145

Истината е,

преди 1 година

че всичко тръгна от сбърканата политика на България към македонците. От години им се бъркат като има налагат тезата, че македонска нация няма, че македонски език няма, че държава Македония никога не е имало. Естествено, че тази намеса и омраза няма как да не ескалира в насилие. Всички видяхме как Възраждане издигна плакати в НС, Македония е българска. Всяка суверенна държава би реагирала така, ако някой има териториални претенции към нея.

144

Христо Христов

преди 1 година

До 152 Ако сегашното у нас е "българщината" за която си се загрижил; по-добре да бъде заличена!

143

Анонимен

преди 1 година

Самуил е живял има няма 800 преди САЩ та и те да си мулчат с мижавата си история на 200 години.

142

Гиб Мелсън

преди 1 година

Македонците се бъзикат с нас и ни дразнят, така както украинците се бъзикаха с руснаците дълги години наред. Ако нямаме двоен аршин и имаме едни и същи морални ценности би трябвало след тази случка да изкрещим "Слава на Северна Македония!" и да заклеймим българските болни амбиции да имаме клубове в чужбина.

141

Анонимен

преди 1 година

Тия са българи като перничаните или стерозагорци, но са с промити мозъчета, никой не може да им помогне, горките.

140

Христо Христов

преди 1 година

Ми няма лошо. Да не забравяме, че Борис забранява партиите и поема еднолично властта.

139

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 152 Как може цар живял 1000 години преди СССР и сам нарекъл се българин може да е БЮРМСКИ цар осветли ме другарю.

138

Нека света види

преди 1 година

За каква "държава" става дума.Всички наши евродепутати трябва да използуват такива възможности и да ги представят пред всички институции в ЕС!Така те работят за нас,за истината дълго скривана и потъпквана в Македония!Трябва намеса на държавата с всички средства,с привличане на задграничните дружества на Българите в Македония.Нека света разбере как се дискриминира Българщината в Северна Македония и кой стои зад всичко това!..И поклон на тези момчета,не забравили Българския си корен!Поклон!

137

Анонимен

преди 1 година

Сами си вкараха автогол като си кръстиха територията Северна Македония.Трябваше да се кръстят Югозападна България и готово!Нямаше да има спор какъв е езика,какви са хората и коя им е Историята.Защото сега ако им признаем твърдението,че Самуил е техен цар,излиза,че ние сме били поробени от техния владетел и сме им били роби на македонците.Пълен абсурд!

136

Анонимен

преди 1 година

На 100% е сигурно ,че битият и тези които са били са платени от един и същи човек. Ако Македонците толкова много бяха ядосани и толкова много ни мразят,досега щяха да унищожат този център. За тях това не е проблем да го направят.Но Македонците не са глупави и затова игнорираха всичко.Само Една партия на Путин реагираше,коята има същия спонсор ,който създаде този културен център.Всичко е толкова ясно.

135

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 145 Да и сега ние трябва да му плащаме охраната, която а го пази от нас, че сме му ядосани за предателствата.

134

Анонимен

преди 1 година

Секретаря да не си е изгубил дъвката по време на боя?

133

Анонимен

преди 1 година

Ето един от тези ,които създава омразата.

132

Анонимен

преди 1 година

Вие досега не разбрахте ли, че евреите ви насъскват едни срещу други православните народи, за да се трепете и да им освобождавате територията? Няма никакъв СССР и Райх, само евреи със свастики и петолъчки.

131

Решението е лесно

преди 1 година

Западната българска територия, наричана днес Северна Македония се присъединява към майката родина България, а всяко семейство, обитаващо тази територия получава като подарък два свястно и обективно написани учебника - по история и по диалектология, за да си изяснят към кой народ принадлежат и диалект на кой език говорят.

130

Анонимен

преди 1 година

А Кирил Петков направи всичко възможно да вдигне нашето вето на РСМ. Веднага атаките срещу българите там ескалираха!

129

Анонимен

преди 1 година

Нека да изчакаме признанието на младежите побойници.Ще се разбере ,кой е платил .Бъдете спокойни. Полицията ще ги натисне. Проблема е друг. Има хора,които искат това да се случи. Да има напрежение и омраза. Те са тук и пишат активно и не само в тази медия.

128

русский мир

преди 1 година

От както резидента и останалите руски слуги окупираха властта у нас, във фиром беше стреляно по българи, бяха палени, бяха замеряни с камъни. Беше позволено на фиромите да си отворят клубче в Благоевград...Какво направи при всичките тези случаи българската държава водена от ушатия и пигмеите му?! Абсолютно нищо, защото самите те са едно нищо!

127

Анонимен

преди 1 година

В България всеки ден има по един убит Българин.Четете внимателно новините.Тук са платили на едни да набият един платен.

126

Анонимен

преди 1 година

Сори ам Раде е голям смешшник един път не показа ттопки всеки път мънка в клишета и в посока на господарите.