36

Емили с тротинетката

преди 1 година

- Аз бледнея пред Тумберг!

35

Щерю

преди 1 година

Потребители отбелязаха, че тя очевидно е получила оргазъм, докато трима мъже полицаи здраво я държат...

34

Анонимен

преди 1 година

Туй като го гледам сигурно не мой си избърше дупето само и ако го питаш какво е климат ще мълчи като пукал ама е на заплата при зелените лобита ,препечелва по някой и друг милион

33

Крети Кукумберг

преди 1 година

Анатема!

32

Анонимен

преди 1 година

Тя въобще си е една постановка...

31

Жоро Игнатов

преди 1 година

Зелена ЕКО Германия разширява мините си?

30

Анонимен

преди 1 година

"опитвайки се да го спасят от това да се превърне в поредното село, изчезнало заради добива на въглища." ... "което му позволява да унищожи изоставеното село..." Селото изоставено ,а тия "еко активисти" ще го спасяват !!!!

29

Анонимен

преди 1 година

Като е толкова ербап да отиде на срещата в Давос , пред Европейския парламент, пред МВФ, пред сградата на ОПЕК... Какво се плюнчи пред независими фактори. Някакъв евтин пополизъм за пари ми се струват цялата работа. Тези как мацат картините без никой да ги знае , а ефекта им е по-голям.

28

Анонимен

преди 1 година

Вече има професия "екоактивист", лошото е че е по *** и от най-древната такава. После ще има старт и за "зелен" политик сгурно. Нещо като нашия Копейкин, Станишев и сие другари цял живот на хранилка и никаква реална работа няма да свършат.

27

Анонимен

преди 1 година

Мисля, че няма такава полиция, която сериозно да арестува Тунберг! Дори и да го направят, тя има такива влиятелни протекции и поддръжници сред елита, че на полицаите ще им се стъжни живота. Затова Грета не се страхува да протестира и дори й е смешно!:) друго щеше да е за човек, който няма нейните "връзки".

26

Асан

преди 1 година

Искала да я шляпат с палка по з адника :)))

25

Анонимен

преди 1 година

Всичко при това момиченце е режисиран театър. При това не особено добре режисиран театър. Но спокойно, лошите актьори сами отпадат от сцената.

24

Анонимен

преди 1 година

Европа загива бавна и мъчителна смърт, точно както Римската империя. До 50г в Европа ще са мустакати, брадати, *** и камилари. Жалко. Единствената страна която ще запази християнството е Русия. Пример е БГ как всичко постепенно заличават а има градове в които няма и да чуеш българска реч.

23

Анонимен

преди 1 година

Гретинитя теятър е жалка история на едни презадоволени и нахални мамини дечица, които за да се забавляват ще ни спрат и тока и топлото и развитието. Даже не може и един арест да си изкара...

22

пришълеца

преди 1 година

Малката сигурно е страшно противно зверче:))) да ходи до дрезден:))))

21

Анонимен

преди 1 година

Европа е толкова унижена , не е истина просто, всичко е staged , от всяка една точка

20

Анонимен

преди 1 година

Екоталибаните представляват непросредствена опастност за демокрацията и трябва да се наказват тежко и безкопромистно, в противен случай ни чакат много тежки времена.

19

Анонимен

преди 1 година

Тея много мирни, ама крещят, псуват и се блъскат и в моемтна, в който някой ги погледне лошо, първо се оглеждат за камера, после почват да крещят за правата си след това ходя по телвиията, да обясняват, колко са наранени. Само дето, ако аз събера мирен протест ЗА въглищата, ще са готови да ни избият.

18

Анонимен

преди 1 година

""Германия е един от най-големите замърсители в света и трябва да бъде потърсена отговорност", каза тя" - Ами нали я търсиш. Намери я. Сега се прибирай.

17

Анонимен

преди 1 година

В даксало имахме едно такова - същата физиономия, "маневризми аутизми". Гледаше само да направи нещо и се мислеше за много умно, защото "рествало системата". Ей така се подсмихваше, когато учителите го водиха в дирекцията. С времето, клoyнските му ипълнения омръзднаха и хроата масово го игнорираха. Нямаше и един риятел накрая, освен други подобни нему. Че и грета е така - събрали се няколкото хиляди подобни, ама защото ме супер меки днес, го составяме да си виленят.