7

Някой

преди 1 година

Лелеле, по - смятано ревю можеше ли да направите. Срещу сумата от 185 лв. може да се закупят полупрофесионални слушалки от Тома или пък да си вземете професионални втора ръка. Тези пари за този продукт са твърде много , чак е жалко да ги рекламирате.

6

Ssss

преди 1 година

Този 100 мм драйвер на врата ли виси? И тези гласове които чувам всъшност било AI-то което ми говори по невронната мрежа. Толкова глупости има в това рекламно описание, че се чудя за 5 г. деца ли е писано или потребителите са с IQ на 5 годишни.

5

Анонимен

преди 1 година

Купих ги. Звука е ок. Заглушаването бива. Тия кози настройки др. са достъпни само при Huawei телефон. Уж поддържат ldac ама със баш сони телефон не може да се ползва дори и при активиране на developer mode. Иначе са доста хубави и свястни.

4

Анонимен

преди 1 година

То хубаво, ама вече сред тинейджърите не е толкова модерно да са с безжични слушалки, защото видяха, че постоянно ги губят. Затова се ориентират към старите жични слушалки. Съответно и като си избират телефони търсят такива с изход за слушалки, защото новите нямат.

3

Ty

преди 1 година

В Алиекспрес по 9 лв. са само калъфчета за слушалките, даже и по 4 лв. има.

2

190 лева?

преди 1 година

На мен телефона му струва толкоз :D Добре, че в комплекта имаше и зарядно иначе и то като дойде на "достъпна цена" от 130 лева в комплект със слушалките щеше да излезе една минималка.

1

Мироглед

преди 1 година

В алиелспрес....ги подаряват...струват по 8 лъва с безплатна доставка ;))