76

Анонимен

преди 1 година

баба и уши фон ботокс онзи ден у давося и тя зелени сделки, индустриална промяна, ала бала, ще спасява човечеството от нещо като го убие от глад,. особено белото европейското, че те кафевоидните без това не работят. хак да им е на дойчистанците, каквото те направиха на източна европа и на нас в частност сега ще им се върне тъпкано. от собствените им елити. германия и европа на колене за 4ти път за 150 години. дано да се довърши тази ***. нашата майчица българия и без това е на доизживяване.

75

Мухаха

преди 1 година

Бая е закръглила бузите от "протестиране" .... Тая година трима яки полицаи едва я мъкнат ... догодина ще е нужен цял взвод ... и фадрома за да я помръднат . Браво. Отлична идея . Свръхнаднорменото тегло е отличен помощник на протестъра . Ако тежиш 180 кила където седнеш да протестираш... там си оставаш. На ченнгетата ще им е нужна специализирана техника за да те преместят ....

74

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Тумбалалйката по този начин си осигурява над 100000$ , разполага с три автомобила, единият е Тесла, и океанска яхта за 5мил., с която пътува до НЙ, зада не ползвала транспорт с карбонов отпечатък. До тук нищо лошо. Лошото е че милиони тинейджерчета, зеленисти и лефтисти се връзват на приказките и (най-често несвързани) и увеличават доходите и.

73

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Тази да се залови и с първия...дилижанс,да се изпрати в джунглите на Африка. Там ще е полезна...наистина всред...пигмеите,да ги обучава да палят огъна с...вестници,а изсъхналите листа и цветя,да ги събират в...хербарии.

72

гз

преди 1 година

а по време на локдауна тия немски полицаии скачха по трима върху пенсионери без маски и им слагаха белезници свалени на земята. добре че са мигрантите да отсрелват някой немски полицай

71

Бай Иван

преди 1 година

Абе тази нали беше ученичка как е сега на 20????

70

Анонимен

преди 1 година

Ако може повече да не ни занимавате с постановките на тази амеба?

69

Анонимен

преди 1 година

Все пак трябва да има лидери и......лидерки......за животоважни неща извън политиката.....па макар и назначени артисти.........18 януари а Софийския сняг не е идвал и все повече няма да идва..........Грета ТУНБЕРГ може и да е фалшив герой но други герои изобщо няма а и казва истината

68

въпрос

преди 1 година

От какво се издържа това същество, което няма и средно образование,защото не ходеше на училище,а цялата глобалистка общност и ръкопляскаше затова.С какво се препитава един екопротестър без диплома за образование?

67

Анонимен

преди 1 година

Искам да дойде да протестира в Банско срещу строежа на втори лифт. Като гледам как й се радват колегите по-долу, ще остоне много доволна.

66

мдаа

преди 1 година

Аз виждам поне малко положително при нея. А това е, че за разлика от другото актьорче-марионетка -Наркомански, от действията на тази не умират хора ... поне засега.

65

Поличическо шоу

преди 1 година

ВИЕ какво очаквате - екшън като в Украйна ли? НАЗАПАД няма да си запалят земята като умниците укропитеци! Не чакайте такова нещо!

64

Анонимен

преди 1 година

тъз ли пътува до Чили напразно

63

Ами да

преди 1 година

Платена дебелогъзеста , ***! Обикаля света, защото може да си го позволи! На нейната възраст, учат и се образоват! Какво е допринесла досега на света с нейното бръщолевене!

62

Анонимен

преди 1 година

Юрог ей щината е просто един голям нескопосан треторазряден цирк.

61

Анонимен

преди 1 година

Чантичката й Найк, екологично произведена.

60

Ганди

преди 1 година

Тая е извънбрачно дете на Волен Сидеров 100%

59

Гневен българин

преди 1 година

Това безделниче е станало бая бичме. Едвам го носят. Сигурно е заформило бузите от веган начин на живот и гладни стачки.

58

Koto

преди 1 година

Тая не я бяха давали скоро. Голямо кюфте станала. След някоя друга година ще е дебелогъзa леличка тип ***-майка.

57

абе

преди 1 година

тая / той / то / те ,,,, що не си фане гадже та да я свали на земята , или си пада по самозадоволяването ???