125

КуКлус

преди 1 година

Доста балкански държави в последно време се карат ......дали на някой не му трябва нов "Близък Изток" а ЕС стоу послушно в страни ?

124

Истината

преди 1 година

Тези са толкова промити, че може би ни мразят повече, отколкото поляците (най-русофобската държава в Европа) мразят руснаците. А Полша има реални исторически основания да мрази Русия... Македонизмът е изграден върху българофобия. Ако някога ги пуснем в ЕС, ще сме си вкарали огромен таралеж в гащите.

123

Анонимен

преди 1 година

Доказано е, че топлата зима тази година е дело на руснаците- по- малко газ ще им харчат и така ще си го пазят за другата зима, която пък ще бъде супер студена ( пак заради тях) . Предстои Путин да бамали оборотите на въртене на земята за да предизвика катаклизми в света на Светлата сила! Не бива да го позволяваме! Напред към Москва!

122

Рамбооо

преди 1 година

Планът, да се роди конфликт между Северна Македония и Република България е на път да пожъне успех.ЦРУ много добре си свърши работата.

121

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 123 Мани, че ми става лошо като се сетя за наивници като Пейо Яворов.

120

русский мир

преди 1 година

Така е то, когато България е окупирана от резидентчиците. Дори фиромите могат да ни се подиграват, защото знаят, че ушатия вън от България е никой и е тотално изолиран.

119

ВЕТО

преди 1 година

НС да изпраща Костадинов (председател е на комисията за българите в чужбина) да ги образова малко и директно да им покаже среден пръст в Скопие на тези.

118

Анонимен

преди 1 година

За съжаление не са Сърбите,а наши хора са.Наши хора създават омразата. Много грешите.Сърбите нямат имтерес да създават омраза между Македонци и Българи.Сърбите имат други и достатъчно врагове.Наши продажници вършат всичко.Не са Македонците,не са и Сърбите а са нашите.

117

ТоваЕ отБлагодарност

преди 1 година

Нали ние първи ги признахме за държава?

116

Анонимен

преди 1 година

Всичко идва от Русия.От там ги нансъсква Путин македонците да ни скачат на бой!КГБейски номера са това за да отвлекат вниманието.Време е за проветряване в Кремъл!

115

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 127 Сега заради задаващите се избори очаква всички рязко да спрат да искат а дават оръжия на укрте. :)

114

Анонимен

преди 1 година

Тук в коментарите са същите хора,които са създали този център и са платили за боя.Тук са със същата цел,каквато беше и създаването на този център.А това е да създават омраза.Аз съм убеден ,че няма нормален Македонец на който да му дреме за този център.Те са наясно,защо е там.По скоро този център не свърши никаква работа,не постигна необходимата омраза и затова наеха побойници за да набият тяхния човек за да може да пишат и говорят това което четете.

113

Анонимен

преди 1 година

Да не забравяме, че предстоят избори... Шкембьо войвода с чета гладни патриоти иска парламентарна баничка!!! Колко му е да спретнеш едно меле на някой огрухан българин. Ама после - Елате ни вижте - от Иван Вазов ( за тези, които не знаят това е български поет и писател).

112

ХХХ

преди 1 година

Русия - Украйна , после Турция - Гърция , Босна - Сърбия , сега България - македония ........Румъния - Молдова кога ? ....много конфликти един след друг ....изглежда ми като План-ът !

111

Анонимен

преди 1 година

На тия, ако ще западна България да им подарим пак ще ни мразят факт в тоя ред на мисли не виждам смисъл да им се правят и минимални отстъпки безмислено е.

110

Филип от Филипополис

преди 1 година

За миналата година България е произвела 7 милиона тона пшеница и се е наредила в топ 15 на световните производители. За нуждите на нашето население за една година са необходими 1 милион тона, останалото сме изнесли срещу валута основно по море в страните от Близкия изток. Република Северна Македония, която от 30 години е независима държава внася пшеницата за хляба си. Тази "държава" няма хранителен суверенитет и изцяло зависи от вноса от Сърбия, която произвежда 2,5 пъти по-малко пшеница от нас

109

Анонимен

преди 1 година

Забравяте, че заради тези чукари индиректно губим и достъпа си до Беломорието. Губим го заради тия сърбопитеци. Неуместно е дори да се сравняват двете области, голяма грешка. Хората, които са загинали там обаче са вярвали, че правят нещо добро. След години те се подиграха с гробовете им и не спират да сипят ппомия. Най-активни обикновено са точно тия дето се молеха за бг пасоши.

108

Анонимен

преди 1 година

Всичко това,тази омраза им се внушава от сърбите и руснаците на македонците.Промили са им мозъците с тази македонска нация.А те са българи.Все едно сега Петрич и Благоевград да си направят държава и да имат благоевградски език или петрички.Това са диалектни форми на българския дето се говорят в Македония.

107

ГЕРБЕР

преди 1 година

По принцип бях да им дадем шанс, но те показват, че не го заслужават. Явно беше грешка, че вдигнахме ветото. ГЕРБ (там има и консервативно крило) трябваше да послушат Костадинов.

106

Анонимен

преди 1 година

България - Новата Украйна! ПОМАГАЙТЕ!