195

Cartman1912

преди 1 година

И как по-точно изтегляне от Украйна ще застраши съществуването на Русия? Може би ще застраши съществуването на Путин, но Русия ще си е ок. Дори ако го наследи някой по-балансиран политик ще може да започне да възстановява тръговски отношения с ЕС и САЩ.

194

Анонимен

преди 1 година

Явно че ЯО с/у Англия и Полша няма да са с големи килотони , сигурно има и по-малки , като за начало !

193

Blake

преди 1 година

А клиника за алкохолици и наркомани?

192

Дежавю

преди 1 година

Като се разпадаше СССР бащите им плещеха същото.

191

отец Нафърфорий

преди 1 година

Аве не зная защо , но най-пияният човек от Кремля излиза да заплашва , да не би Путин да му е отстъпил куфарчето с кодовете . Ако е така да се молим да не му се случи нищо лошо , че след него идва Захарова .

190

Анонимен

преди 1 година

Какво става , цял свят не може да надвие на Русия ?

189

Анонимен

преди 1 година

До Дякона... Ами Брендо е зает със Зеленски и Дуда !

188

Дякона

преди 1 година

Мечо пак е с изцъклен поглед. Допамина му се е покачил и отново се е отдал на поредната ко.каи.нова оргия :D. Преди десетина дни беше изръсил някаква простотия. Личи, че има някаква цикличност в изявите му. Апропо, допамина се връща в нормални нива след 7 дни от последното нашмъркване.

187

Анонимен

преди 1 година

НАТО :Важното пак е , да няма войни , във и около САЩ !

186

до 227 #404

преди 1 година

Тоест ра6истие нахлуват и заплашват всички с АБ, но някой друг създава ТСВ?! ВТФ? русофилите? Май съвсем сте оглyпяли?

185

Анонимен

преди 1 година

След като ЕС е ФЪФ НАТО , къде и е армията ?Колко трилиони отдели ЕС за въоръжаване , и накрая се оказа че парите отишли при Бай ти Данчо ПАК !

184

До 225

преди 1 година

ЕС има армия, само френския ядрен арсенал е достатъчен да сравни всички руски столици със земята. Всички знаят, че това са предимно политически оръжия и въобще е безсмислено да се обсъждат, ама кръчмарските бълнувания на Медведев обичат да ги публикуват по новинарските сайтове защото въртят трафик.

183

Анонимен

преди 1 година

Тоя преди да се е засилил към копчето, Кремъл ще е на стъкло, а Москва на прах. А Путин гарантирано ще е от първите жертви, просто защото е приоритетен. Няма бункер който да го спаси. Ще умре още в първите минути и няма да остави труп който колегата Гундяев да цунка по студеното чело. Защото и Гундяев няма да го има.

182

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 228И тогава в Украйна ще сме свидетели на странни метеорологични явления - интересни гъбообразни образувания с височина от няколко километра придружени с температура от порядъка на 200-300 хил градуса плюс масивни пожари и рязко покачване на естественият радиационен фон до степен че част от територията ще излъчва странна светлина и денем и нощем.По-принцип не би трябвало да ни интересува но сме твърде близо до просешкият катун и отровата ще удари и нас плюс половин ЕС. Не е добре.

181

до 231

преди 1 година

И каква е територията на русия? Пустуш. Инат няколко големи градове близо до Европа, после чак Владивосток. Останалото е тайга. Като население са точно колкото Франция и Германия взети заедно. Е, кое им е великото? Че имат газ и нефт. Ама те и арабите имат и венецуела и азърбейджан и кой ли не. И атомни бомби, ама и Пакистан и те.

180

Анонимен

преди 1 година

Никога САЩ и Русия няма директно да хвърлят атома един с/у друг , имат си мъша . Защо когато САЩ хвърлиха атомни бомби в Нагазаки и Хирошима никой не се намеси ?Така ще бъде и в Европа , адрен удар по Полша и Англия , а може и по Румъния , но САЩ няма да се намеси !

179

#404

преди 1 година

М, да. Единствено войнолюбците и робоизме*т*та не спират да повтарят, че Русия ще загуби войната. Западът създава ТСВ, както и предходните две. Ясно е, че ЯО ще бъде използвано при заплаха срещу съществуването на Русия. сащ го използваха, за да постигнат политическите си цели и не са осъдени от същата тази пас*мина, която днес анатемосва Русия. На зла круша, зъл прът, реду*центи. Това е. ЯО за мир, ...както Столтенберг потвърди за танковете. Оруел е пророк.

178

Анонимен

преди 1 година

Зарпадните политици не ги интересува интересува никакви изводи освен един, Украйна да победи! Как са успели да намерят ба.ла.мурниците които да умират за техните цели и интереси е друг въпрос, но са ги намерили и са ги обяздили, факт. Западът и САЩ ще затрият Украйна само и само да отслабят Русия и ако могат да я разпаднат. Правилните украинци за тях са евакуирани окол 10 милиона. А в Украйна са низвергнатите и нещастни украинци включително и деца, които ще отидат курбан заради сатанистите!

177

Анонимен

преди 1 година

ЕС е в НАТО! гледаш ли какво пишеш пияницо руска?

176

Анонимен

преди 1 година

До пияница мистик.. То така се удря , я попрочети , каква е територията на Русия !