52

Анонимен

преди 1 година

До Смешно и жалко Принципно си прав за криптоборсите, но не си прав за Нексо. В САЩ 8 щата ги съдят за даване на кредити и банкова дейност(събирали са портфейли на клиенти като депозити с обещания за 30% лихва) без лиценз. Нексо са оперирали като банка незаконно. Към това се добавя и обвинение за пране на пари, като има и такива на руски олигарси след санкциите и Хамас. Прокуратурата ни в случая няма как да стане за смях, защото в случая американците водят разследванията, а нашите помагат.

51

Анонимен

преди 1 година

До И все пак Путин има общо, че и заради пари на негови хора въртени в Нексо след санкциите властите удариха Нексо. Освен измамата с "инвестициите" и кредитите са превъртали суми на свързан с Хамас и руснаци. Явно са вярвали, че заради анонимността на койните няма как да бъде проследен произхода на парите.

50

хихихи

преди 1 година

Всички сте се боядисали вече с... - И от пръдня боя става, като се има в предвид това, което на гащите остава.

49

А,ся,де...

преди 1 година

Всички сте в "Кюпа" и всички едновремено викате "Дръжте крадеца", при положение, че на всички ви гори под з.дника! Но най-много против комисията ревът от "Проказа", що тъй, бе, Кире Т.????

48

Анонимен

преди 1 година

Правилно. Самоизтриването е майка на самопризнанието.

47

Анонимен

преди 1 година

:))))))))))))))))))))))))))))))

46

В.

преди 1 година

От което някой печели от промяна в курса на долара. Ако някой ме пита ще му кажа къде им е слабото място.

45

В.

преди 1 година

Все едно да разследващ долара, че въртят търговия в долари.

44

Анонимен

преди 1 година

До Странник - естествено огромен оборот, като 93млрд пари води до огромни приходи! На такъв оборот само 1% комисиона представлява 930млн! Нека разследват дейността им, все ще излезе нещо повече.

43

Странник

преди 1 година

Не че защитавам Нексо, ама тия депутатите правят ли разлика между оборот и печалби? 93 милиарда оборот въобще не означава, че тези пари са техни, имат ги в наличност. Те са посредници между купувачи и продавачи на крипто. Получават комисионна от сделката. Не знам колко е, но е сигурно под 1%.

42

Анонимен

преди 1 година

vive america вика Бойкикев , и голяма ирония , че същата евр ....америка ще им подреже крилата , големи *** как джудейте ще ги пуснат в сащ

41

До 21

преди 1 година

До Анонимен Напротив той е повече от добре известен в световния културен елит! Но платен ***, който не е направил нищо в нелепия си живот, няма как да го днае!

40

ПроСоТо

преди 1 година

гнусотията на тия и по-специално на увисналия мустак снасранитегащи е уникална!!!...ОТ КЪДЕ НАКЪДЕ България,КАТО ДЪРЖАВА,била "въвлечена в скандал" с фирма,регистрирана и действаща В ЩАТИТЕ ?!?!...Какво като играчите са българи?..-Че там ВСЕКИ Е ЧУЖДЕНЕЦ !!!!..."Мошениците" са действали НЕ по законите на Бг,а по законите на САЩ и "свободния свят" !!!!!...ГнъснаМРЪСОТИЯ е да бъде въвличана ДЪРЖАВАТА ни в дела,осъществявани далече от нас !!!!...Но,"ГРОБАРИ,СЪР ! "..

39

До смешно и жалко

преди 1 година

Смешно и жалко е да се твърди, че това е операция на прокуратурата под давление на ГЕРБ и ДПС! Това се твърди при положение, че са изнесени данни за сериозно разследване на американската, английската и израелската прокуратура, а както стана ясно в петък е забранена дейността им в овшорната зона на Каймановите острови!

38

Смешно и жалко

преди 1 година

"NEXO" не е банка, а е платформа за покупко-продажба на крипто-валута. Ако аз предложа един биткойн за продажба и друг го купи, платформата взима съответната "такса" за посредничеството във сделката. Това е принципът в общи линии и никой не може да ги упрекне в нищо нередно. От вчершен разговор с отлично запознати, България стана за смях пред Евросъюза, с изумителната некомпетентност на Прокуратурата си, която се впусна да изпълнява политическата поръчка на Герб и ДПС

37

п.п.

преди 1 година

ако бойко покаже на народа че е с русия, против укрите бандити - аз ще гласувам за него, и приятелите ми също!

36

Анонимен

преди 1 година

Позор! Киро просто ПП, отказа оръжие за Украйна, частни фирми, близки до ПП и БСП, през трети страни продаваха оръжие, което украинците купувача и така тези фирми богатееха. ПП не е помогнала на Украйна! Като чувам сега нискочелият Киро кривата уста, се хвали, че той бил предложил Русия да бъде изгонена от SWIFT?! О, небеса, каква простота и глупост от този човек! Невероятно! Това се говори поне от 3 години...като мярка срещу Путин. Още с първите санкции. ПП,ДБ омазани до шия с мръсни руски пари

35

Анонимен

преди 1 година

Спрете да плащате данъци. Ако не плащате данъци и винетки, парите ви няма да отиват за да убивате православните ви братушки.

34

bbb

преди 1 година

До И все пак В този, а и в други подобни сайтове, с Путин лягат, с Путин стават! Толкова много са обсебени от Русия и нейният президент!

33

Изказването на Иво А

преди 1 година

е пълна глупосг. Газ от Русия през Украйна постъпва и в настоящия момент.