78

Анонимен

преди 1 година

До Бай Танас Те понеже ДиВелт и ДойчеЗеле са много престижни тук. :-) Да им плащат.

77

Бай Танас

преди 1 година

Киро и Корнела продаваха през посредници и събираха комисионни. Няма да се учудя, ако са платили и статията в "Ди Велт" дето ги изкарва "герои"

76

Сатир

преди 1 година

"Дипломацията е това, което прави президентът Зеленски, и тя е изключително успешно. Русия е в пълна изолация и в ООН. След изтегляне на Русия от Украйна ще има мирни преговори", завърши бившият военен министър." Бас на два шамара ,пишеш глупости и най вероятно го знаеш.

75

Анонимен

преди 1 година

"Имаме МиГ-29 и Су-25, които са абсолютни ненужни за нашата отбрана като част от НАТО" ------------------------------------------------- Това значи ли, че трябва да уволним всички български военни пилоти плюс наземния персонал или ще им плащаме тлъсти заплати за нищоправене. И също значи ли закриване на българските ВВС и затваряне на военното училище в Долна Митрополия, а след 5 години когато дойдат 5-6 американски хвърчила започваме да изграждаме ВВС от нулата.

74

Мартин

преди 1 година

Усещам как подобни реват за бой, много бой, и идея си нямат как ще си го получат, та и Нато няма да ги опази...

73

Анонимен

преди 1 година

Вече не е достатъчно САЩ да печата хартия и да раздава трябват истински неща доларите не вършат работа на укрите, а реални блага, суровини и оръжия.

72

Анонимен

преди 1 година

Мъск има 150 милиарда излишн той да им даде.

71

Анонимен

преди 1 година

Докато дойдат хамериканските ф16 пън70 след 100 години ще са технологично остаряли дайте да ги дарим тях на укрите и да ни оставят на мира каквото сме дарили дарили да се оправят ние не сме Катар да си копаме парите.

70

Анонимен

преди 1 година

От имане глава не боли,ако е нямаме все боли,ой още как боли,ей на украинците къде е им военната техниката,която имаха,че даже да бяха им руснаците потрошели с нападението не можеха да ги обвинят,че са нацисти и милитаристи с представителното си въоръжение от Варшавския догор на соцлагера под команда на СССР точно с такова въоръжение как тяхното още от създаване му след ВСВ,какви нацисти и милитаристи са щом не им пресъщо по въоръжението с постоянно на бойно дежурство,дори опитваха с Бук,но не

69

Анонимен

преди 1 година

Ама защо лоши руски оръжия да им даваме, а не им дадат САЩ хубави американски натовски?

68

Анонимен

преди 1 година

Заради такива като тоя, България сега прави по 16 милиарда външни заеми всяка година, които никога няма да можем да изплатим. В резултат, "обединението" с Турция е въпрос на няколко десетилетия.

67

Анонимен

преди 1 година

Подариха им на укронацистите освен въоръжение, м. декември 480 милиона и в пари ей така за Коледа, а българите не могат да се прехранват и да си плащат битовите сметки.... Това е гавра с българския народ.

66

Анонимен

преди 1 година

Да завършим темата --- Шаламанов е член на ДБ. Да се сещате за Нексо-мексо далавери за милиарди --- нито дума за това.

65

Анонимен

преди 1 година

До Гиб Мелсън Каракачанов не е лъгал като каза, че гербаджиите са продали на безценица СУ-25-тици и същщата фирма ги е препродала на Грузия с печалба.

64

Гиб Мелсън

преди 1 година

Значи СУ-25 и Миг 29 били абсолютно ненужни за България, но крайно необходими за Украйна за да се бият с руснаците. Все едно някой да ми каже, че моята кола е абсолютно ненужна за мен, но ще е супер необходима за съседа, който няма кола. България винаги е страдала от предатели. И то такива предатели, които продават България за пари. Те биха продали и родителите си, само трябва цената да ги устройва.

63

Анонимен

преди 1 година

Първо, България НЯМА никакво излишно оръжие, и второ защо САЩ дават всичко на Украйна под формата на заеми, а България подарява?

62

Анонимен

преди 1 година

Този продажник да не се разпорежда със собствеността на ДЪРЖАВАТА,защото е никой! За огромен негов и на себеподобните му предатели ужас Русия никога няма да бъде "изтласкана",а скъпата им укра ще бъде заличена от картата на света! И тогава ще дойде ред на разплата с българомразците като този ***!

61

Анонимен

преди 1 година

Шаломонов САЩ имат доста повече излишни оръжия, ама нищо не са дали ей така всичко е на заем, като са заложени укърските земи, хора и ресурси.

60

Анонимен

преди 1 година

И да е излишно трябва да се продаде Шаломанов не да се подарява на Сулльо и Пулльо както правите вие. Шаломанов има излишни няколко милиона дайте да му ги вземем. Котолкова нали са му излишни?

59

долу сащ

преди 1 година

съгласен, 16 самолета за 8 млрд се равнява на 150 влака сименс, смяна цялата жп мрежа с бързи прави и 1300 км магистрали! но слугите на Козяк решиха, че 16 скапани самолета ще подобрят живота на българите, ще намалят жертвите по пътищата, ще увеличат туризма .... да пукнат децата на всички предатели!!! а този е ***