165

Анонимен

преди 1 година

До Космонавт, ти за нормален ли се имаш, един обикновен ФОБ.

164

Пак по опорката?

преди 1 година

До Космонавт: Какво ощо има Русия тук? Като станеш сутрин гледаш ли под кревата си дали не се е скрил някой космонавт от Кремъл. Стига г'лупости. Нашенско-македонска работа си е. Ако я карат така, ще видят членство в ЕС когато си видят врата без огледало.

163

Реалист

преди 1 година

От едната страна "промяната" (деца на номенклатурни комунисти) се съгласиха Югославския протекторат Македония да кандидатства за ЕС. От другата комсомолския секретар Слави Трифонов и руския пудел Копейки.н повтарят като папагали, че Македония била българска. Е, била е... Сега някой да се е погрижил за сигурността и правата на българите там? Няма как да очакваме комунисти да направят такова нещо. Те винаги са били предатели!

162

Космонавт

преди 1 година

Нека нормалните хора не забравят, че това е Политика на Русия, за всичко са виновни руснаците, те са причината а сърбите са следствието, македонците са жертвата а българите трябва да поемем някаква въображаема вина. Единствената грешка на Мордорци е, че забравиха кой ги създаде и започнаха да ритат срещу господаря си (българите), затова ще ги унищожим. Не е задължително да стане с военна мощ, за тази цел си има тайни общества и негласни съюзи.

161

Позитивен

преди 1 година

Толерантност, майна!

160

Христо Христов

преди 1 година

До 161. Каква история си присвоява бюрм? Евроатлангическа българия се отказва от историята си сама. И е нормално НИКОЙ да не иска да бъде свързван с такова недоразумение.

159

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 172 Вие добре ли сте? Нямам намерение след укропитеците да издържам и албанци.

158

Анонимен

преди 1 година

Даже Русия няма цар преди нас щот първие цар в света е цар Симеон Велики но видите ли БЮРМ има. :)

157

Анонимен

преди 1 година

Фашистите в РСМ се задействаха, същите като сръбските комунисти и Руските фашисти. Едно и също котило !

156

Анонимен

преди 1 година

Ако бюрм гостуват да е на стдион Металург(трябва да го прекръстят ЕССР закри металургията къв металърг? в Перник.

155

Филип от Филипополис

преди 1 година

Скопие не може да бъде суверенна държава. Няма продоволствен, енергиен, финансов, военен и всякакъв друг суверенитет. Когато дойде коронавируса се молеха на всичките си съседи да им подаряват ваксини. Когато почнаха летните пожари отново се молеха да дойдат пожарникари с техника, защото те нямат. Когато стана енергийната криза въпреки тоновете помuя срещу нас дойдоха да ни молят за евтин ток. В същото време похарчиха милиони за паметници от стиропор Това недоносче от държава няма никакво бъдеще!

154

Анонимен

преди 1 година

До фФ Много плюсове си наблъска за 0 секуни боте.

153

До Истината е,

преди 1 година

не знаех че на ВСИЧКИ исторически източници от 5-6 век до сега им се вика ТЕЗА....ти имаш ли и един ден в училище??!?! през впн само сайтовете дето трябва да генерираш трафик за да ти платят ли се отварят ***....

152

Анонимен

преди 1 година

До фФ Я си сърбин, я бюрмец у ляво.

151

Анонимен

преди 1 година

Това всичко е Българска каша, нищо друго не е .Македонците нямат нищо общо.

150

фФ

преди 1 година

Хибридната война на Рашистан срешу България продължава с пълна сила! След като се доказа, че руснаците са предприели сумати хакерски атаки срешу Майка България, питам КЪДЕ са нашите прословути хакери? Защо не отвръщат на удара, защо мълчат, защо не защитават? Нали са много силни и мощни, можеха гугъл да спрат ако искат, та КЪДЕ СТЕ БЕ?! Само Киро ли има топки в тая държава питам, Б Е З Р О Д Н И Ц И !!!

149

Анонимен

преди 1 година

Ако отидеш в Сокопие гостоприемството им е катов Перник, после не били българи моля ви се.

148

Гиб Мелсън

преди 1 година

Слава на Северна Македония и Слава на Украйна! Държави, които говорят езика на съседни на тях държави, и то точно съседи от изток. Гледай Украйна, разбирай македонците. Гледай Македония разбирай украинците. Македонците са готови да избият до крак българите ако имат възможност. Украинците са готови да избият до крак руснаците, стига да могат. Въпреки, че говорят техния език!!! Уникално!

147

Анонимен

преди 1 година

До Христо Христов Това в момента не България , а колония, но това не дава право на бюрм да си присвоява история, да не говорим, че там я има няколко хиляди българи я невсички избягаха.

146

Mdaaa

преди 1 година

Най комплексираната нация в света! Ще дойдете на мач в София албанци такива!