47

do боби

преди 1 година

Къв прецедент бе ей. Виж се къв си злобар. Само кат те чете човек се погнусява от такива кат тебе. Кво знаеш ти изобщо за Крим и Косово. Амсалак. Вземи три камиона с книги да прочетеш ......да се научих да мислиш и да уважаваш хората.

46

Анонимен

преди 1 година

До 47 :През турското робство в България не е имало българи ,всички са били турци.

45

Ганди

преди 1 година

Няма разлика, Русия,Северна Корея,Венецуела,Сирия един дол дренки

44

Дивергент

преди 1 година

Аз чета точно обратното по руските медии. Там призовават да не се оскърбяват цивилните жертви въпреки, ча са украинци. Ако цветята бяха поставени пред украинското посолство, както е редно дори нямаше да отразите новината. Както не сте отразили изказването на постоянния представител на Русия в ООН по случая, защото ще трябва да напишете истината, а тя е забранена във вашата медия. До колкото се отнася до причината за липса на протести е елементарна. Няма възможност за външно финансиране.

43

Анонимен

преди 1 година

До Геноцид 45. Да де, те тогава не са били украинци, а руснаци. Просто не е имало Украйна. Или още едно потвърждение, че Украйна, както и С.Македония са изкуствено създадени държави, благодарение на политиката на САЩ - разделяй и владей.

42

Боби

преди 1 година

До Геноцид Първо КОЙ създаде ПРЕЦЕДЕНТА КОСОВО? Ако го нямаше прецедента Косово нямаше да има и Крим. Да погледнем след 2014 каквоимаме в РФ и Ъкрайна: Официален регионален език в Ъкрайна ЗАБРАНЕН(Включително Българския след намесата на ЕС се получи "разрешение за езици от ЕС") В Крим 3 официални езика на които се издават Юридически документи - Руски, Украински и Татарски Признаване на Майчини езици без ограничения Ъкрайна: ако не си на нейна територия не изплща социалки РФ: Всеки получава руски

41

Анонимен

преди 1 година

Днипро се казва града! Днепър е река!

40

reter

преди 1 година

Кой ще смее да протестира,хиляди хора изчезнаха безследно последните месеци! Какво ги интересува русофилите за децата?Те си поркат ракия на топло и пишат глупости тук!

39

Геноцид

преди 1 година

Какво всъщност представлява "Руский мир". Омраза към другомислещите, някой все иска да те напада, много водка, липса на реална представа за света и една огромна гордост, че си спечелил WW2. Само, че заслуга за победата имат и стотици хиляди украинци, дали живота си в тази война.

38

Анонимен

преди 1 година

С манипулации и инсинуации не помагате на украинския народ напротив.

37

Анонимен

преди 1 година

Ракетата...най малко двайсе антилайки са фалшиви. Да направим проверка .Ако греша ще се извиня но ако не греша какво правим тогава.

36

Анонимен

преди 1 година

Пусни лайки на съмишлениците си сълзите не помагат опонентите активни.

35

Геноцид

преди 1 година

Руските сепаратисти започнаха тази война още през 2014, с кражбата на Крим. Именно Русский мир е виновен за жертвите, на военни и цивилни. Лицемерието на тези в Кремъл, скоро ще се обърне срещу тях.

34

Боби

преди 1 година

До Геноцид Описа какво става в Донбас от 2014 година до сега. Точно описа какво ТЕР БАТите и части от ВСУ вършеха с насърчението на Майдански Киев.

33

Анонимен

преди 1 година

Същите сорросоидни пропагандатори промиват мозъци и в Москва и тук.

32

Анонимен

преди 1 година

Арестович каза истината и беше уволнен дори не знаем какво става с него но се надявам да разберем. Естествено че съжалявам за жертвите но трябва да се разбере как точно е паднала ракетата над жилищен блок ?!?

31

Анонимен

преди 1 година

Аз може да не разбирам от противо корабни ракети но Арестович разбира и каза истината но беше уволнен именно заради истината. Никой честен човек не трябва да приема лъжата. А лъжата е опашата. Защо тази провокация стана точно в навечерието на срещите в Давос и в Рамщайн ?!?

30

Анонимен

преди 1 година

В Москва цветя слагат, а вие тук българанковци се излагате както винаги .

29

Геноцид

преди 1 година

Няма по-голямо лицемерие от това да убиваш цивилни, непрестанно да хвърляш ракети, после да обвиняваш за престъпленията си някой друг. Рожби ехидни!

28

Анонимен

преди 1 година

И аз съм от Ямбол а тебе не те знам може да си от селата но се срамувам от теб през тия месеци прочетох много нелицеприятни мнения от твоя ник.