32

Дядо ви

преди 1 година

Достатъчно е българското правителство да започне да създава пречки пред вноса на стоки от Македония. Или да започне засилени проверки в магазините КАМ. Или даже да поговори с вносителите. Веднага ще престанат провокациите.

31

Решетников

преди 1 година

Ау нота писали милите. А пратихте ли нотата на дежурния по гише в Брюксел да я одобри? Да не вземе да им се наранят чувствата от ВМРО-ДПМНЕ, че не сме по европейски толерантни към сърбофилите българомразци в тази жалка комплексирана, измислена държавичка.

30

Анонимен

преди 1 година

Предполагам , че провокаторите са сърби или свързани със Сърбия. Сърбите държат вързани всички етноси в РСМ , защото влезели в ЕС ще дръпне напред финансово. Пътните коридори и построяването им ще ги свърже с Черно море. Власта в РСМ ще прави контакти с Брюксел . Не с Белград.

29

Дони

преди 1 година

България очаква от компетентните власти в Северна Македония да предприемат незабавни действия за разкриване, подвеждане под отговорност и наказание на извършителите на престъплението, като отчетат сериозността на деянието, заявява МВнР. Плурализмът, недискриминацията, толерантността и равенствотоЧовек е пребит зверски, наште пак латински лакърдии дрънкат...

28

Анонимен

преди 1 година

Глей майтап ше му намерат некоя службичка на бюро

27

БДЖ

преди 1 година

Гледай кво ставъ при Макетата и съ сещай за Окраина!!!!

26

Анонимен

преди 1 година

Урааа, размахахме пръст БЕЗШУМНО. Протестната нота трябва да е подкрепена с възможно най-жестоки санкции!!! По-големи от тези за Русия!!!! Аз лично повече македонски зеленчуци няма да купувам!

25

Анонимен

преди 1 година

това ли е отговора на държавата, протесна нота? хахахаххах. БГ е по зле от Сомалия и държавата отдавна вече несъществува. Блато.

24

Рамбооо

преди 1 година

Тези не са никакви европейци... Те не знаят яроста на българите до къде може да доведе. Нека не си мислят, че сме бедни и в криза. Допре ли ножът до гърлото, ще бягат през Албания през Адриатика та чак до Мароко.....

23

Саруман

преди 1 година

Изтегляйне посланника, време е за "To WAAAAR....". Само ще си върнем Охридското ерезо.

22

Анонимен

преди 1 година

ФИРОМСКИЯТ Франкенщайн беше заченат в Москва!Тито му е майка,Сталин е баща!

21

?!?

преди 1 година

Сръбските тайни служби започнаха да прекаляват. За македонците близките години спасение нама ще се разпаднат като държава

20

Анонимен

преди 1 година

Сърбия и Гърция окупират вардарска Македония но България е виновна. Не могат да променят историята и и Яне и Гоце и Самуил са българия а България ги освобождава от Турция.

19

Анонимен

преди 1 година

Уже с тоя сайт. Само трият и или исчезват

18

интернационалист -

преди 1 година

безродник с план и политически проект - всички ВЪН, само Кремъл вътре. Всички са фашисти, да живей комунизъма. След Македония, ще дадем Добруджа на Румъния, Тракия на Гърция и и делиормана на Ердоган. Ура с Москва. Венсеремус-а

17

Натовеца

преди 1 година

Българските украинци !Ето това ни доведе евро-атлантизма конфликти и брат срещу брата ! ФАЩ ВЪН ОТ ЕВРОПА И БАЛКАНИТЕ!

16

Анонимен

преди 1 година

Слушах оня чук Костадинов как ''протестираше'' по случката в парламента. Дали някой му е обяснил изобщо как и благодарение на кого съществува тази ''държава'' Македония? Да ходи да протестира пред господарите си в мАсква, къдете на времето Македония на е отцепена от България. Разбирате ли сега защо е невъзможно да си български националист и русофил едновременно? Чиста диагноза си е.

15

Анонимен

преди 1 година

Протестни ноти няма да вършат работа. Тия трябва да се подпалват

14

Анонимен

преди 1 година

тия в Европа само след като развеят български флаг!

13

Анонимен

преди 1 година

Номер 5 е от на Възраждане електората.