73

Анонимен

преди 1 година

Отдавна предложиха руски паспорт за чужди граждани доброволци, нашите русофили не искат, та за Вагнер ли да отидат, никакъв шанс. Явно и при сърбите е същото.

72

Нека бе

преди 1 година

Нека и сърбите видят истинското лице на бруталната мафия, която управлява Русия !

71

Разбира се

преди 1 година

Разбира се, това предизвика леко възмущение сред сръбския народ, че не е повсеместно. Разбира се, това предизвика възмущение сред гейския съюз, имайки предвид меката му ориентация...

70

АнонимеН

преди 1 година

С ТОЗИ ПЛАКАТ НА ПЛЕШИВИ ВОЙНИЦИ АМА НИКОГА НЕ БИХ СЕ ЗАПИСАЛ :D КОСАТА Е СИМВОЛ НА СИЛА!! ИНАЧЕ ЩЯХМЕ ДА СЕ РАЖДАМЕ ПЛЕШИВИ!! МОЖЕ ДА ИМА 1 ПЛЕШИВ ВОЙНИК НО НЕ И 2-*** ОТ ЧЕТИРИМА ТОВА Е ЗНАК НА СЛАБОСТ!

69

Анонимен

преди 1 година

Какъв е проблема, вагнер взима само желаещи, дори и от затворите. В укропия който откаже мобилизация го разстрелват на улицата

68

Анонимен

преди 1 година

До 65Да питам евроатлантиците защо не са отишли да помагат на Украйна))))))Няма нужда, украйнците се спряват прекрасно и без Нас. Вместо Киев да падне "за два дня", а цяла Украйна за три,мужиците се мъчат в източна Украйна почти 1 година.

67

Анонимен

преди 1 година

Ако Инвестор БГ не се отърват скоро от руските си ***, ще последват съдбата на Телус и българското демокртично общество ще ги изолира. Години наред няма да може да възстанови предходните си печалби, ако не вземат мерки да озаптят троловете си.

66

SS

преди 1 година

СЪВЕТ ! КОГАТО ХОДИТЕ ПО ЧУЖБИНА НИКОГА НЕ КАЗВАЙТЕ ,ЧЕ СТЕ БЪЛГАРИ ! СПОМЕНЕТЕ ЛИ ГО,ВЕДНАГА ОТНОШЕНИЕТО КЪМ ВАС СЕ ПРОМЕНЯ ! НИКОЙ НЕ ОБИЧА БЪЛГАРИТЕ ! ФАКТ ! А ЗАЩО ? ТОВА Е ДРУГА ТЕМА НА РАЗГОВОР !

65

Анонимен

преди 1 година

У нас не набират, русофилите ни не стават :(

64

SS

преди 1 година

В Бг освен продажни ,политици, военни и д.ж.е.н.д.ъ.р.и рядко се намира нещо свесно и нормално ! В крайна сметка два и половина милиона са навън !

63

Анонимен

преди 1 година

Масов гняв в Сърбия заради слуховете, че "Вагнер" набират войници от там --- И целата статия няма нищо общо със заглавието... Поредния фейк но това е нормално за ДНЕС... Освен фейкове нищо друго на тоя сайт. Дано поне ви плащат от Америка за ман...га..ли.те.

62

Анонимен

преди 1 година

Поредната пропагандна статия

61

SS

преди 1 година

Да питам евроатлантиците защо не са отишли да помагат на Украйна ? Отивайте срещу Русия на Източния фронт!

60

Ха ха!!!

преди 1 година

Бе те и на нашите копейкаджии не им се ходи по фронтовете ама плямпат в нета

59

Ха ха!!!

преди 1 година

Хахаахах, *** що тей братя србджи? Нали сте братя с руснацити? :D нещо не ви се ходи на фронта

58

SS

преди 1 година

Може да не вярвате но сърбите в бизнеса на войната се котират много високо ! Г.а.н.ю не е въобще в класацията !

57

Реалист

преди 1 година

Моментът е подходящ за всички балкански квазидемократични държави да се присъединят към ЕС и ЕС е готов на почти всичко за да стане така. Само дръжте македоновците навън, че ще има натиск а с лъжци като харвардските промянаджии е пълно в българската политика и трябва да се следят на всяка крачка какво предателство ще извършат по въпроса.

56

зелен чорап

преди 1 година

хайде копейкаджии стига замърсявахте нета! бегом на фронта като сте такива любители на джуджето фашист! пригожин има нужда от живо месо

55

SS

преди 1 година

Може да не вярвате но сърбите в бизнеса на войната се котират много високо ! *** не е въобще в класацията !

54

ако тръгнеш

преди 1 година

след брумбъра.ще те заведе до фаш кията. Така е кат си другарче с Кремълския бръмбър