118

Нов

преди 1 година

Това ли най-големия експерт, който се мъчи да ни наложи Ев. Атл. мнение.Този е на хранилка от САЩ.

117

Анонимен

преди 1 година

Шаламанов каквъв експерт точно си ти. Никъв не си ври гагата там дето не ти я щат. Продажен лакей, гъzolizec.

116

Анонимен

преди 1 година

Шашмаланов България има много ненужни отвратителни и продажни хрантутници Българоубийци на които скоро ще им се потърси сметка.

115

Анонимен

преди 1 година

Никога и никъде няма ИЗЛИШНО оръжие!Някой не е в час!

114

Анонимен

преди 1 година

Другарят Велизар Шаламанов Чичкопаричков минал ли е алкохолен тест и тест за наркотици преди да му дададт думата ?! Или скорошен психиатричен преглед ?! Или зает с усилено г.30ли3ане на ЕС-овски седалищни мускули , е изключил всякаква мисловна дейност в името на финикийските знаци ?! Тоя човек въобще българин ли е и знае ли какво го чака , ако бръщолевенето му не се сбъдне ?

113

Глупости приказва

преди 1 година

и тоя бивш военен министър. Такива като него с лопата да ги ринеш.

112

о.з. поручик

преди 1 година

До Анонимен 19. Няма "ако", те я печелят, бавно запрягат, но тръгнат ли веднъж, нямат спиране! Европа я чака нова 1813 г. Тогава са освободили Германия и Австрия от Наполеон, сега ще я освободят от САЩ. Задайте си въпроса, защо всички западни националисти са за Русия и за Путин! Защо германските националисти, колкото и малко да са в момента, се придържат към заветите на Бисмарк!

111

о.з. поручик

преди 1 година

До Анонимен 48, да ей това жълто-синьо изпражненние, фецес, много ме дразни даже да го гледам, вони ужасно!

110

о.з. поручик

преди 1 година

До Анонимен, Русия била в колапс, пич прекалил си с тревата снощи! В Русия в момента цените са паднали по-ниско отколкото бяха преди войната, точно обратното, руската икономика в момента е растеж! Знам го от мои руски приятели, от първа ръка, а не от нашите лъжемедии.

109

о.з. поручик

преди 1 година

До долу сащ, при това тия скапани Ф-16 ще бъдат вече купчина ламарини или още преди да излетят от летището или във въздуха, в първите минути на една бъдеща истинска война! С нас САщ се държат като с индианско племе, на което са продали лъскави *** и няколко бутилки "огнена вода" за да вземат земята му.

108

о.з. поручик

преди 1 година

До Анонимен 107, покрай оръжието, дано са им изпратили вазелин на укрите, че да си смажат жопата, да ги боли по-малко! Войната ще се води до пълната капитулация на Укрите и разпределяне на нейните територии!

107

о.з. поручик

преди 1 година

А единствената страна която може да разруши този геополит. капан на САЩ е Русия. Така че проамериканското поведение днес е предателство спрямо бъдещето на България изобщо. САЩ са см ър тници, присъдата им е прочетена, защо и нашата Българийка трябва да е вързана за Световния злодей и да загине с него!

106

о.з. поручик

преди 1 година

До Анонимен 99. Че защо да ги мразим. Да вярно е че политиката на Русия и на СССР беше насочена против българските национални интереси, като почнем он освобождението и стигнем до 9ти септ. 1944., но днес ситуацията е съвсем различна. България е в геополитическия капан на САЩ. И ако Германия в 1915 и 1940 г. признаваше напълно българското желание за национално обединение, и се държаха с нас като с равни, особено в ПСВ, то за САЩ ние сме само територия обитавана от диваци.

105

о.з. поручик

преди 1 година

Всички членове на Евроатлантическия клуб, всички западнеещи се дир-ници в България, са предатели и заслужават с м ъ р т н и присъди с незабавно, публично изпълнение! Ще бъда щастлив ако доживея този момент. България се нуждае от катарзис, за да продължи съществуването си! В ЕС е обречена на бавна с м ъ р т. Утре ще останем и без ел-централи, заради екоидиотията на разни пенделгейзери.

104

о.з. поручик

преди 1 година

Има ли тука някой, който се съмнява че Крим е руски и че цялата южна част на измислената д-ва Украйна се нарича Новорусия! Да сте чували за кримската епопея на генерал Врангел, национален герой на Русия, Крим е последната педя свободна руска земя, попаднала под робството на болшевиките!

103

о.з. поручик

преди 1 година

До Той, този предател ги продаде на окупатора Грузия, да бомбардират нашите далечни братовчеди по прабългарска линия - осетинците!

102

о.з. поручик

преди 1 година

До Анонимен, глу пак, Путин спасява Русия от НАТОвско обкръжение! Путин воюва за освобождаване на свое население, руско, попаднало под робството на чужда държава! Украйна е една измислена държава управлявана от и ди оти! Путин отново ще направи Русия велика, а жалки под ло ги като тебе стават само да бъдат слуги и роби на западните пенделгейзери! ЕС и с м ъ р т за България, не го ли разбрахте вече 30 години!

101

о.з. поручик

преди 1 година

Казах с м ъ р т на НАТО, с м ъ р т на ЕС. Трябва ли да припомням, че ако войната мине границите на Украйна, руската армия ще спре на Ла Манша, че може и в Ирландия, а нашата Българийка ще бъде окупирана за 2 часа! Както казваше приятелят на Русия, Бисмрак, русите бавно запрягат, но тръгнат ли, нямат спиране! Престанете да дразните Мечока, излезе ли от бърлогата си, жална й майка на изпиздена пенделгейзерска жалка Европа.

100

Българка

преди 1 година

Заради ей такива България е разграден двор и няма армия! Национални предатели! Учили са на пълна държавна издръжка във военните училища, бащите им един лев не са дали за храна, отопление, учебници и т. н. И сега за благодарност, предават същия този народ, дето ги е хрантутил.

99

Анонимен

преди 1 година

Ние и чертежите на ф16 им дадохме, щото са ненужни. Хахаха