. -))))) Учете чужди езици!

24

Анонимен

преди 1 година

Т нар. Примитивност е просто по ефективна това е видимо навсякъде... Модернизацията на ми-24 е свързана например с опростяване на системите и премахване на излишните компоненти. Например премахва се прибиращия колесник, хидравликата и всички спомагателни системи ефекта от това е намаляне на цена,разход и повишаване на надеждността. Западната култура се *** отдалечавайки се от предназначението... Вкючително от предназначението на човека като божие творение

23

Анонимен

преди 1 година

40хил. затворници събрани от кол и въже,успяха да разбият близо 100хил. украински войници обучени в Канада, САЩ и Великобритания екипирани и въоръжени по последната дума на военната техника ...какво друго да се каже след това...

22

Анонимен

преди 1 година

Не може руската , азиатската , примитивност да спечели срещу мощта на цивилизована Европа и Америка Не може примитивни хора , които нямат никаква дисциплина и отговорност и паркират най-спокойно колито си на тротоара да спечелят война срещу дисциплинирани западноевропейци и американци Аз лично предпочитам за съседи да имам славяните руснаци пред студените западняци , но на бойното поле винаги ще спечели този който се бие за справедливост има дисциплина А руснаците са агресори в случая