39

Петко

преди 1 година

Едно голямо БРАВО рядко съм горд с българско правителство.На *** мястото не е в Украйна!

38

Твърдо съм убеден

преди 1 година

Киев ни показа какво ни е "дереджето" в политическо отношение! Адски ми е неудобно! Въпреки това - Слава на Украйна и на свободата! Съд и забрава на кремлинския режим!

37

Анонимен

преди 1 година

Ако това е истина,а Кирил Петков го доказа! То Партията на промяната ще се озове на следващите избори при ИТН! Не можеш да правиш Самоволни стъпки против България и българите!

36

Анонимен

преди 1 година

"Същите думи ,,тази война не е наша " е изтекъл един министър , мисля беше французин.Само след няколко месеца немския войник се е разхождал по френската ревера." - Я кажи щом Русия и САЩ не са се разбрали за войната (явно си мислиш, че воюват помежду си), защо руската компания Лукойл е зареждала с гориво украинската армия? Да не би да мислиш, че руснаците не са знаели? Ако са знаели, защо не са попречили на това? Относно ВСВ знаеш ли, че Хитлер и съюзниците са спонсорирани от едни и същи хора?

35

Анонимен

преди 1 година

До 37....Същите думи ,,тази война не е наша " е изтекъл един министър , мисля беше французин.Само след няколко месеца немския войник се е разхождал по френската ревера.А Сталин е изпратил приветствено писмо до Хитлер, поздравявайки го за победата над обединените френски и английски армии и техния разгром.Дамо след година немеца ще обсади Ленинград а руската армия ще е натикана до Москва....Такава е обективната истина.

34

До 35

преди 1 година

Казаха ти, че войната не е наша! Това е война за отхвърляне на световната хегемония на САЩ.От друга страна пък американците искат да я запазят. Фатално е България да се намесва, без това сме на един шамар. Дори напротив, при разместване на пластовете, можем да се измъкнем от сегашният си колониален статут, който ни убива.

33

мда

преди 1 година

Че то в БСП няма нищо червено, те са си кафевички и също се слагат на щатите. Пък който им се доверява си е негов проблем

32

Анонимен

преди 1 година

Да не забравяме, че Нинова беше вицепремиер, а Петков премиер! И какво, лявата ръка не знае какво прави дясната ли?

31

Анонимен

преди 1 година

До 33...С ти за какво мислиш че са произведени ,,тия" оръжия.За зайци ли....?.Ставате смешни вече с вашите ,,сълзи".Русия която произвежда грамадни бойни ракети като космически кораби за какво ги произвежда .За туризъм и фоервейки ли.Тогава защо не ревете.

30

Анонимен

преди 1 година

Много скоро всичкото евроатлантик в България ще се залюлее по клоните. Новият девети е неизбежен!

29

Анонимен

преди 1 година

С тези оръжия са убити много хора -войници и цивилни! Как може да правите пари от това? Как спите, как живеете в мир със себе си? Как галите децата си с кървавите си ръце? Тази война не е наша, а между САЩ и Русия! Преизподнята ви чака!

28

Анонимен

преди 1 година

Това, че БСП лъже изобщо не е новина

27

Анонимен

преди 1 година

Трябва ясно да се разграничи кое е помощ и подкрепа и това да продаваш за пари.Естествено , че сиренето не е без пари.Но , сега ние за пари ли го правиме или е друго.Да подаряваме в ситуация в която сме , най бедната страна в Европа е абсурд.Но да подкрепяме по някакъв начин е съвсем в нормалното и общоприето.Абе....не че Нинова я блазнят парите , ама те нали са други социалисти От ония дето се срамуват от непрелични предложения...

26

Анонимен

преди 1 година

Дали не захлебиха здраво

25

Анонимен

преди 1 година

Беше много добре когато няколко дни не показвахте гнусната физиономия на простото Киро шоумена.

24

Анонимен

преди 1 година

Кво стаа бе,евроатлантичета.Първият съветник на Зеленски и идеолог на укрофашагите вдигна белия байряк и обърна палачинката.Хунтата утрепа цялото си вътрешно министерство.В същото време сащисаните истерично търсят оръжия за фронта.У нас се развоня адски за това,че сме давали бомби на укрите.а повече от дузина наши самолети са изчезнали и са се превърнали в купчини ламарина.Евроатлантичета,надушвате ли оня едноокия,как му беше името.

23

баба мара

преди 1 година

аз воина не подкрепям искам преговори и мир мирно и тихо без бои това сега не евоина а кражба на финасови ресурси които отиват в безмитните зони затова финансоводит на украина да се види кои лобира за украина и кои прибира комисионнитекои купува имения по света

22

карачанаков

преди 1 година

Отмина и Нова година и сега на Кирето му предстоят два много важни празника 2 февруари и 1 април.

21

Анонимен

преди 1 година

Каквото и да отричате, оръжията са нам, при това дефектни. То нали разбирате, че да се поручава трябват руски ресурси, а няма такива

20

Анонимен

преди 1 година

Отговорът на Русия ще е реципрочен на запада. Повече танкове, ударни БПЛА, САУ, боеприпаси и системи за ПВО и атакуващи РСЗО, означават повече човешки жертви, невинни загинали, ескалация, терор, с*мърт. Русия няма да допусне ядрена окраина в ***, на ВСЯКАКВА цена... Време е запада да избере. Във военната доктрина на Русия ясно е записано, че при пряка заплаха ще използва ЯО. И няма да е първа в човешката история. Демократична америка бомбардира мирни жени и деца в Хирошима и Нагазаки. М да