178

Голям прос

преди 1 година

192, същото е и с путинофоба, ама трябва да се включи още сиво вещество, за да се разбере

177

Анонимен

преди 1 година

Само Радев и Орбан вярват на фантазиите на Путин :) или просто трябва да връщат денги нямам обяснение за тази извратена любов към Русия и да предаваш собствената си родина

176

Анонимен

преди 1 година

Вучич е далновиден найстина най лошото престой за Русия най лошото за България е че някой наши политици от БСП Възраждане и подобни поданици включително и Радев все още не осъзнават че руския кораб потъва и ще ни завлечат на дъното Сърбия разбра и вече е на спасителните пояси

175

Анонимен

преди 1 година

Така правят истинските политици! Благодаря, но бъдещето на страната ни е по- важна, от това да ви бъдем крепостни до живот.При нас е друго.Един кръг от българските политици, имат лична изгода.А народа- *** и ще го залъжат с " патриотизъм".

174

Анонимен

преди 1 година

Путинофилът не разсъждава, защото спазва заповедта на диктатора към подчиненото му стадо. Путинофилът е длъжен да изпълни заповедта на диктатора, да нахлуе в чужда страна и да върши военни престъпления. А когато го посрещнат, както заслужава, да нахрани гарваните и плъховете, които са единствените печеливши от специалната могилизация.

173

Анонимен

преди 1 година

от 105 години Русия мъти водите в цял свят с техните призиви за световна революция. Бележат непостижими успехи в унищожаването на собствено население и население в други страни. Погледнете историята на съюзните им държави. Това унищожително поведение с огледален ефект се обръща срещу самата Русия. Природният закон гласи: всяка сила поражда равна на себе си и обратна по посока контра сила.

172

Щирлиц

преди 1 година

Още един сръбски тумор.

171

ПРАЯЧ СЕ НА ГЛЕДАЧ

преди 1 година

Споко - 2025 идва Възраждане на власт и нещата ще започнат да се оправят. Вие слепи ли сте? Не виждате ли другите как затриват България. Докато узрее народът е необходимо да паднем още много надолу и чак тогава ще изберат Възраждане.

170

Анонимен

преди 1 година

Държави, които не са дали военна помощ на Украйна са Сърбия, Босна, Унгария, Австрия, Швейцария, Кипър...цяла Африка без Северен Судан и Мароко, цяла Азия без Пакистан, Япония, Южна Корея и Лаос, също Нова Зеландия не е дала, цяла Централна и Южна Америка... никой не ще световния ред на янките освен най-корумпираните псевдодемакрации като нашата

169

Анонимен

преди 1 година

Много ниско ниво на пишещия в тн Блумбърг. Война в Косово нямаше, защото държава Косово нямаше. Косово е прецедента грешка на запада, който Русия използва като създава Приднестровия, Осетии, Абхазии, Донецки и Лугански републики и т.н. Северна Македония ако иска да влезе в ЕС, както лъже Блумбърг, то трябва да спре тормаза и престъпленията от омраза към българите там... Явно не иска и дай България и прецекахме промяната СА ВИНОВНИ НАЙ-ВЕЧЕ ЗА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ.

168

К.Кардинале

преди 1 година

На този мерзавец и западен шпионин скоро ще му "резнат крилцата" от Москваи ще започне да вие за "нефт и газ".Същите потурлаци сме и ние, които зорлем заради "чужди кахъри" си развалихмеорталъка с братушките.Единственият европейски управник който от началото на войната в Украйна, не е казал лоша дума срещу Русия, си остана - Виктор Орбан.От изнесените факти до тук и на *** ще му стане ясно, че от сега нататъкРуснака няма въобще да се занимава с нито "един ***" от Балканите . . .

167

Анонимен

преди 1 година

Сръблетата ги бива само в турбофолк и кафанска музика.От там нататък са голавода.

166

Анонимен

преди 1 година

Този го мислех за уемен а се оказа тъ п

165

тя

преди 1 година

Дългите са празноглави !

164

Анонимен

преди 1 година

И тоя търси само аванта !

163

тя

преди 1 година

Стига с тоя "Вагнер ", а к,во ще кажете за "Моцарт " ?!

162

Мда

преди 1 година

Сърбите винаги са били клецани.

161

ФАКТ

преди 1 година

СЪРБИЯ Е КИТАЙСКА КОЛОНИЯ,А КИТАЙ СЕ ОБЪРНА ПРОТИВ ПУТИН.ЧРЕЗ ВУЧИЧ ГОВОРИ СИ!

160

Анонимен

преди 1 година

Даже и сърбите разбраха кой ще спечели войната, не че в Москва не го знаят.

159

Анонимен

преди 1 година

Не вярвайте на българските новини