530

Анонимен

преди 1 година

До АнонименИ за Корнелия, и за Корнелия, тя също не е знаела какво става и е подписвала като селски кмет....

529

Анонимен

преди 1 година

До OMG!Ура! Време е да му направим паметник! Паметник на лицемерието - в гореща прегръдка с Корнелия, която също не е знаела какво става, когато е подписвала в междуведомствената комисия и е мижала за декларацията за краен получател. Ако пък тези декларации са фалшиви - какво прави Гешев и защо не подгони фалшификаторите им?

528

!!

преди 1 година

Доживяхме България да е фактор в ЕС - наши министри със изказванията си да променят нагласите на европейските си колеги. Представете си сега ако бяха тиквата и влади - каква жалка история щеше да е :)

527

OMG!

преди 1 година

Кирил Петков - Спасителя!

526

Анонимен

преди 1 година

За бесилката са продажбите от пп, заедно с дебели за България, продажни нагли ко..пелета. На следващите избори и двете формации аут.

525

Анонимен

преди 1 година

Браво на България!

524

100%

преди 1 година

украйна свърши........

523

Анонимен

преди 1 година

В разрез с основополагащите принципи на българската конституция, т.н. "евро-атлантизъм" беше наложен като официална държавна идеология през последното десетилетие. Всяка мисъл или изречена дума за повече национална самостоятелност се сблъсква със светкавично публично заклеймяване и обвинение в шпионство "в полза на Русия". Това разбира се не е някакъв прецедент в българската история. Кирчо и Асен надали са имали кой знае какъв избор да решават самостоятелно. Пък и бонус ако са им дали ..

522

Песен за Киро

преди 1 година

Бате КирО от Канада! Гладна калинка!В парламента влизам аз, да роботя СРЕЩУ вас!Обещаха ми заплати, Ах Заплати! От Съединените Щати! Ах Щати! Ще говоря с бизнесмена, Зеленски шоумена! Че Марионетка ставам аз!

521

Анонимен

преди 1 година

Смахнат Киро и сие не са политици, а ***

520

Анонимен

преди 1 година

До ОгоА на теб като ти е мила СССР, заминавай....Нещо не ти харесва там, друго си е да ползваш европейските блага. Мизерници ***.

519

Анонимен

преди 1 година

Браво на правителството на Кирил Петков! Това се казва политик. Произвеждаме нещо, трябва да се продава. Продаваме го и в държавата влизат пари. Петков си даде главата, но не се сниши пред терористи и не се нагъзи на нашите предатели, които години наред обслужват чужда страна с парите на данъкоплатците. А щеше да му е лесно, да целува ръце и да си затваря очите и да се присъедини към богатите мошеници, а народа щастлив, че е крепостен....От 30 години насам, вече имаме политици.

518

Ого

преди 1 година

Просто Кирчо сигурно направи състояние от това гориво.Спряха да купуват руското гориво директно от производителя а го купуваха с посредници пак същото гориво но по скъпо.Олиото стана 6 лева тогава.Грам не ги е грижа за народа който ги избра.Вече трети път не могат да направят правителството.Три пъти хвърлени пари на вятъра.Като им е толкова мила Америка и Европа да си санират нещата и да се махат.Никой не ги задържа на сила да стоят тук.На България и трябват политици които мислят за народа!

517

Анонимен

преди 1 година

До Асенка ВасилеваИ как точно е продадена? Обяснете на невежите, моля!Асенке, ти отдавна не си крепостна и не сме 16-та република, така, че давай по-спокойно с определенията.

516

Анонимен

преди 1 година

Китай, ако не се светнат, че следващите са те, горят.

515

Яве

преди 1 година

Боже, каква п*о*м*и*я! Ако европейците вярват на такова писание, то много зле говори за тях!

514

Анонимен

преди 1 година

На снимката ДВАМАТА МОШЕНИЦИ И ЛЪЖЦИ

513

Читател

преди 1 година

Статията е пълна ропаганда на Западната европейска преса. На цяла България е ясно, че Кирчо и Кокорчо са назначени от американското посолство с ясна цел. Целта иначе е много добре представена и описана в статията. Но в статията не е описано, че в България Европейския влит пере пари в огромни мащаби. Затова правителствата от последните 30 години изповядват "евроатлантически" ценности като по този начин унищажаваха собствената си страна и народ, служейки вярно на САЩ и Брюксел.

512

Анонимен

преди 1 година

Поправка:европейците и техните потомци са умъртвили насилствено стотици милиони хора. В момента потомците на европейците са слаби и неспособни да оцеляват в естествена среда хора. Природните закони никой не ги е отменил и е въпрос на време варварите да превземат за пореден път Европа.

511

До 575

преди 1 година

Русия заслужава точно това отношение