73

КРИЗАТА утепа ЕС

преди 1 година

Фантазии празни ЕС е пред разпадане и ФИНАНСОВ КОЛАПС.

72

тя

преди 1 година

Досега к,во дремахте бе ,та САЩ ви подчини изцяла на интересите си !

71

Анонимен

преди 1 година

Русия, с необразовано и алкохолизирано население, с огромен вътрешен враг в лицето на кавказките преселници, без технологии, васална на Китай, със сриваща се икономика. С липса на поглед в бъдещето, Отдавна е свършила.

70

Анонимен

преди 1 година

"Щом са ги избрали, това означава, че са умни и способни"------------ Ох, ама ти още си мислиш, че ги взимат по целесъобразност? Щом са ги избрали, значи че са послушни, некадърни и покварени до дъно. Така по-лесно се контролират.

69

Анонимен

преди 1 година

Европа, със застаряващо и джендерясало население, с огромен вътрешен враг в лицето на арабските преселници, без ресурси, васална, със сриваща се икономика. С липса на идеология и поглед в бъдещето, властващ конформизъм и потребителство. Отдавна е свършила, Макрончо. Беше ви добре да смачкате националното във всички подопечени държави, за да няма кой да ви пипне. Проблемът е, че и най-малкия полъх отвън и сте в историята.

68

чок

преди 1 година

Каква визия, какви мечти, пращай леопардите докато не е станало късно!

67

Анонимен

преди 1 година

Корпоративни слуги, ще правите в Европа това което ви се нареди!

66

Анонимен

преди 1 година

Германеца Олаф е внук на реален, истински нацист от SS. Каква визия има един нацистки внук не би трябвало да интересува никого.

65

Сюлейман паша

преди 1 година

Напьлнихте ЕС с хрантутници а кой ще воюва? Бьлгарите,румунягите,другите балкански конекрадци?!?! Аа,пак опряхте до турския.В Европа единствената силна,истинска,боеспособна и решителна натовска армия е турската!А да ви видим как ще се защитите срещу сибирските ***!Както през Студената война така и сега май тая роля пак се пада нами...

64

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

До БългаринТИ РАЗБИРАЧО ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО ДЪРЖАВИ ИМА НА ЗЕМЯТА? ТЕ НЕ СА НИТО В НАТО НИТО В Е.С. НИТО СА ПОДВЛАСТНИ НА КОГОТО И ДА БИЛО.С ТОЯ АКЪЛ СИ КАТО БЕЗ АКЪЛ.

63

Анонимен

преди 1 година

А САЩ питахте ли?Поредното бла,бла,бла......Смешници сте и най вече мекотели.Щели да правят Европа силна?Че те щатите ви размазаха с тая война в Украйна и икономическата с Русия. Никога няма да бъдете фактор .

62

Киро Канадеца

преди 1 година

Европа без Русия не става и никога няма да съществува. А тези двамцата са вече с отмиращи функции.

61

Анонимен

преди 1 година

Европа умре! ако на някого не му е станало още ясно - Европа вече няма икономика! Европа се простреля в краката, но заявява че ще спринтира! Европа стана здраво вързано колело към колесницата на щатите! Кое не разбрахте?

60

Българин

преди 1 година

До КОНСТАНТИНОВ. Когато си малък, нямаш избор. Ние сме малка и бедна държава и нямаме право на избор. Или Изток, или Запад. По добре Запад, че Изтока са много зле и са на примитивно ниво.Така, че ще е Запад. А нас никой не ни иска мнението, ако не сте го разбрали още.

59

Европеец

преди 1 година

До Нищо лично. Това не ги прави лоши политици. А вие, като имате деца какво сте направили в живота, освен деца. Деца всеки може да има, това не е предимство в мисленето. Щом са ги избрали, това означава, че са умни и способни, а и най-малко ние от БГ следва да даваме съвети на големите.

58

Нищо лично

преди 1 година

Олаф Шолц и Макрон нямат деца , както и Меркел и много други от управляващите Европа .

57

Анонимен

преди 1 година

ЕС е пред тотален разпад,тоя ми гори за разширяване...Вкарахте африканци в Европа,това ли ви силната и въоръжена Европа?

56

Право на избор

преди 1 година

Застаряваща , с все повече необразовано мюсулманско население и с все повече г*е*й дружинки .

55

Анонимен

преди 1 година

Сетиха се големите демократи, от как им напълниха държавите с бежанци. А Америка си приема закони важащи в цял свят.

54

Анонимен

преди 1 година

До мазепа-обикновен предател